• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Nieuwe koelkast maakt veel lawaai

Gegevens
Gemaakt door: 12.11.2018
Auteur: Valencio
Bekeken: 956

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Die chinezen weten toch ook wel hoe ze verf moeten maken? Heeft u echter te maken met extreme geluiden, dan kunt u de vriezer beter uitzetten en laten maken door een monteur. Vind de juiste oplossing via de productcategorieën.

Luchtgeluid absorberen dat afkomstig is van de koel- of vrieskast doet u het best door de koelkast zoveel mogelijk te omgeven met absorptiemateriaal.

Is dit ook uit te zetten? Er kunnen echter meerdere redenen zijn voor de geluiden die uw vriezer maakt. Hoe dikker het absorptiemateriaal is, des te hoger de absorptiewaarden. Dit versterkt de bromtoon van de compressor. Bijgaande foto's laten zien wat ik heb gedaan:

Wat een suffe tips. Wat een suffe tips. Indeling koelkast 30 december. Nu vond ik het wel erg vreemd dat toen de koelkast eenmaal geplaatst was. In de condensor zwarte ding achter op je koelkast of heetgas leiding voor defrost.

Echt irritant, morgen bel ik naar Samsung. Dit kan de muur van een huis raken of iets anders raken.

Krakend geluid

Corrigeer de bladen in dat geval. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Pedro 11 juli Regufoam Met de Regufoam Strips kunt u resonerende geluidsbronnen zwevend opstellen en zo isoleren. Stille ventilatie in huis. Heb ik nog 1 vraag:

Een url mag maar 1x worden gebruikt. We hadden afgesproken dat ik u op de hoogte zou houden van de resultaten? Vind de juiste oplossing via de productcategorien. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Populaire vragen in deze categorie.

Twee producten komen in aanmerking voor deze toepassing: Dan wordt dit veroorzaakt door het koelmiddel dat door het leidingsysteem gaat. Ik heb mijn oude koelkast er nog naast staan, hiervan klinkt de compressor gewoon zoals het hoort.

Doet de compressormotor het nog. Bedankt voor jullie reacties. Even gebeld met de reparatie Service van Samsung. Zeker wel een paar minuten, terwijl de koelkast doodstil is. Even gebeld met de reparatie Service van Samsung.

Koelkast maakt lawaai

Die chinezen weten toch ook wel hoe ze verf moeten maken? Ik heb hier een 6 jaar oude Zanussi met 2 compressors, en die hoor je nauwelijks Om dit te verminderen is het nodig om de koelkast te ontkoppelen van de ondergrond. Als je de koelkast via internet gekocht hebt zou je hem wellicht ook nog met een beroep op "koop op afstand" retour kunnen sturen.

Hieronder nieuwe koelkast maakt veel lawaai u zijn ervaring. Trek de koelkast  van de muur en verwijder het toegangspaneel om toegang te krijgen!

Trek de koelkast  van de muur en verwijder het toegangspaneel om toegang te krijgen. Hieronder leest u zijn ervaring. Twee producten komen in aanmerking voor deze toepassing: Als dit het probleem is, kijkt u dan op de tipspagina " Koelkast lawaai verminderen ". Wat kun je doen als je koelkast veel geluid maakt. Doet de compressormotor het nog.

Vraag & Antwoord

En dit herhaald zich sowieso heel de nacht. Verder netjes afgedaan, is neit de olie voor de rubbers goed te houden want zat alleen op de bovenkanten van de koelkast waar de deuren aansluiten. Ik denk zelfs eerder 30dB dan

Een slecht werkende oplossing voor een niet bestaand probleem, lijkt me. Bij een luidruchtige koelkast  met daarin een ijsmaker, lijkt me. Bij een luidruchtige koelkast  met daarin een ijsmaker, dient u te controleren of de inlaatklep van het water goed zit of kapot is.

Gepost dinsdag 5 juni .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0