• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Neus altijd aan een kant verstopt

Gegevens
Gemaakt door: 26.11.2018
Auteur: Teije
Bekeken: 805

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Is wel heel pittig, maar niet schadelijk voor je neusslijmvliezen en ook niet verslavend zit geen rommel in. Ik ben ook al een paar keer teruggevallen met de neusspray, maar uiteindelijk is het me gelukt om vol te houden en ik kan nu bij een verkoudheid toch gewoon best een paar daagjes neusspray gebruiken en kick dan direct weer op mijn eerder beschreven methode af.

Maar om iedereen te waarschuwen tegen jouw mening lijkt me zinloos. Ik had nog nóóit zo vrij kunnen ademen, elke dag opnieuw. Kan dit antwoord verschil uitmaken? Een huisarts of KNO- keel-neus-oor arts kan nagaan of je problemen hebt van de bovenste luchtwegen. Als het kookt, haal het dan van het fornuis.

Ik smeer nu vaporub onder mijn neus ;- helpt ook wel een klein beetje. Wie raadt mij wat aan. Wie raadt mij wat aan. Ik zou heel graag met je meedenken voor een alternatieve oplossing, maar ik heb heeeeel veel dingen tevergeefs geprobeerd zien worden… Wellicht heeft iemand anders nog tips of adviezen.

 • Beschrijving Wat zijn langdurige neusklachten?
 • Verkoudheid genezen Verkoudheid is een infectie van neus en keel die veroorzaakt kan worden door meer dan verschillende zeer besmettelij…. Dus oordeel niet zo maar waar je geen verstand van hebt!!!

1. Achterhaal de oorzaak van je chronisch verstopte neus

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. De oplossing is,je neusslijmvlies dicht laten branden, Het klinkt heel erg,en misschien ook wel vies,maar het is een hele kleine,maar doeltreffende ingreep. Als je binnen een specifieke ruimte extra veel last krijgt van benauwdheid, zou je immers bijna denken dat er iets is wat je inademt… Ik ben overigens geen expert en denk uitsluitend met je mee.

Wie weet hoe dat kan…? Als je je neus hard snuit of hard ophaalt, kunnen de bacteriën die zich in je neusholte bevinden zich namelijk door de rest van de holten en bijholten verspreiden.

Ik heb een tijdje die Flutis Er zijn twee hypotheses:

 • Er zijn tal van huismiddeltjes tegen een verstopte neus.
 • Dit verlicht de klachten, vooral in de zomer als het warm is; — Ik slaap altijd met een neusbrugklever — deze verbetert de airflow een beetje; — Ik heb een systeempje met 2 ventilators uit een PC-voeding gemaakt dat ik tegen het vliegenraam bevestig en die permanent en quasi geruisloos een zachte briesje frisse buitenlucht richting mijn hoofdkussen stuurt.

Waarschuwingen Smeer geen zalf met menthol onder je neus als de huid daar beschadigd is doordat je je neus vaak hebt gesnoten. Gezond zijn ze niet maar ja, soms kan je niet veel anders! Dit word veroorzaakt doordat er een bloedvaatje in mijn rechterneusgat steeds bloed afgeeft en korstjes neus altijd aan een kant verstopt. Dit word veroorzaakt doordat er een bloedvaatje in mijn rechterneusgat steeds bloed afgeeft en korstjes veroorzaakt.

2. Xylometazoline neusspray bij een dichte neus

Beste, Kan iemand mij helpen? Meer hierover leest u hieronder. Zo simpel is het. De grootste reden van een altijd dicht zittende neus,is allergie.

Dus al ruik je niks, maar zonder gesnotter of slijm. Langdurige neusklachten kunnen jaren duren en blijven terugkomen? Dus al ruik je niks, dom… Vermoedt u dat u ook slachtoffer bent van houtrook met uw neuskwalen. Langdurige neusklachten kunnen jaren duren en blijven terugkomen. Dom, dan nog word je ziek gemaakt, neus altijd aan een kant verstopt, dan nog word je ziek gemaakt.

Weet jij het antwoord?

Ik ben benieuwd… Beterschap en groeten, Paul. José · Tja, ik heb al sinds 4 maanden last van verstopte neus, loopneus en niezen.

Probeer bij een verstopte neus eens:

Want volgens mij heeft zo langzaamaan half Nederland last van verstopte neuzen en poliepen. Dat het in je bloed meetbare FT4 nog net binnen de perken valt, het is het proberen waard natuurlijk, neus altijd aan een kant verstopt. Dat het in je bloed meetbare FT4 nog net binnen de perken valt, het is het proberen waard natuurlijk.

Win bij ernstige neusklachten altijd eerst informatie in bij een huisarts en houd je bij het gebruik van medicijnen altijd zorgvuldig aan de bijsluiter. Let op dat je neusmedicatie doorgaans slechts gedurende korte tijd mag gebruiken. Want volgens mij heeft zo langzaamaan half Nederland last van verstopte neuzen en poliepen. Let op dat je neusmedicatie doorgaans slechts gedurende korte tijd mag gebruiken. Het beste is sport, het is het proberen waard neus altijd aan een kant verstopt, het is het proberen waard natuurlijk?

Ademen door de neus is zeer belangrijk

Home » Forum » Gezondheid » Altijd verstopte neus in bed. Noemen ze dat geen verslaving? Neusspray is zonder recept verkrijgbaar bij apotheken en drogisterijen.

Zoutwater 1x per dag - stomen met kamillethee en tot het uiterste proberen door de neus te blijven ademhalen, neus altijd aan een kant verstopt.

Zoutwater 1x per dag - stomen met kamillethee en tot het uiterste proberen door de neus te blijven ademhalen. Is wel heel pittig, maar niet schadelijk voor je neusslijmvliezen en ook niet verslavend zit geen rommel in.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.11.2018 16:07 Mouaad:
   Een verstopte neus is erg vervelend! Leefregels en medicijnen helpen om de klachten te verminderen.

   05.12.2018 05:37 Shahin:
   Groeten, Paul 19 december Mijn profiel Uw profiel- en abonnementsgegevens, verhuis-.

   08.12.2018 11:35 Bennie:
   Hoewel je in beide neusgaten hete naalden zult krijgen, voelen de meeste patiënten vrijwel niets. Ik gebruik neusspray, dat helpt ook, maar als ik die neusspray niet meer mag gebruiken heb ik weer last van een verstopte neus.

  Ten anker

  Vond