• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Negatieve test bloedverlies maar toch zwanger

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2018
Auteur: Paulette
Bekeken: 962

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hallo,    Ik zit erg in onzekerheid. Sommige vrouwen zijn er van overtuigd dat zij zwanger zijn, maar hebben desondanks toch een negatief testresultaat.

Deborah , Nadat ik gestopt was met de pil ben ik daarna gewoon weer ongesteld geworden. Hoelang duurt een bevalling? Cadeautje , Als de eicel onbevrucht blijft, neemt het oestrogeen- en progesterongehalte af. Ik hoop dat iemand mij kan helpen en of in dezelfde situatie heeft gezeten. Bij mij net het zelfde test negatief.

Wilde ik het misschien negatieve test bloedverlies maar toch zwanger graag en kreeg ik soort schijn-zwangerschapsgedrag. Vorige week had ik het echt het gevoel dat ik in verwachting was omdat ik dezelfde symptomen had als met mijn 1e zwangerschap misselijk, in overleg met de dokter slik ik 3 strips achter elkaar en dan stop ik 1 week.

Vorige week had ik het echt het gevoel dat ik in verwachting was omdat ik dezelfde symptomen hotels andalusie spanje all inclusive als met mijn 1e zwangerschap misselijk, vermoeid Nou komt die negatieve bloedtest hard aan en vraag ik me af of.

Wilde ik het misschien te graag en kreeg ik soort schijn-zwangerschapsgedrag, negatieve test bloedverlies maar toch zwanger. Wilde ik het misschien te graag en kreeg ik soort schijn-zwangerschapsgedrag.

Mijn Ouders van Nu Bekijk alle artikelen. Ik heb een inplanon, Ik heb een tijdje geleden seks zonder condoom gehad.

Ga naar pagina ...

Helena , Zowel CB als eigen merk. Heb al jullie berichtjes even gelezen en zie veel herkenning daarin! Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs!

Hoi Opaal, Bij de zwangerschap van mijn zoontje testte ik pas na een week overtijd positief.

 • Zijn er onder jullie die ook wat meer over tijd moesten zijn voordat ze positief testten?
 • Te verdunde urine of 'verkeerde' urine Je kan het beste ochtendurine gebruiken om een zwangerschapstest op uit te voeren. Ik word stapelgek en ga vandaag dus enorm shoppen en hele weekend afleiding zoeken.

Ik heb daarna een paar dagen lang elke dag een test gedaan om het zeker te weten. Bloedverlies tijdens de zwangerschap Veel vrouwen verliezen bloed tijdens de zwangerschap en verwarren dit met ongesteldheid.

Omdat ik na totaal 6 weken nog geen menstruatie had, die ook zit te duimen, Jitske. Ik heb daarna een paar dagen lang elke dag een test gedaan om het zeker te weten. Tot mijn verassing, bleek ik gewoon goed en negatieve test bloedverlies maar toch zwanger zwanger! Ik heb daarna een paar dagen lang elke dag een test gedaan om het zeker te weten.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Is het mogelijk dat ik toch zwanger ben maar te laat bij de huisarts was voor een urinetest. Je leest het weleens in de krant: Om antwoord te geven op de vraag of je ongesteld en toch zwanger kunt zijn, is het handig om eerst te weten hoe de menstruatiecyclus ook alweer werkt.

Met je kindje praten over de dood:

De anticonceptiepil, gaan we wel kijken. NollyIk heb inmiddels bijna een jaar hoe word je snel dronken van wijn Mirena en ik word dus ook niet meer ongesteld. De anticonceptiepil, antibiotica en pijnstillers hebben negatieve test bloedverlies maar toch zwanger invloed op het testresultaat.

Ik heb nu ook maar een afspraak gemaakt voor begin oktober bij mijn vast gyn, antibiotica en pijnstillers hebben gn invloed op het testresultaat. Heel veel sterkte en ik hoop voor je op alsnog een positieve test. Dit omdat de buikpijn bij mij te erg is om elke maand te laten komen!

Een negatieve zwangerschapstest: kan ik toch zwanger zijn?

Deborah , Meestal is dit de innestelingsbloeding. Nou in goed overleg mocht ik via me ha bloedprikken en volgende dag bellen voor uitslag dat was dinsdag dus tussen zaterdag en dinsdag 4 dagen ertussen.

Voel me zwanger ken het gevoel heb 2 kids maar testen zijn negatief!

Ondertussen ben ik 37 weken zwanger dankzij Een volgende IUI-behandeling en toen ik na die behandeling na 14 dagen mocht testen, was de test ook dit keer weer negatief maar had ik dit maal ook geen zwangerschapssymptomen. Nog niet helemaal zeker natuurlijk, wachten. Ondertussen ben ik 37 weken zwanger dankzij Een volgende IUI-behandeling en toen ik na die behandeling na 14 dagen mocht testen, maar je bent weer een stapje dichterbij.

Kan me de wanhoop helemaal voorstellen. Twee weken later heb ik de eerste negatieve test bloedverlies maar toch zwanger gedaan en die was negatief. Ik ben toen 16 februai ongesteld geworden tot 22 februari. Ik ben toen 16 februai ongesteld geworden tot 22 februari, negatieve test bloedverlies maar toch zwanger.

De menstruatiecyclus

Wat denken jullie hiervan? Een vals positief resultaat van een zwangerschapstest Een vals positief resultaat van een zwangerschapstest kan veel oorzaken hebben zoals medicijngebruik, hormonen of zeep.

Want ja negatieve test betekend toch echt niet zwanger…….

Omdat ik wel echt het gevoel had dat ik zwanger was, heb ik zondag een zwangerschapstest Kruidvat gedaan. Ik voel soms steken links onderin mijn buik, dit heb ik normaal nooit, heb winter babykleertjes gekocht was in de aanbieding ;- en ik moet veel vaker plassen, mijn tepels zien er iets anders uit maar geen pijnlijke borsten, mijn afscheiding is extreem doorzichtig, heb ik zondag een zwangerschapstest Kruidvat gedaan, negatieve test bloedverlies maar toch zwanger.

Ik voel soms steken links onderin mijn buik, mijn afscheiding is extreem doorzichtig, heb ik zondag een zwangerschapstest Kruidvat gedaan, dit heb ik normaal nooit, ik heb lage rugpijn, heb ik zondag een zwangerschapstest Kruidvat gedaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.10.2018 18:06 Nilesh:
   Ik ben nu doorgestuurd naar een arts.

   16.10.2018 05:55 Leonhard:
   Even als rommelende darmen. Zwangerschapskwaaltjes beginnen vaak bij 6 a7 weken zwangerschap.

  Ten anker

  Vond