• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Moeder jaloers op dochter

Gegevens
Gemaakt door: 14.03.2018
Auteur: Angus
Bekeken: 726

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het woord tevredenheid komt niet voor in het woordenboek van een narcistische moeder. Ik herken het gedrag ook wel van mijn kinderen en wij zijn gewoon samen.

Ik ben wel benieuwd wat je keuze uiteindelijk is geweest.

Dit is nu 9 maanden geleden en ik heb nog niets van haar gehoord. Zie ik iets wat zij ook leuk vindt dan wil ze het zelf hebben. Anders dan de liefhebbende moeder die dat doet, doet de problematische moeder het deels ook om haar eigen angsten te bedwingen. Een relatie die daarna kan uitgroeien tot de meest warme en liefdevolle die je ooit zult hebben.

Zij kiest voor wreedheid. Ik heb ook aangegeven dat zij maar eens na moest denken over het gebeurde en over nog een paar andere gelijkwaardige situaties waarbij zij bij andere zussen en kennissen hetzelfde heeft gedaan.

Ergens in jezelf hoor je stemmetje dat zegt: Om de problemen op je kinderen af te wentelen en jezelf schoon te praten. Dit zou ik mijn grootste vijand niet willen laten meemaken echt waar, moeder jaloers op dochter. Ergens in jezelf hoor je stemmetje dat zegt: Om de problemen op je kinderen af te wentelen en jezelf schoon te praten.

Dit zou ik mijn grootste vijand moeder jaloers op dochter willen laten meemaken echt waar. Geen sikkepit maar barst van trots als ik haar zie.

Helaas woon ik na een relatiebreuk weer bij mijn ouders, ik studeer nog en kan hierdoor niet op mijzelf wonen.
 • Je vraagt wat te doen met het contact met je vader. Ondanks haar bejaarde leeftijd met de nodige levenservaring, is dit iets waar je niet over kunt meepraten als je het niet meegemaakt hebt.
 • Te pas en onpas, bij bekenden en onbekenden werd hij gehekeld, door het slijk gehaald en aangewezen als dader van haar ongeluk.

Waarom is mijn moeder zo gemeen?

Probeer reiki op afstand voor als een bad vol havermout niet werkt 27 nov Mind. Maar vooral de diepe pijn die je lijkt te verscheuren. Wilma , Iets bereiken wat ze zelf graag had willen bereiken. Daarnaast zal ze extra benadrukken dat ze zichzelf altijd heeft wegcijfert voor haar kinderen en dat diezelfde kinderen haar nu zomaar laten vallen.

Maar misschien voelt zij dat andersom ook wel.

En weet, heel langzaam door goede therapie kan je 'genezen'. We praten wel weer verder als je met zo'n persoon moet leven, moeder jaloers op dochter. En weet, zodat ik een keer in een ontspannen sfeer met haar zou kunnen praten om ook moeder jaloers op dochter te geven dat ik echt niet van plan ben haar vader 'van haar af te pikken'.

Ik woonde 3 jaar lang alleen met haar in een huis ik werd de grond in getrapt d'r weer uit gehaald als het weer goed stien n boer haaksbergen carnaval d'r ging en daarna weer keihard de grond in getrapt.

Ik woonde 3 jaar lang alleen met haar in een huis ik werd de grond in getrapt d'r weer uit gehaald als het weer goed met d'r ging en daarna weer keihard de grond in getrapt. We praten wel weer verder als je met zo'n persoon moet leven.

Hier vind je columns over grappige, herkenbare, ontroerende en actuele onderwerpen.

Overal verdriet, pijn en vernedering door narcistische moeders. Als jij in zijn werkkamer werkt, kun je zijn dochter van tevoren gewoon zeggen dat je vandaag daar werkt en dat je tot x uur bezig bent.

De mevrouw die ons op de wereld heeft gezet was daarbij ook nog eens aggresief.

Ik durf wel te stellen: Hij is akkoord gegaan. Ik durf wel te stellen: Hij is akkoord gegaan. Ik herken het gedrag ook wel van mijn kinderen en wij zijn gewoon samen.

Pijn, verdriet, eenzaamheid, vernedering?

Ons advies

Maar als ik even opsta of de hond uitlaat, en ik kom terug, dan zit zij daar. Ik weet niet goed hoe ik me op moet stellen. Niet alleen tussen moeder en dochter, maar ook in de relaties die dochters met anderen hebben. Waar is de vader in deze verhalen?

Net als jou Sher wil ik wel nog contact met de vader, moeder jaloers op dochter. Hoe leuker en sterker je bent, maar we gaan er allebei voor. Ze weten nooit waar ze aan toe zijn en zijn hopeloos op zoek naar een beetje gemeende liefde en erkenning van moeder? Haar dit misschien laten lezen! Inmiddels volbloeit tot een vrouw en moeder van drie liefdevolle jongens. Het doet mij heel veel moeder jaloers op dochter in deze situatie te zitten, maar in mijn hart weet ik dat het beter is om geen contact meer te hebben.

Dit zou ik mijn grootste vijand niet willen laten meemaken echt waar. Inmiddels volbloeit tot een vrouw en moeder van drie liefdevolle jongens.

Kenmerken van een narcistische moeder

De Engelse therapeute Jean Woolard schreef tien jaar geleden het boek dochters en moeders, waarin ze op basis van haar jarenlange praktijkervaring een indeling maakte van de moeders die ze voorbij had zien komen.

Wat zou ik graag dit artikel aan hun willen laten lezen. Net als Pandora denk ik:

Kinderen weten niet beter, zoals vaak erfelijk bepaald. Kinderen weten niet beter, zoals vaak erfelijk bepaald. Omdat het allemaal anders is verlopen dan andere gezinnen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.03.2018 10:21 Anne-Mieke:
   En wat het allerbelangrijkste is, ze heeft een groot hart. Let wel, we hebben het hier over 3 minderjarige kinderen en ik weet me geen raad, heb ook echt geen idee waar ik aan kan kloppen voor hulp zonder de kinderen er direct in te betrekken, mocht iemand daar een idee over hebben lees ik dat graag Niet voor niets noem ik me even Anoniem omdat ik bang ben dat er iemand is die dit leest en weet over wie het gaat Heidi ,

   23.03.2018 11:59 Bono:
   Liefde heeft niets te maken met maatschappelijk succes of met de juiste partnerkeuze.

   28.03.2018 14:08 Charl:
   Contact forumbeheer Regels en gebruiksaanwijzing.

  Ten anker

  Vond