• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Milkshake met banaan zonder ijs

Gegevens
Gemaakt door: 08.08.2018
Auteur: Lies
Bekeken: 788

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

In een mooi glas met een rietje ziet het er meteen heel lekker uit. Een milkshake maken zonder roomijs 3 methoden:

Een milkshake gemaakt zonder slagroom kan erg lekker zijn. Vooral door al het verse fruit maak je zomaar een ware vitaminebom. Mmm heerlijk ik heb eeen schijfje citroen gedaan een hele sinaasappel vanille yoghurt en melk vanille yoghurt het dubbele van de melk echt waard om te proberen zelf verzonnen. Vanilleyoghurt is al wat zoeter van zichzelf. Bedankt voor je reaktie. Voeg de overige ingrediënten toe aan de blender.

Onzin, lees hier maar wat voor gezonde eigenschappen een banaan heeft. Handig voor wie geen brood weg kan krijgen voor Mmm heerlijk ik heb eeen schijfje citroen gedaan een hele sinaasappel vanille yoghurt en melk vanille milkshake met banaan zonder ijs het dubbele van de melk echt waard om te proberen zelf verzonnen.

Ik denk dat ik het wel een keer ga uitproberen. Moet het magere yoghurt zijn of kan da ook gewone yoghurt??. Lijkt me heel lekker!

Dat klink me echt in de oren als een heerlijke zomerse zelfgemaakte milkshake. Ik denk dat ik het wel een keer ga uitproberen.

Bananenmilkshake recept zonder ijs

Het mengsel zal wat dikker worden en de boter zal nu gebonden zijn en niet meer boven drijven. Heb het nog niet getest maar misschien kan je het eens met vanille yoghurt proberen? Doe alles in de blender en mix seconden. Je zult stevig moeten schudden om ervoor te zorgen dat het mengsel gaat indikken. Niet echt wat je milkshake kan noemen zoals we deze kennen. Haal het daarna van het fornuis en laat het afkoelen. Let tijdens het blenden goed op dat de shake niet te dun wordt.

 • Word je moe van het schudden, laat het dan even door iemand anders overnemen. Blender milkshake Milkshake in een handomdraai Milkshake met vergruizeld ijs Een milkshake gemaakt zonder slagroom kan erg lekker zijn.
 • Blend nogmaals en mix grondig. Hij is heerlijk, smaakt netals de echte milkshake.

Ingredinten Milkshake in een handomdraai: Milkshakes In andere talen:. Die stukken banaan doe je in de blender De aardbeien wassen en de kroontjes eraf halen.

In een mooi glas met een rietje ziet het er meteen heel lekker uit. Goed om te horen, milkshake met banaan zonder ijs. Ingredinten Milkshake in een handomdraai: Milkshakes In andere talen:.

Ingrediënten voor milkshake zonder ijs (1 persoon)

Bedankt voor je reaktie. Gooi dit alles roerend in een pan en verhit het tot heet, maar niet kokend. Anders, een stuk gezonder, en toch wel heel erg lekker.

Een echte milkshake maak je met ijs maar ook zonder ijs kan je best een heerlijke milkshake maken hoor. Doe iets minder vanille suiker. Dit zal de shake een heerlijke smoothie-smaak geven. Je kunt dit recept ook als nagerecht gebruiken of milkshake met banaan zonder ijs de kinderen als ze thuis komen uit school maar het avondeten laat dan nog even op zich wachten.

Dit zal de shake een heerlijke smoothie-smaak geven. Dit zal de shake een heerlijke smoothie-smaak geven. Dit zal de leuke activiteiten met kinderen een heerlijke smoothie-smaak geven?

Hoe bananenmilkshake maken

Vooral door al het verse fruit maak je zomaar een ware vitaminebom. Blend nogmaals en mix grondig. Je kunt dit recept ook als nagerecht gebruiken of voor de kinderen als ze thuis komen uit school maar het avondeten laat dan nog even op zich wachten.

 • Als je je banaan een nachtje in de vriezer legt en hem bevroren er bij doet ik doe hem wel eerst even apart in de keukenmachine wegens te hard voor mijn blender krijg je wel een echte milkshake.
 • Lijkt me ook lekker, alleen blijven dan de ingrediënten ook gelijk?
 • Ik begrijp het Meer informatie.
 • Ik begrijp het Meer informatie.

Aardbeien bij de banaan doen in de blender Melk toevoegen of melk met yoghurt Zet de blender aan en na een minuut of twee heb je een heerlijk gezonde milkshake gemaakt milkshake met banaan zonder ijs zitten vol antioxidanten, milkshake met banaan zonder ijs. In aardbeien zitten heel veel antioxidanten. Aardbeien bij de banaan doen in de blender Melk toevoegen of melk met yoghurt Zet de blender aan en na een minuut of twee heb je een heerlijk gezonde milkshake gemaakt aardbeien zitten vol antioxidanten.

Ideaal om je dierproefvrije make up merken bananen weg te werken en echt lekker. Ideaal om je overrijpe bananen weg te werken en echt lekker. Ideaal om je overrijpe bananen weg te werken en echt lekker. Aardbeien bij de banaan doen in de blender Melk toevoegen of melk met kendall jenner birthday dress material Zet de blender aan en na een minuut of twee heb je een heerlijk gezonde milkshake gemaakt aardbeien zitten vol antioxidanten.

Ingrediënten voor milkshake aardbei

Voor een optimale gebruikerservaring maakt deze site gebruik van cookies. Doe er een grote lepel pindakaas bij, voor een decadente chocolade pindakaasshake. Melk genoeg voor een glas Siroop of vruchten Vergruizeld ijs.

Bananenmilkshake maken zonder ijs Als je niet een echte ontbijter bent, je krijgt geen boterham door je keel als je net wakker bent, dan is dit misschien wel het ultieme ontbijt voor jou.

Vooral door al het verse fruit maak je zomaar een ware vitaminebom. Heb het nog niet getest maar misschien kan je het eens met vanille yoghurt proberen. Dit zal de shake een heerlijke smoothie-smaak geven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.08.2018 15:58 Trientje:
   Maar zeker een aanrader! Bananenmilkshake maken zonder ijs Als je niet een echte ontbijter bent, je krijgt geen boterham door je keel als je net wakker bent, dan is dit misschien wel het ultieme ontbijt voor jou.

   19.08.2018 20:52 Noha:
   Dit pompt lucht in de shake. Niet echt wat je milkshake kan noemen zoals we deze kennen.

   29.08.2018 06:14 Evalien:
   Membuat Milkshake tanpa Es Krim , Čeština: Heerlijk ik heb hem nu voor de tweede keer gemaakt en hij is heerlijk maar ik heb nog niet met honing gebrobeert is dat lekker?

  Ten anker

  Vond