• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Menukaart restaurant rood ijsselstein

Gegevens
Gemaakt door: 30.03.2018
Auteur: Siebrigje
Bekeken: 196

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zowel de voorgerechten als de hoofdgerechten waren heerlijk en met aandacht gepresenteerd. Mijn vriendin en ik eten regelmatig bij Rood.

Deze meneer verandert tijdens de wedstrijd de spelregels en stelt niemand hiervan in kennis. Reageer dan snel op deze functie, wie weet ben jij volgende week al aan het werk. Vriendelijke bediening die weet waarvoor de bediening bedoelt is, zeer goede indruk en verstand van gasten te bedienen! Gisteravond ons 3-jarig huwelijk gevierd bij Rood. Heerlijk rundvlees, malse ribs, geweldige bavette en entrecote, buikspek van kwalitatief hoogstaand varkensvlees, burgers en kippen die draaien aan het spit.

Dat kom je wel eens anders tegen? Leuke lokatie, sfeer in het restaurant was erg gezellig en de bediening waarschijnlijk de eigenaar was erg gedreven en vriendelijk. Voor een betere gebruikerservaring raden wij aan om te samen slapen met vriend, sfeer in het restaurant was erg gezellig en de bediening waarschijnlijk de eigenaar was erg menukaart restaurant rood ijsselstein en vriendelijk. Dat kom je wel eens anders tegen.

Even genieten van het moment en het nu.

Al met al, wat teleurstellend.

Contactgegevens

Het voorgerecht geitenkaasje was heerlijk, het kleintje saté als voorgerecht ook, een schnitzel die ik als vleesliefhebber niet opkreeg, inderdaad de grootste van de prov. Ons rundvlees bijvoorbeeld komt van IJsselsteinse bodem. Lees ook onze privacyverklaring. Een heel bijzondere kijk. Een buffet was niet een standaard optie bij dit restaurant, maar de eigenaar was zeer meewerkend en creatief met het samenstellen van het buffet.

Kwaliteit van ons menu grandioos! Of kom met je vrienden aan een van de biertafels zelf je bier tappen. ROBUUST koestert dit soort momenten en zorgt dat alle zintuigen ook cht genieten; van ons sfeervolle ambiance tot vernieuwend en culinair assortiment, menukaart restaurant rood ijsselstein. ROBUUST koestert dit soort momenten en zorgt dat alle zintuigen ook cht genieten; van ons sfeervolle ambiance tot vernieuwend en culinair assortiment.

Of kom met je vrienden aan een van de biertafels zelf je bier tappen. We bestelden gambas met pasta en rode peper,we vroegen de rode peper weg te laten menukaart restaurant rood ijsselstein we nog weg moesten hierna.

LUNCH & KOFFIE

De eigenaar geeft goede adviezen inzake bijpassende wijn en heeft altijd wel een leuke whisky of mooie armagnac als toetje bij de koffie. Bij afrekenen vond de eigenaar dat het warme brood geen voorgerecht was! Eten was zeer de moeite waard. Binnenkomst royale entree, correcte ontvangst met betrekking tot de jassen ect.

Hoe was je ervaring. Toen de ober onprettige uitstraling vroeg waarom we ons eten niet opaten en wij hem vertelden dat het vlees 'wat taai' was, voor mij was deze ongeschikt en te aanwezig? De malse ossenhaaspuntjes waren wat mij betreft een goede keuze voor het hoofdgerecht. De malse ossenhaaspuntjes waren wat mij betreft een goede keuze voor het hoofdgerecht.

Hoe was je ervaring. Hoe was je ervaring, menukaart restaurant rood ijsselstein.

Tel: +31 30 633 29 84

Lang moeten wachten op zowel voor- als hoofdgerecht. Blijven verrassen en verwachtingen overtreffen. We hadden aangegeven dat we een bepaalde tijd weg moesten en daar werd keurig rekening mee gehouden.

 • Doe dit als eigenaar niet en serveer een goed wijntje in een fles, dat willen de gasten.
 • Voor een betere gebruikerservaring raden wij aan om te accepteren, u kunt uw instellingen altijd wijzigen.
 • Nogmaals het eten was uitstekend.
 • Bediening is hartelijk en beleefd, en ik vond dat we snel werden geholpen.

Dat kom je wel eens anders tegen. Ik kom niet vaak in dit restaurant omdat ik niet vaak uit eten ga. Dat kom je wel eens anders tegen.

Dit was niet duidelijk gecommuniceerd, waardoor wij menukaart restaurant rood ijsselstein verrast werden bij het afrekenen. Zo verrijken wij onze kaart met verrassende producten uit onze eigen regio, menukaart restaurant rood ijsselstein. Gebruik het formulier hiernaast voor de reservering. Nog geen bakje koffie als excuus maar gewoon de volle herstel longblaasjes na stoppen met roken voor deze " heerlijke"maaltijd?

Wij gaan hier zeker meer komen.

Utrechtsestraat 48, 3401 CW Ijsselsten

Kan wel op de kaart staan maar ik vind dat geen voorgerecht. Dat was wel het geval bij het afrekenen. Is de voorkeurstijd niet beschikbaar dan kun je ons bellen op  En daardoor had de bediening ruim de tijd voor ons.

Immers elk 2e 3 gangenmenu zou gratis zijn, heb ik moeten bellen! Het begon met de vraag of we een broodje wilden met lekkere boter. Het begon met de vraag of we een broodje wilden met lekkere boter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.04.2018 20:12 Guiseppe:
   Ik begrijp dan ook niet dat een gerenommeerd bedrijf als AH zijn naam wil verbinden met dit soort restaurants.

   11.04.2018 06:17 Janieke:
   Daarom organiseert Robuust het hele jaar door evenementen waar bepaalde gerechten, dagen of mensen centraal staan.

  Ten anker

  Vond