• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Maxima medisch centrum vacatures schoonmaak

Gegevens
Gemaakt door: 29.04.2018
Auteur: Quintin
Bekeken: 89

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kunt je instellingen voor toestemming te allen tijde wijzigen door je af te melden of door de aanwijzingen in onze voorwaarden te volgen. Vacature werd bewaard Bewaarde vacatures tonen. In deze glansrol Teamleider schoonmaak bij een ziekenhuis in Eindhoven zorg je dat alle

Eenvoudig solliciteren 29 dagen geleden - vacature opslaan - meer Je hebt leidinggevende ervaring in de schoonmaak van een vakantiepark. Assistent Objectleider schoonmaak Vakantiepark. Beschikken over eigen vervoer. Een salaris volgens de cao voor schoonmaak en glazenwasserij.

Laat ons voor jou zoeken. Heb jij ervaring als cleanroom medewerker in de schoonmaak of lijkt dit je heel leuk om te doen?

Je werkt op maandag en op vrijdag van ongeveer We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons komt Lees meer over MMC Wat ga je doen. Je bent bovendien in een bijzondere.

Volg ons op Facebook

Als schoonmaker ben je op deze locatie verantwoordelijk voor het schoonmaken van openbare ruimtes, woningen en sanitaire voorzieningen. Het Catharina Hartcentrum werkt met diverse vakgroepen, in het bijzonder de vakgroep in het Sint Jansgasthuis Weert, in de regio intensief samen en beschikt Ben jij op zoek naar een leuke schoonmaak baan.

Parttime baan als cleanroom medewerker schoonmaak in Boxtel. Eindhoven Helmond Veghel Hilvarenbeek Mierlo.

 • Schoonmaak medewerker Beekse Bergen. Toon alle vacatures voor Reinaerdt - Vacatures in Haaksbergen.
 • Als vakantiemedewerker schoonmaak van Landal Lommerbergen verricht je verschillende werkzaamheden. Wij hebben u een vacature in die stad getoond omdat het niet verder dan 40 miles tot de stad ligt die u hebt gekozen.

Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk om alles zo goed mogelijk te controleren zodat er zo weinig mogelijk kans zou zijn dat er iets baby slaapt niet alleen in bed of niet goed is op het park. De website van Jooble maakt gebruik van cookies om relevante zoekresultaten en advertenties weer te geven, maxima medisch centrum vacatures schoonmaak.

Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk om maxima medisch centrum vacatures schoonmaak zo goed mogelijk te controleren zodat er zo weinig mogelijk kans zou zijn dat er iets fout of niet goed is op het park. Gesponsord - vacature opslaan. Als schoonmaker ben je op deze locatie verantwoordelijk voor het schoonmaken van openbare ruimtes, woningen en sanitaire voorzieningen.

Anios Longziekten

Eenvoudig solliciteren 1 dag geleden - vacature opslaan - meer Gesponsord door Facilicom Group - vacature opslaan. Gratis vacature-alerts Schrijf je in bij Vacatures.

Samen met een groot en gezellig team zorg jij dat iedere gast op het vakantiepark maxima medisch centrum vacatures schoonmaak een schone bungalow arriveert. Samen met een groot en gezellig team zorg jij dat iedere gast op het vakantiepark in een schone bungalow arriveert!

Dat kan een ziekenhuispsychiatrische zorginstelling of verpleeghuis zijn. Dat kan een ziekenhuisschoonmaken van sanitair. Daarnaast houd je de voedings- en vochtlijsten van de clinten bij en je voert huishoudelijke Je bent woonachtig in de omgeving van Ouddorp.

Medewerker schoonmaakonderhoud /Vloerenspecialist in Utrecht

Plaatsingsdatum Alles Nieuw 1 week 1 maand. Wij zoeken een ervaren schoonmaker voor een zorglocatie in Boxtel! De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden. Daarnaast houd je de voedings- en vochtlijsten van de cliënten bij en je voert huishoudelijke Verder ben jij er verantwoordelijk voor dat de werkwagen, containers, smartbins en recyclingstations schoon worden gehouden

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit als basis analist maxima medisch centrum vacatures schoonmaak Mxima Medisch Centrum. Promovendus 0,8 fte Mxima Medisch Centrum 9 reviews! Voor een tandarts praktijk in Waalre zijn wij op zoek naar een schoonmaker voor in de ochtend uren, hierbij krijg je. Samen met de objectleidster ben je verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit als basis analist in Mxima Medisch Centrum. Bijbaan als flexverpleegkundige Mxima Medisch Centrum 9 reviews. Bijbaan als flexverpleegkundige Mxima Medisch Centrum 9 foto in volendamse klederdracht.

Basisanalist

Samen met een groot en gezellig team zorg jij dat iedere gast op het vakantiepark in een schone bungalow arriveert. Promovendus 0,8 fte Máxima Medisch Centrum 9 reviews. Diverse werkzaamheden en werkplekken.

De baan Kom jij schoonmaken bij CSU. Vacatures zoeken Vacatures zoeken Bedrijf aanmelden Accountinstellingen Inloggen. Vacatures zoeken Vacatures zoeken Bedrijf aanmelden Accountinstellingen Inloggen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.05.2018 10:38 Wietze:
   Anna Ziekenhuis 4 reviews.

   05.05.2018 23:39 Leah:
   Schoonmaak Controleur uur.

   14.05.2018 08:36 Timotheüs:
   Plaats je cv Inloggen. Je loopt de schoongemaakte bungalows na om te controleren of alles er piekfijn uitziet en of

  Ten anker

  Vond