• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Maanden in het engels vertaald

Gegevens
Gemaakt door: 13.08.2018
Auteur: Léon
Bekeken: 251

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Meer in het Duits- Nederlands woordenboek. Dutch Een vier maanden oud Laysan Albatrosjong stierf met dit in zijn maag. Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "de komende maanden" in de context.

The fifteen month deadline could in reality be extended to sixteen or seventeen months. English next close forthcoming upcoming. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Waarom doe je het niet allebei!

Dutch Wat moeten we nu doen in de komende maanden en misschien ook volgend jaar, maanden in het engels vertaald. Dutch Een vier maanden oud Laysan Albatrosjong stierf met dit in zijn maag? Dutch Een vier maanden oud Laysan Albatrosjong stierf met dit in zijn maag. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch Dit zou onze leidraad voor de debatten in de komende maanden moeten zijn. Of liever nieuwe woorden leren.

Dutch Hij verwees naar wat de voorzitter van de Raad zes maanden eerder gezegd had. Dutch Tot slot zou ik het willen hebben over uw rol en uw bijdrage in de komende maanden. Dutch Dit moet dus voor ons een les zijn om in de komende maanden samen op te trekken.

Pagina’s in categorie "Maand in het Engels"

Dutch Dat is moeilijker, en dat is de uitdaging die in de komende maanden voor mij ligt. Dutch Ik zie ernaar uit dit vraagstuk de komende maanden nader met u te kunnen bespreken. Dutch Ze zullen de basis vormen voor verdere onderhandelingen in de komende maanden. Dutch De van de afgelopen maanden hebben aangetoond dat we daar iets aan moeten doen.

Dutch Ik weet dat het Parlement zich hiermee al maanden intensief bezighoudt. Dutch Daarom dragen wij in de komende maanden een politieke verantwoordelijkheid.

 • Dutch Ik hoop dat het Parlement de komende maanden actief aan de debatten zal deelnemen.
 • Dutch Dit moet dus voor ons een les zijn om in de komende maanden samen op te trekken. Dutch Na zes maanden kunnen we zien dat de tumor erop reageerde en begon weg te smelten.

Dutch De vraag is dus: English to dun to dun for payment to scold to admonish. Dutch Er moet snel worden gehandeld en niet nog eens maanden worden gediscussieerd. Dutch Ik wil u vragen de komende maanden initiatief te tonen op dit gebied, maanden in het engels vertaald.

Dutch De vraag is dus: English to dun to dun for payment to scold to admonish. Dutch Ik wil u vragen de komende maanden initiatief te tonen op dit gebied?

Dutch Ze zullen de basis vormen voor verdere onderhandelingen in de komende maanden. Dutch Er moet snel worden gehandeld en niet nog eens maanden worden gediscussieerd.

Dutch Dit moet dus voor ons een les zijn om in de komende maanden samen op te trekken. Dutch Kortom, hij is verantwoordelijk voor hetgeen de komende maanden eventueel gebeurt.

Dutch In de komende maanden kunnen we even belangrijke dingen verwachten. Dutch In de komende maanden maanden in het engels vertaald we even belangrijke dingen verwachten. Dutch We zullen de komende maanden daarin heel veel tijd en energie moeten steken. Dutch Verder zijn enkele gegevens opgenomen over de eerste drie maanden van dit jaar.

Dutch de komende maanden Meer in het Duits- Nederlands woordenboek!

"maanden" vertalen - Engels

Dutch Waarom zijn in de afgelopen maand meer mensen gedood dan in alle voorgaande maanden van dit conflict? Dutch In de komende maanden kunnen we even belangrijke dingen verwachten. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Dutch Waarom zijn in de afgelopen maand meer mensen gedood dan in alle voorgaande maanden van dit conflict. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Dit moet dus voor ons een les zijn om in de komende maanden in het engels vertaald samen op te trekken. Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

Dutch Dit moet dus voor ons een les zijn om in de komende maanden samen op te trekken. Dutch Waarom zijn in de afgelopen maand meer mensen gedood dan in alle voorgaande maanden van dit conflict. Dutch Dit moet dus voor ons een les zijn om in de komende maanden samen op te trekken. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

Ook in de database

Dutch De vraag is dus: Dutch Gedurende één of twee maanden krijgen we in Genève te maken met een technische fase. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch We zullen de komende maanden daarin heel veel tijd en energie moeten steken. Dutch Naar verwachting zal deze bemiddelingsprocedure in de komende maanden worden afgerond. Dutch We zullen de komende maanden daarin heel veel tijd en energie moeten steken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.08.2018 05:12 Annabel:
   Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Dutch Gedurende één of twee maanden krijgen we in Genève te maken met een technische fase.

   25.08.2018 22:46 Romaisa:
   Dutch Het globale plan beslaat een periode van vier maanden tot eind februari

   30.08.2018 15:55 Fábio:
   Dutch Ik wil u vragen de komende maanden initiatief te tonen op dit gebied.

  Ten anker

  Vond