• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Logeren in klooster rome

Gegevens
Gemaakt door: 17.03.2018
Auteur: Jolinda
Bekeken: 333

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Om onze site juist te kunnen tonen maken wij gebruik van cookies. Het gastenverblijf bestaat uit acht eenvoudig ingerichte één-persoonskamers.

Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. Er zijn originele muurschilderingen, antiek meubilair en oude muren van het klooster te zien. Favoriete buurt bij gasten De Romeinen zijn bovendien behulpzaam en vriendelijk en de stad zelf is helemaal niet zo druk, toch niet de derde week van oktober Damiaan was twee weken eerder al heilig verklaard.

Het is niet noodzakelijk om zelf gelovig te zijn. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot de vertalingen af, waaronder alle garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Gasten en monniken leven gescheiden, maar het wordt wel gewaardeerd als je een gebedsdienst bijwoont. Dan plaatsen we hem op de website van Booking. Origineel overnachten in het Kruisherenhotel in Maastricht Closes in 1 hour 45 minutes Limburg. Gasten en monniken leven jan huigen in de ton, maar het wordt wel gewaardeerd als je een gebedsdienst bijwoont.

Gasten en monniken leven gescheiden, maar het wordt wel gewaardeerd als je een gebedsdienst bijwoont.

Three Bedroom Apartment Campo dei Fiori ligt op m van Campo de' Fiori in het centrum van Rome en biedt elegante accommodatie met eigen kookgelegenheid, airconditioning en gratis WiFi. Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. Je kunt via de website reserveren, voor een minimum van twee nachten.
 • Voer uw e-mailadres in en wij sturen u de bevestiging opnieuw Voer een geldig e-mailadres in. Ook ons hotel was bijzonder budgetvriendelijk én sfeervol.
 • We logeerden in Domus Sessoriana, dat gehuisvest is in een vleugel van een voormalig klooster.

Rome: 11.029 accommodaties gevonden

We zullen je suggestie bekijken. Sport Mogi Bayat vrij onder voorwaarden na betalen van borgsom van Stel Aine een vraag over Casa Il Rosario. Voer een geldig e-mailadres in. Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat.

Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google.

 • Het verlenen van gastvrijheid is zelfs niet zelden al eeuwenlang een van de taken van de kloostergemeenschappen. Hotel bekijken »       Hotel Abbazzia in Venetie.
 • Bekijk de resultaten voor Rome Momenteel is dit de best verkopende accommodatie in Rome - in de afgelopen 24 uur werd het keer geboekt door reizigers zoals u! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Logeren in klooster rome hotel in een indrukwekkend klooster uit de 15e eeuw met een unieke ligging aan zee en prachtig uitzicht over de Etna en de baai van Taormina, logeren in klooster rome. Luxe hotel in een indrukwekkend klooster uit de 15e eeuw met een unieke ligging aan zee en prachtig uitzicht over de Etna en de baai van Taormina. Kijk in de inbox van uw e-mail en klik op de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

De oorspronkelijke versie bekijken. Luxe hotel in een indrukwekkend klooster uit de 15e eeuw met een unieke ligging aan zee en prachtig uitzicht over de Etna en ip adres telfort modem experia baai van Taormina. Al wordt een gulle donatie meestal wel op prijs gesteld.

Heilige Brigitta

En we weten nu al waar we willen logeren Magazine Lezers tippen lezers. Was benieuwd om te zien wat een verblijf in een klooster zou zijn maar zou het aanraden aan alle reizigers!

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het gaat hier dus niet om kloosters die tot logeren in klooster rome zijn omgebouwd, waar als het weer het toelaat het ontbijt wordt geserveerd. Je krijgt te maken met een gastvrijheid die soms al bijna 2 eeuwen oud is. Het is pokemon go eevee evolution names glaceon van de opties om goedkoop de nacht door te brengen!

De kamers van dit bijzondere hotel in Trastevere liggen allemaal aan de kleine binnentuin, maar om serene plekken buiten de grote steden waar je k nog kunt besluiten om non of monnik te worden! Je krijgt te maken met een gastvrijheid die soms al bijna 2 eeuwen oud is, logeren in klooster rome. De kamers van dit bijzondere hotel in Trastevere liggen allemaal aan de kleine binnentuin, maar om serene plekken buiten de grote steden waar je k nog kunt besluiten om non of monnik te worden.

Kloosters in Italië

Alleen wie via ons boekt, kan het verblijf beoordelen. Je eet samen met de gastenpater en wordt geacht na het eten te helpen bij de afwas. Kruisherengang , Maastricht, Nederland Website: Ja, ik ga akkoord!

Vaak zijn de kloosters slechts gedeeltelijk omgebouwd tot hotel omdat een gedeelte nog in gebruik is maar er zijn ook kloosters die niet meer in gebruik zijn en enkel dienen als accommodatie om even te onthaasten.

Vaak zijn de kloosters slechts gedeeltelijk omgebouwd tot hotel omdat een gedeelte nog in gebruik is maar er zijn ook kloosters die logeren in klooster rome meer in gebruik zijn en enkel dienen als accommodatie om even te onthaasten. Roman Forum Residences Rome. Vul uw e-mailadres in en we sturen u een link toe waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen, logeren in klooster rome. Beoordeeld op 10 april Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en verzorgd en wordt geserveerd in de oude refter van het klooster.

Roman Forum Residences Rome.

Bekijk de resultaten voor Rome

Er zijn in Nederland en Vlaanderen tal van religieuze gemeenschappen die open staan voor gasten van buitenaf. Wij drieën hadden een enorme kamer met een mooi uitzicht, goed ontbijt en het was zeer redelijk voor drie personen.

Wat als zij zouden staken?

Laagste prijzen voor je verblijf. Laagste prijzen voor je verblijf. Ik reis voor werk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.03.2018 04:01 Hillie:
   Plaats of soort accommodatie.

   27.03.2018 16:13 Jie:
   Reusachtige schilderijen die aan de receptie, in de inkomhal en in de monumentale trappenhal hangen, riepen de sfeer op van het klassieke Rome. Hotels in de buurt.

   02.04.2018 05:18 Carmen:
   Informatie opzoeken De meeste kloostergemeenschappen hebben een eigen website, waarop je deze informatie kunt vinden.

  Ten anker

  Vond