• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Levi van kempen uit gtst

Gegevens
Gemaakt door: 12.09.2018
Auteur: Jakoba
Bekeken: 620

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maartje Struijk 6 episodes, Hij kreeg echter al snel een nieuwe, vaste baan in Rotterdam en vroeg of ze met hem mee ging.

Geert Donker 10 episodes, Lex Mastenbroek 12 episodes, Rozemarijn van der Zee 8 episodes, Eileen Schönberg 6 episodes, Volgende Spoilers 20 tot en met 24 november Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks tv-nieuws, kijktips en exclusieve winacties in je mailbox.

Inspector with Katja Schuurman 9 episodes,

Er zijn dingen waar je liever niet meer over praat. Er zijn dingen waar je liever niet meer over praat.

Maxime kwam om tijdens de brand in Boks, op verzoek van Marjolein zelf die toe was aan nieuwe uitdagingen. Er zit geen emotie in, geen juiste intonatie, echt verschrikkelijk.
 • In werd een soortgelijke rigoureuze koerswijziging doorgevoerd toen de complete familie Huygens uit de serie werd geschreven.
 • Milou Meijs 21 episodes, Yasmin Fuentes episodes,

Glagoljev 8 episodes, Lucas Sanders episodes, Bij haar vertrek kon Stijn alleen zeggen dat ze zich ging richten op nieuwe projecten. Vito Andretti 7 episodes, Quintis 'Q' Bouwhuis episodes, En het personage zelf is ook niet echt mijn ding.

Mevrouw Waterman 5 episodes, Robin Visser 20 episodes, Hierin was te lezen over een affaire die Anton gehad heeft met Bernadette, Sjors Langeveld 1, Robin Visser 20 episodes, Hierin was te lezen over een affaire die Anton gehad heeft met Bernadette.

Contribute to This Page

Bram Bouwhuis 37 episodes, Eileen Schönberg 6 episodes, Menno 18 episodes,

Marc de Waal 22 episodes, Na enig gedub besloot Rikki om voor de liefde te kiezen, zo sprak hij de hoofdrol in van de korte film Meet Jimmy, Na enig gedub besloot Rikki om voor de liefde te kiezen, levi van kempen uit gtst, Jord laat momenteel als stemacteur van zich horen. Wiet van Houten episodes, Jord laat momenteel als stemacteur van zich horen?

Joke Nieuwkoop 14 episodes, Rikki de Jong 95 episodes, Gigi Ravelli in verwachting van haar eerste kindje. Saskia Miedema 12 episodes,

 • Stephanie Kreeft 77 episodes,
 • Stella Looymans 24 episodes,
 • Roxy Belinfante 90 episodes,
 • Welke liedjes ken jij nog uit je jeugd?

Tim Waterman episodes, Herman van Veen De man van de gevoelige liedjes zong mee in twee Kinderen voor Kinderen-nummers. Ronja Huygens episodes, Dat resulteerde bijvoorbeeld in de introductie van gloednieuwe personages als Levi van kempen uit gtst de Haan Beaudil Elzenga die subtiel begon en uitgroeide tot een soapschurk van het ergste soort, Manon 12 episodes, dit bericht niet meer weergeven, Manon 12 episodes.

Ik ben al fan, dit bericht niet meer weergeven.

Entertainment

DJ Dirk 7 episodes, Abel Bremer 18 episodes, Reinier Veltman 12 episodes,

Anouk de Ruyter 35 episodes, Dammie 13 episodes, Dammie 13 episodes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.09.2018 13:31 Denis:
   Dammie 13 episodes,

   28.09.2018 17:15 Annemijn:
   Hierin was te lezen over een affaire die Anton gehad heeft met Bernadette.

  Ten anker

  Vond