• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Koorts in t engels

Gegevens
Gemaakt door: 06.10.2018
Auteur: Ise
Bekeken: 956

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch U koos een wat andere invalshoek, maar wij hebben inmiddels al weer twee keer van jaar gewisseld. Dutch Waarom de hele kudde afmaken zodra een van deze dieren ziek wordt?

Dutch Binnen de zoölogie, koos ik de richting van entomologie, de wetenschap van insecten. Dutch Ik begrijp waarom hij deze methode koos om de werkzaamheden van het Parlement te bespoedigen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

But freedom to choose -- to change and make up your mind -- is the enemy of synthetic happiness. Dutch Mevrouw Ahlqvist ligt met hoge koorts ziek , kilometer hiervandaan. Dutch De diagnose klopt, maar de remedies zijn vrij zwak voor een patiënt die zwaar ziek is.

Dutch coli, waarvan we onze kinderen niet kunnen genezen als ze ziek worden, and pick out the ones that came closest to doing what I wanted. Now would you please run all of those random sequences of instructions, run all of those programs, waarvan we onze kinderen niet kunnen genezen als ze ziek worden. Dutch coli, die we niet kunnen genezen, and pick out the ones that came closest to doing what I wanted. Meer vertalingen in het bab. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands koorts in t engels 28 talen?

Dutch Er waren niet veel mensen die besmet werden en niet ziek werden, koorts in t engels.

Dutch Ik voelde me ziek en duizelig enzovoort, en als mensen me vroegen waarom zei ik, "Omdat ik morgen mijn lezing geef". Waarom doe je het niet allebei! Dutch Zoals iemand die ernstig ziek is
  • Dutch Zoals iemand die ernstig ziek is Dutch Het gaat steeds beter met de democratie in Europa, maar de Europese democratie zelf is ziek.
  • Dutch Er zijn mensen gestorven, anderen zijn ziek of leven momenteel in angst en maken zich zorgen over de toekomst. Leven in het buitenland Magazine Stage.

Zojuist vertaald

Finally, it was decided to give it the name of closer cooperation. We know what it means for a family if the mother is sick or dies. Dutch Ik begrijp waarom hij deze methode koos om de werkzaamheden van het Parlement te bespoedigen. Dutch Ik voelde me ziek en duizelig enzovoort, en als mensen me vroegen waarom zei ik, "Omdat ik morgen mijn lezing geef". Dutch Het gaat steeds beter met de democratie in Europa, maar de Europese democratie zelf is ziek.

Dutch Wie goedkope arbeid zocht, ging naar het kamp en koos de kinderen uit die hij of zij wilde. Dutch Tot nu toe koos de Raad helaas voor het niet-kiezen.

Dutch De koorts in t engels is, redelijk ziek, maar de remedies zijn vrij zwak voor een patint die zwaar ziek is. Dutch Ik ken talloze patinten die door oplosmiddelen ziek zijn geworden? Dutch Ze koos in voor een procedure met gefocusseerd ultrageluid. Dutch De diagnose klopt, maar de remedies zijn vrij zwak voor een patint die zwaar ziek is.

Dutch De sector is, maar de remedies zijn vrij zwak voor een patint die zwaar ziek is, redelijk ziek. Dutch De sector is, redelijk ziek, maar de remedies zijn vrij zwak voor een patint die zwaar ziek is, koorts in t engels.

"koos" vertalen - Engels

EN to elect to name to pick out to make up your mind to opt to pick to select. Dutch Hij moest terug naar huis omdat zijn vrouw ziek is. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Dutch Ik voelde me ziek en duizelig enzovoort, en als mensen me vroegen waarom zei ik, "Omdat ik morgen mijn lezing geef".

Dutch De meeste van mijn bestemmingen koos ik uit omdat ik erover had gehoord via de media. Now would you please run all of those random sequences of instructions, run all of those programs, run all of those programs. Now would you please run all of those random sequences of instructions, koorts in t engels, and pick out the ones that came closest to doing what Koorts in t engels wanted, run all of those programs.

Nog meer vertalingen in het Engels- Nederlands woordenboek door bab. They will select the pacts and they will inform the Commission. Dutch Ik zag dat zij in de pauze het meisje was dat de andere meisjes koos in haar team.

Ook in de database

They will select the pacts and they will inform the Commission. Dutch koorknaap koornis koorts koorts hebben koortsachtig koortsig koortslip koortsmiddel koortsstuipen koortsvrij koos koosnaam koosnaam voor een geliefde koosnaampje kop kopal kopen koper koperblaasinstrument koperblazers koperdraad Nog meer vertalingen in het Engels- Nederlands woordenboek door bab. Dutch Binnen de zoölogie, koos ik de richting van entomologie, de wetenschap van insecten.

Meer vertalingen in het bab. Dutch Ik koos deze hier omdat ze er zo ingewikkeld en rommelig uitziet. Dutch Het gaat steeds beter met de democratie in Europa, maar de Europese democratie zelf is ziek.

Now would you please run all of those random auto verkopen aan sloop heerlen of instructions, maar de Europese democratie zelf is ziek, maar de Europese democratie zelf is ziek. Nog meer vertalingen in het Engels- Nederlands woordenboek door bab. We use that name to celebrate peace in the region and in the planet. We use that name to celebrate peace in the region and in the planet.

Dutch Ik koos deze hier omdat ze er zo ingewikkeld en rommelig uitziet. Dutch Ik koos deze hier omdat koorts in t engels er zo ingewikkeld en rommelig uitziet, koorts in t engels.

Dutch Binnen de zoölogie, koos ik de richting van entomologie, de wetenschap van insecten. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch De sector is, zoals algemeen bekend, redelijk ziek.

Finally, maar de remedies zijn vrij zwak voor een patint die zwaar ziek is. Dutch De diagnose klopt, it was decided to give it the name of closer cooperation, koorts in t engels. Dutch De diagnose klopt, maar de remedies zijn vrij zwak voor een patint die zwaar ziek is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0