• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Knibbel knabbel knuisje spel handleiding

Gegevens
Gemaakt door: 12.04.2018
Auteur: Josien
Bekeken: 69

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Beknopte spelregels zitten er wel bij in de doos, maar geen beschrijving van hoe je de heks plaatst. Hallo, Wij hebben het spel ook gekocht via marktplaats maar er zal geen beschrijving bij. Stop er een tandenstokertje tussen Geantwoord op om

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben. Hoe kun je ze stroef maken zodat ze wel blijven zitten? Onze kids zijn geweldig ontgoocheld, hoor. Als we die onder de heks steken, dan blijft die eruit springen. Je kunt van elke kleur maar 3 snoepjes pakken.

Die met het kleine gaatje vallen eruit. Die met het kleine gaatje vallen eruit. Elke kleur heeft een vaste startpositie. Die met het kleine gaatje vallen eruit. Groetjes, Lianne Liannedebruijn hotmail?

Email deze handleiding Delen: Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: Het is bijna 5 december, dus dan krijgen ze het cadeau.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Als we die onder de heks steken, dan blijft die eruit springen. Pinnetje aan zijkant van huisje? Wij hebben tzelfde probleem Geantwoord op om Kan jij ontdekken welke dit zijn? Winnaar is de speler die als eerste de vier verschillend gekleurde snoepjes van het huis heeft verzameld. Bekijk hieronder de handleiding van de Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje.

  • Als we die onder de heks steken, dan blijft die eruit springen. Uw handleiding is per email verstuurd.
  • Is het de bedoeling dat de heks elke keer als ze naar buiten komt iets zegt? Die met het kleine gaatje vallen eruit.

Abonneren Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Jumbo knibbel knabbel knuisje het hans grietje spel bij: Onze kids zijn geweldig ontgoocheld, hoor. En kan ik dit zelf veranderen. Daarmee moet je de snoepjes controleren of de heks naar buiten komt. De jongste speler begint.

Vraag over de Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje?

Sommige snoepjes kun je zomaar pakken. Het knopje aan de onderkant de andere kant opschuiven. Als een vakje bezet is, dan ga je op het volgende lege vakje staan.

Stel uw vraag hier in het forum. Jumbo knibbel knabbel knuisje het hans grietje spel. Nergens te vinden op internet. Nergens te vinden op internet. Stel uw vraag hier in het forum.

Gesteld op om .

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Om beurten gooi je met de dobbelsteen en verplaats je jouw Hans en Grietje in de richting van de wijzers van de klok. En kan ik dit zelf veranderen?

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Let erop dat je het probleem dat je hebt met de Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje zo zorgvuldig mogelijk beschrijft. Heeft iemand die voor cash en carry eindhoven openingstijden. Als de heks niet naar buiten komt, want ook nu kan de heks naar buiten komen, is het snoepje van jou en mag de volgende speler links van je met de dobbelsteen gooien Snoepjes knibbel knabbel knuisje spel handleiding Je moet dit snoepje nog wel even controleren.

Jumbo knibbel knabbel knuisje het hans grietje spel, knibbel knabbel knuisje spel handleiding. Als de heks niet naar buiten komt, want ook nu kan de heks naar buiten komen, is het snoepje van jou en mag de volgende speler links van je met de dobbelsteen gooien Snoepjes ruilen: Je moet dit snoepje nog wel even controleren.

Pinnetje aan zijkant van huisje? Let erop dat je het probleem dat je hebt met de Jumbo Knibbel Knabbel Knuisje zo zorgvuldig mogelijk beschrijft. En die vindt het helemaal niet leuk als je snoep van haar huisje pakt. Je krijgt in dat geval ook je oude snoepje niet meer terug.

Vul dan hier uw emailadres in. Snap er niks van Gesteld op om Onthoud goed welke snoepjes je wel of niet kunt pakken!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0