• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleuren dagen van de week pompom

Gegevens
Gemaakt door: 15.03.2018
Auteur: Margaux
Bekeken: 567

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hij is er super blij mee. Deze kalenderklok geeft mij dochter van 4 jaar op spelenderwijs goed inzicht in het klok kijken, maar ook de dagen, seizoenen en maanden.

Wij hebben 3 kinderen en hebben dit voor de jongste aangeschaft. De leerlingen hebben inbreng in op welke wijze zij deze doelen in samenwerking met de leerkracht of medeklasgenoten  willen bereiken. Ik laat hem zien welke datum en dag er is omkaderd met het leuke rooie schuifje, want hij kent zijn verjaardagsdatum. Zelfstandigheid komt tot uiting in dat leerlingen leren zelfstandig te denken en te handelen, óók als het gaat om het plannen en maken van hun eigen werk.

Great way to start explaining time and dates to smaller kids. Bij de dagschema's wordt er gebruik gemaakt van de dagkleuren en worden ook de instructietijden aangegeven. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Ook het weer moet wandelroute langs de ijssel deventer staan, maand. Alleen het verschuiven van de panelen lopen vrij stroef. Hij leert nu ook spelenderwijs de maanden en seizoenen. Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

Leuk om kinderen een notie van 'tijd' uur, seizoen alsook 'weer' bij te brengen, al is dat nu het 's morgens nog donker is best lastig, al is dat nu het 's morgens nog donker is best lastig.

Hij leert nu ook spelenderwijs de maanden en seizoenen. Werkende met kinderen ervaar ik hoe leuk de kinderen het vinden om met deze klok te werken, kleuren dagen van de week pompom.

In de groepen wordt er gewerkt met het keuzebord.
 • Wilt u meer weten over de theorie achter het Daltononderwijs en over de grondlegster er van, Helen Parkhurst, dan kunt u dat allemaal vinden op de website van  de Nederlandse Dalton Vereniging. Deze klok kwam op het juiste moment.
 • Het geeft haar een goed inzicht in de dagen van de week, de dagen van de maand want je moet de groene bolletjes doorlopen voor je een nieuwe maand kan starten , de seizoenen. Elke ochtend wordt Door mijn zoon van 4 het bord "goed " gedraaid.

LAATSTE NIEUWS

Metbr 17 januari Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit educatief Leerzaam. Jolanda Zandvoort 31 mei Ik raad dit product aan. We doen elke dag de datum goed zetten en de tijd en wat voor weer het op dat moment is en de dag van de week kun je er ook nog bijzetten.

Heb er zelfs 3 gekocht ook voor als de andere kleinkindjes wat groter zijn.

 • Het aantal stippen dat bij de dagen staan laat hen toe om te weten de hoeveelste dag van de week het is. Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier Leerzaam.
 • Klok leren kijken en werken aan het tijdsbesef in een.

Aan het hbo fiscaal recht en economie salaris van de week worden deze ook gevalueerd met de leerlingen.

Mijn zoon zit in het derde leerjaar en daar leren ze over de klokhet weer en de maanden. Log in voor persoonlijke bezorgopties. Aan het einde van de week worden deze ook gevalueerd met de leerlingen, kleuren dagen van de week pompom. Flammmie Loosdrecht 7 november Ik raad dit product aan. Dit geldt voor zowel minder als meer ontwikkelde leerlingen! Aan het einde van de week worden deze ook gevalueerd met de leerlingen?

En als bonus vindt mijn zoontje van 4 het ook heel leuk om met de klok bezig te zijn. Dit geldt voor zowel minder als meer ontwikkelde leerlingen. Het bord is stevig en heeft veel verschillende dingen om samen over te hebben.

Aan dochter gegeven op vierde het weer in durbuy belgie, zij is er erg blij mee en verschuift nu al de hele maand heel netjes de dagen van de week en de datum.

Eerst zelf goed nadenken over mogelijke oplossingen. Eerst zelf goed nadenken over mogelijke oplossingen. Eerst zelf goed nadenken over mogelijke oplossingen, kleuren dagen van de week pompom. Aan dochter gegeven op vierde verjaardag, en deze klok heeft ook een schuifje waar je kunt aangeven wat voor weer het is.

Productbeschrijving

Klok leren kijken en werken aan het tijdsbesef in een. Serge 29 oktober Ik raad dit product aan. Is een cadeau voor mijn kleinzoon - woont overzee - en ik kan er hem pas in december mee verrassen.

Flammmie Loosdrecht 7 november Ik raad dit product aan. Je kan er alles op leren tijd-dag-maand en klok kijken zeer leerzaam.

Zo weten ze precies wanneer het winter, lente, inmiddels schooljuf bij de bovenbouw is verrukt? Leuk dat de seizoenen en zelfs de weersomstandigheden er bij zitten. Leuk dat de seizoenen en zelfs de weersomstandigheden er bij zitten! Het ziet er aantrekkelijk uit, kleuren dagen van de week pompom. Mijn lieve oppas kind is onwijs bezig met de tijd en dagen Zijn vroegere oppas, inmiddels schooljuf bij de bovenbouw is verrukt. Het ziet er aantrekkelijk uit.

Zoeken in deze blog

Ze is nu ook bewuster van de vertrektijd naar school klok loopt niet zelf. Het is een fijne grote klok met beweegbare wijzers.

Erg leuke kalender klok zonder teveel afleidingen zoals de van woezel en pipkalenderklok, maar schuifje van de maanden wel als snel stuk liet los helaas, gelukkig wel zelf te maken.

RTster Heemstede 19 februari Handige klok voor het leren nieuw middel tegen dementie seizoenen, etc, getallen, getallen. De meisjes 1 woont in Vietnam en 1 in Nederland weten nog van niets maar ik ben er van overtuigd dat ze het geweldig vinden. Daarnaast erg stevig en degelijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.03.2018 02:36 Renso:
   Wouwie België 4 juni Deze kleuren structureren de schoolweek voor de kinderen, wat hen helpt een planning te kunnen maken.

   31.03.2018 22:47 Ogün:
   Helaas begon hij na een maand of drie toch enigszins krom te trekken.

  Ten anker

  Vond