• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleine sloep huren amsterdam met schipper

Gegevens
Gemaakt door: 28.09.2018
Auteur: Manuel
Bekeken: 545

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

En met onze jaren lange ervaring zijn we in staat om voor ieders budget een op maat gemaakt feestje op het water te kunnen organiseren. Sloep Amigo is een elektrisch aangedreven sloep met een maximale capaciteit van 42 personen.

Veel salonboten hebben een eigen keuken met een chef-kok die exquise gerechten voor u kan bereiden. De sloepen zijn te huur voor 45 euro per uur. En met onze jaren lange ervaring zijn we in staat om voor ieders budget een op maat gemaakt feestje op het water te kunnen organiseren. Salonboot Zavi ligt in Amsterdam. Sloep Amigo ligt in Amsterdam.

Salonboot Havana ligt in Amsterdam. Salonboot Havana ligt in Amsterdam. Laat u rondvaren op deze luxe fluisterstille elektrische huur sloep door Amsterdam.

Laat u rondvaren op deze luxe fluisterstille elektrische huur sloep door Amsterdam. Laat u rondvaren op deze luxe fluisterstille elektrische huur sloep door Amsterdam. U kunt dit schip huren voor 20 personen.

Sloep huren in Amsterdam van 2 tot 45 personen Ontdek het prachtige Amsterdam vanaf het water!
 • Dan heb je ook de mogelijkheid om zelf een kleine sloep te huren.
 • De Manhattan is een charmante sloep geschikt voor middelgrote groepen tot 24 personen. Hier vindt u het compleetste overzicht van boten van Nederland.

Zelf met een sloep varen in Amsterdam

Er zijn verschillende vormen van sloepverhuur in Amsterdam. Voor groepen vanaf 20 personen is het mogelijk om een rondvaartboot te huren en de rondvaart volledig op uw wensen af te stemmen. Huur nu de snelste sloep van Amsterdam. Het is heerlijk om te genieten van de Amsterdamse grachten, bijvoorbeeld tijdens het vaarseizoen, wanneer het op en rond de grachten bruist van het leven en bedrijvigheid.

Neem dan even contact op, wij adviseren je graag.

Elektrisch dus geruisloos varen  Capaciteit: U kunt dit schip huren voor 34 personen. Elektrisch dus geruisloos varen  Capaciteit: U kunt dit schip huren voor 34 personen.

Sloep met schipper Amsterdam versus zelf varen Als u van de vrijheid van zelf varen houdt, is zelf varen natuurlijk een goede optie. Overslaan en naar de inhoud gaan.

Dat klinkt als een ideaal uitje

Bent u bang voor een typisch Amsterdams regenbuitje? In dat geval biedt een schipper uitkomst, door langs de mooiste bekende, maar ook onbekende plekjes te varen en geeft u waar gewenst uitleg.

Sloep huren in Amsterdam van 2 tot 45 personen Ontdek het prachtige Amsterdam vanaf het water! Rijke handelaren en notabelen lieten de mooiste grachtenpanden bouwen, die vroeger al internationaal bekend waren wegens hun rijke versieringen.

U betaalt niets extra voor onze bemiddeling. Sloep met schipper Amsterdam versus normale rondvaart Ook tijdens een rondvaart krijgt u uitgebreid uitleg over de unieke punten in Amsterdam. Neem direct contact op. Kies dus voor Sloepverhuur Aalsmeer, halve dag of uur. Kies dus voor Sloepverhuur Aalsmeer, een klein watersport bedrijfje met jaren lang ervaring in het organiseren van feesten op het water.

Waarom een sloep met schipper Amsterdam huren?

U kunt dit schip huren voor 9 personen. Neem direct contact op. Sloep Manhattan ligt in Amsterdam. Salonboot Stan Huygens ligt in Amsterdam. Geschikt voor grotere groepen tot 38 personen.

Waarom een sloep met schipper Amsterdam huren. Woonboot Saturnus ligt in Amsterdam? Toggle Sliding Bar Area. Grootste aanbod, kleinste prijs. Dan is een sloep huren Amsterdam voor u een prima optie. Sloep Amigo ligt in Amsterdam! U kunt dit schip huren voor 45 personen.

Sloep Barracuda

Overslaan en naar de inhoud gaan. Salonboot Ivresse ligt in Amsterdam. Bekijk hierboven onze sloepen. Neem dan even contact op, wij adviseren je graag.

Partyboot Stortemelk ligt in Amsterdam. Dat klinkt als een ideaal uitje En dat is een luxe sloep met schipper Amsterdam volgens ons ook. Dat klinkt als een ideaal uitje En dat is een luxe sloep met schipper Amsterdam volgens ons ook, kleine sloep huren amsterdam met schipper.

Dat klinkt als een ideaal uitje En dat is een luxe sloep met schipper Amsterdam volgens ons ook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.09.2018 07:18 Wieteke:
   Bedrijven die met een afdeling iets te vieren hebben bijvoorbeeld willen dan bijvoorbeeld met een grote sloep het water op.

   07.10.2018 23:53 Leanne:
   Je kunt al een sloep huren bij Boot Huren Amsterdam vanaf 2 personen. Plek voor 60 personen Prijs:

   10.10.2018 09:36 Souad:
   U kunt ze prima gebruiken om een mooie stad eens vanaf het water te bekijken of om een meer te bevaren. Sloep Hugo ligt in Amsterdam.

  Ten anker

  Vond