• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kleine camping sint jansklooster

Gegevens
Gemaakt door: 25.12.2018
Auteur: Kazimir
Bekeken: 338

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wel een behoorlijk hoge ruimte aan de onderkant van de tussenwanden van zowel toiletten als douches. Wat nauwe toegang naar de velden, een paar extra ogen zijn welkom.

Nummer 3 von 4 campingplätze in Sint Jansklooster. Als je wil aangeven dat de stacaravan toch echt niet van alle gemakken is voorzien gaat de eigenaar meteen in de verdediging. Speciaal geschikt voor volwassenen, minder voor wat oudere kinderen.

Het sanitair is wel wat verouderd maar voldoet prima en is schoon. Je hebt niet het gevoel dat er wat mee wordt gedaan. Natuurlijk is iedere plaats voorzien van een electra aansluiting. Op de camping heerst een ontspannen sfeer, de plaatsen zijn ruim en de meeste zijn afgebakend met groen.

De kampeerplekken zijn wisselend in in afmeting. Ruime plaatsen met betegelde voortent plaatsen. Wat nauwe toegang naar de velden, ontvangst is correct. De velden liggen er mooi bij, een paar extra ogen zijn welkom. Ideaal voor 50 plussers.

Op de hele camping is veel groen en ruimte. Bewertungen in anderen Sprachen einblenden.
  • Camping ziet er goed uit. Verder is er daar geen verwarming, zo werd ons verteld.
  • Jansklooster Boerderijcamping in de provincie Overijssel Minicamping De Schaarkamp, een boerderijcamping in de provincie Overijssel biedt u rust, sfeer en gezelligheid.

Campings in de buurt van Minicamping Het Waterhoentje

Als je wil aangeven dat de stacaravan toch echt niet van alle gemakken is voorzien gaat de eigenaar meteen in de verdediging. Hier is ook de afstort voor het chemisch toilet.

Ruime plaatsen met betegelde voortent plaatsen. Fijne camping, prachtige plaatsen. In het achterste gedeelte van de boerderij, het Achterhuus, is omgebouwd tot een grote huiskamer emt oa.

De kampeerplekken zijn wisselend in in afmeting.

  • Achter de boerderij is het kampeerveld met 35 ruime plaatsen. Verder is er daar geen verwarming, zo werd ons verteld.
  • Bij aankomst een correcte ontvangst. Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?

De kampeerplekken zijn wisselend in in afmeting. Bewertungen in anderen Sprachen einblenden. Mooie lokatie om te fietsen en het Zuiderzeepad te lopen. Mooie lokatie om te fietsen en het Zuiderzeepad te lopen. De kampeerplekken zijn wisselend in in afmeting. Bezoek dan eens de webiste van Minicamping De Schaarkamp in St, kleine camping sint jansklooster. Bezoek dan eens de webiste van Minicamping De Schaarkamp in St.

5 Campings in Sint jansklooster

Klicken Sie hier für weitere Informationen. Bij aankomst een correcte ontvangst. Natuurlijk is iedere plaats voorzien van een electra aansluiting. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern.

Ook zijn er nog 2 aparte wastafels, kleine camping sint jansklooster. Vanaf de meeste plaatsen heeft u een goed uitzicht over het weidse landschap. Fr eine umfassende Urlaubsvorbereitung knnen Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste fr Niederlande Gebrauch machen. Ook zijn er nog 2 aparte wastafels. Ik denk dat uw moeder het niet goed begrepen heeft. Fr eine umfassende Urlaubsvorbereitung knnen Sie von unserer Hotel- und Unterkunftsliste fr Niederlande Gebrauch machen!

Activiteiten in de buurt van Minicamping Het Waterhoentje

En wist u dat de kop van Overijssel het mooiste waterrijke natuurgebied van West-Europa bezit? Als reden wordt opgegeven dat de gasten dan zuiniger met warm water omgaan, tja. Ideaal voor 50 plussers. Natuurlijk is iedere plaats voorzien van een electra aansluiting. Ook het nationaalpark de Weerribben is geweldig mooi.

  • Willkommen auf den Seiten des unabhängigen Hotelbewertungsportals Zoover!
  • Als je wil aangeven dat de stacaravan toch echt niet van alle gemakken is voorzien gaat de eigenaar meteen in de verdediging.
  • Bij aankomst een correcte ontvangst.
  • Ook de stacaravan werd door ons gehuurd.

Vanaf de meeste plaatsen heeft u een goed uitzicht over het weidse landschap. Vanaf de meeste plaatsen heeft u een goed uitzicht over het weidse landschap, kleine camping sint jansklooster.

Ook is er een compleet ingerichte stacaravan te huur. In unserer Community finden Sie weitere Tipps von Urlaubern. Goede sfeer, zeer gastvrij. En de eigenaren zijn zo kleine camping sint jansklooster dat ze je overal mee willen helpen. En de eigenaren zijn zo vriendelijk dat ze je overal mee willen helpen.

11 Bewertungen Camping De Schaarkamp

Leuke plaatsen in de buurt van deze boerderijcamping zijn Vollenhove, Blokzijl en St. Veel te doen en te ontdekken in de omgeving. Overal is gratis warm water beschikbaar. Het sanitair is wel wat verouderd maar voldoet prima en is schoon.

De velden liggen er mooi bij, ontvangst is correct. De velden liggen er mooi bij, die Ihnen ein realistisches und ungetrbtes Bild der Unterkunft vermitteln. Om het gras te sparen is er op iedere plek een betegelde vloer aangelegd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0