• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kinderdagverblijf almere buiten eilandenbuurt

Gegevens
Gemaakt door: 24.04.2018
Auteur: Savine
Bekeken: 669

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je weten wat de kinderopvang jou netto gaat kosten? Het schoolwekenpakket bestaat uit opvang tijdens 40 schoolweken.

Vanwege onze kleinschaligheid hebben wij de mogelijkheid om zowel in een grote groep als in een klein groepje maar ook individueel met de kinderen te kunnen werken.

Kom je vandaag weer lekker bij ons? Hoe dat eruit ziet, verschilt per persoon, locatie en soort opvang. Zoek je een andere locatie? Wij inspireren en stimuleren, maar laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. En passen onze standaardpakketten niet helemaal bij je, dan kun je mogelijk kiezen voor een flexibel pakket. Twinkle Star heeft een omgeving gecreëerd waar de kinderen vrij kunnen spelen, activiteiten kunnen ondernemen en tegelijkertijd hun talenten kunnen ontwikkelen.

Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken.

De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, zodat hij snel kan wennen aan zijn nieuwe situatie. De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, leren en ontdekken in een aparte babyruimte. De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, zodat hij snel kan wennen aan zijn nieuwe situatie. We horen graag wanneer je baby eet en slaapt, leren kinderdagverblijf almere buiten eilandenbuurt ontdekken in een aparte babyruimte.

Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool.

 • Dan horen we dat graag.
 • Leidinggevende — Almere Buiten In dienst sinds:

Pedagogisch Beleid Hoe wij zorgen voor een plek waar jouw kind alle ruimte heeft om te ontdekken wie hij is en wat hij kan? Gebruik dan onze rekenhulp. Kom je vandaag weer lekker bij ons? Smallsteps Archipel heeft horizontale groepen. Deze werkafspraken zijn gebaseerd op de richtlijnen van het landelijk centrum Hygiëne en Veiligheid.

 • Onze locatie In brede basisschool de rchipel heeft onze kinderopvang een eigen vleugel. Met de zekerheid van goede kinderopvang, start je je dag met een goed gevoel.
 • Inmiddels is Twinkle Star uitgegroeid tot een bedrijf met vier locaties in Almere-buiten en Almere-stad, waar wij dagopvang en naschoolse opvang aanbieden voor kinderen van jaar.

Neem dan contact op met de locatiemanager. Neem dan contact op met de locatiemanager, kinderdagverblijf almere buiten eilandenbuurt. Een ruim aanbod Je kunt je pakket later altijd nog uitbreiden of wijzigen. Inschrijven Goed gevoel gekregen bij Smallsteps? Neem dan contact op met de locatiemanager. Neem dan contact op met de locatiemanager.

SMALLSTEPS IN BEELD

Daarna kan je kind een paar keer enkele uurtjes meedraaien om langzaam te wennen. Het schoolwekenpakket bestaat uit opvang tijdens 40 schoolweken. Dat betekend dat wij als volwassenen de taak hebben om onze kinderen zo goed mogelijk te begeleiden, zodat zij kunnen opgroeien en evenwichtige volwassen mensen kunnen worden. Goed gevoel gekregen bij Smallsteps?

De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, leren en ontdekken in een aparte babyruimte. Zelf je boterham smeren. De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, leren en ontdekken in een aparte babyruimte. De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, leren en ontdekken in een aparte babyruimte.

Heb je vragen, leren en ontdekken in een aparte kinderdagverblijf almere buiten eilandenbuurt.

Wil je binnen kijken, onze medewerkers ontmoeten en sfeer proeven? Wat wil jij vandaag doen? Straks naar de basisschool Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Groepsindeling Smallsteps Archipel heeft horizontale groepen.

Het eerste bezoek aan de opvang is altijd heel spannend voor u en uw kind. Gebruik dan onze rekenhulp. Gebruik dan onze rekenhulp. Kinderdagverblijf almere buiten eilandenbuurt zijn er andere dingen waar wij rekening mee kunnen houden. Wat wil jij vandaag doen. Gebruik dan onze rekenhulp.

Groepsindeling Smallsteps Archipel heeft horizontale groepen. Het eerste bezoek aan de opvang is altijd heel spannend voor u en uw kind.

Groepsindeling

De allerjongsten kunnen hier veilig spelen, leren en ontdekken in een aparte babyruimte. En allerlei leuke activiteiten als yoga, peuterdans en zumba. Veelgestelde vragen Hebben de groepen vaste medewerkers?

Wil je hier meer over weten voor de locatie van jouw kind. In een horizontale groep zitten kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd.

Veelgestelde vragen Wat kan ik verwachten bij een rondleiding.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.04.2018 23:56 Kiri:
   Wij doen onze uiterste best om je direct een plek te bieden.

   02.05.2018 04:07 Sharita:
   En de oudere kinderen vinden al snel vriendjes om mee te puzzelen, de tuin te ontdekken of een grappige groente te proeven.

  Ten anker

  Vond