• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kasten op zolder maken

Gegevens
Gemaakt door: 09.12.2018
Auteur: Bader
Bekeken: 452

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Door de kwaliteit van het hang en sluitwerk maar ook de hoogwaardige afwerking van het materiaal kunnen onze kasten tegen een stootje. Ook hier is weer mooi zichtbaar wat voor maatwerk jouwMaatkast. Nu gratis catalogus aanvragen Bestel hier de jouwMaatkast.

Ook hier is alles op de millimeter nauwkeurig ontworpen en geproduceerd. Weer een tevreden klant, de perfecte kinderkamer kast. De kleurkeuze, de indeling van de elementen overal is optimaal gebruik gemaakt van de persoonlijke ontwerp mogelijkheden. Wat een tevreden klant tot gevolg heeft. Meubels op maat kun je ook op een van onze andere sites vinden: In dit geval is er gekozen voor een combinatie van schappen, lades en draaideuren.

Solange ich nicht widerrufe, werden meine Daten fr die vorbeschriebenen Zwecke verwendet. Solange ich nicht widerrufe, werden meine Daten fr die vorbeschriebenen Zwecke verwendet! Zo ook hier voor een sideboard met een schuine achterwand.

Tot in de hoogte wordt welke centimeter benut? Bij deze kast zie je perfect hoe kasten op zolder maken de kast ingebouwd kan worden onder een schuin dak. Echt elke millimeter is zo optimaal benut, kasten op zolder maken. Echt elke millimeter is zo optimaal benut.

Ondanks de schappen ziet het er door het maatwerk eerder uit als een trapsgewijze kast.

Voor jou op maat gemaakt.

Bij dit trapsgewijze meubel is er voor een grijs geraamte decor gekozen en een beigegrijs zebra decor voor de fronten. Je bent tevreden met ons product en wilt ons ook een foto sturen?

Gewoon een klein kastje onder een schuindak en tussen twee muren? Alle lade en schappen zijn precies na wens van de klant ingericht. De kast zelf is in een wit decor uitgevoerd en voorzien van lades en draaideuren. Je ziet het overal op onze site staan maar dit is toch wel het bewijs, het monteren van onze kasten en meubels is zo eenvoudig dat het kinderspel is.

Al met al een kast die past in de ruimte waar hij staat. Ook voor de kinderkamer is het mogelijk een kledingkast te bestellen. Op deze afbeelding zie je een grijzen kast die ook weer precies onder het schuine dak past. Ook hier is weer mooi zichtbaar wat voor maatwerk jouwMaatkast! Op deze afbeelding zie je een grijzen kast die ook weer precies onder het schuine dak past, kasten op zolder maken.

Een zeer mooie kleding kast met aan de achterkant een schuine wand. Om alle kleding toch gemakkelijk bereikbaar te houden is hier de kledinglift ideaal. De open schappen bieden plaats voor het uitstellen van mooie objecten of decorelementen.

De open schappen bieden plaats voor het uitstellen van mooie objecten of decorelementen. Door de kwaliteit van het hang kasten op zolder maken sluitwerk maar ook de hoogwaardige afwerking van het materiaal kunnen onze kasten tegen een stootje, kasten op zolder maken.

De open schappen bieden plaats voor het uitstellen van mooie objecten of decorelementen? Het is precies aan het begin van het schuine dak ingemeten en benut daardoor de ruimte die je normaal verloren zou hebben.

Het is precies aan het begin van het schuine dak ingemeten en benut daardoor de ruimte die je normaal verloren zou hebben.

Ook de kledingstang kan aangepast worden in hoogte. Op deze afbeelding zie je een grijzen kast die ook weer precies onder het schuine dak past. Hierdoor sluit de kast naadloos aan bij de wand en is elke centimeter benut. Hier is het sideboard zo ontworpen dat deze precies gelijk loopt met de hellingshoek van de wand waar hij onder staat.

Nu gratis catalogus aanvragen Bestel hier de jouwMaatkast. Nu gratis catalogus aanvragen Bestel hier de jouwMaatkast. Zeer nette en competente adviezen van ontwerp tot levering. Dit heeft bovendien ook het voordeel kasten op zolder maken bij het open slaan van de deuren niet het gevaar bestaat dat de greep de muur beschadigd. Nu gratis catalogus aanvragen Bestel hier de jouwMaatkast! Zeer nette en competente adviezen van ontwerp tot levering. Ondanks de veelvoud aan opberg mogelijkheden.

Bovendien kun je op deze goed zien hoe het binnen werk van de kast er uit kan komen te zien. Op deze afbeelding zie je een grijzen kast die ook weer precies onder het schuine dak past. Hier is er gekozen voor een moderne witte maatkast met schuine wand aan de linker kant.

Service Cadeaubon kopen Kastdelen na bestellen Decormonters aanvragen Huisbrochure bekijken Downloads.

Omdat het bed kort aan het meubel staat is er in het laagste kastdeel gekozen voor schuifdeuren hierdoor kun je makkelijk overal bij ondanks dat er geringe ruimte voor de kast is. Omdat het bed kort aan het meubel staat is er in het laagste kastdeel gekozen voor schuifdeuren hierdoor kun je kasten op zolder maken overal bij ondanks dat er geringe ruimte voor de kast is, kasten op zolder maken.

Omdat het bed kort aan het meubel staat is er in het laagste kastdeel gekozen voor schuifdeuren hierdoor kun je makkelijk overal bij ondanks dat er geringe ruimte voor de kast is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.12.2018 12:23 Matt:
   Door de keuze van push-to-open mechanisme zijn er geen grepen zichtbaar.

   20.12.2018 18:58 Walterus:
   Geconfigureerd volgens jouw wensen, voor jouw perfecte ruimte-oplossing. Op deze afbeelding zie je hoe mooi ons maatwerk tussen de muur en het schuine dak past.

  Ten anker

  Vond