• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

K en k kappers leeuwarden

Gegevens
Gemaakt door: 24.10.2018
Auteur: Daniela
Bekeken: 538

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bedankt namens Lesley , Pieter , Nandi en Gwenda. Het liefst met een lichte ondergrond kleur. Kom snel langs of bel ons voor een afspraak.

Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Roségold highlights made by Lesley! Contact Klik hier om een bericht naar te sturen. Je betaald alleen een kleine bijdrage voor de kleur. Nog 7 erbij en dan verloten wij weer een gratis knipbeurt onder onze trouwe facebookers!

Wilt u toch een afspraak maken voor woensdag 14 september! Kapsalon Anissa Sint Jacobsstraat Ja, maar… wat houdt dat precies in. Kapsalon Anissa Sint Jacobsstraat Ja, maar… wat houdt dat precies in. Wilt u toch een afspraak maken voor woensdag 14 september.

Volgende week nog een winnaar!! Kapsalon Suus Tjotterstraat 16 Leeuwarden Ook thuisbehandeling mogelijk.
 • Wij zijn geopend tot Reageer dan via een persoonlijk bericht of bel
 • Bedankt voor uw begrip! Bel voor een afspraak

Openingstijden van K&K Kappers in Leeuwarden

Maar heb jij net als velen anderen moeite met het maken van een perfecte vlecht? Maar de leuke zomerse kleuren zijn ook leuk om als polsbandje te dragen. Hier passen we vervolgens de knipbeurt op aan. Maak nog een afspraak online!

Kapsalon Heechterp Egelantierstraat 1 Leeuwarden, EJ Wij zijn een dames en heren zaak en werken met en zonder afspraak.

Wilt u dat uw bedrijf top Kapsalon in Leeuwarden wordt. We hopen allemaal op een witte winter, maar die sneeuwvlokken van roos op onze schouders wil natuurlijk niemand, k en k kappers leeuwarden.

Wilt u dat uw bedrijf top Kapsalon in Leeuwarden wordt. Kapsalon Anissa - Leeuwarden Sint Jacobsstraat Capaldi Kappers Kleine Kerkstraat Dames-en herenkapsalon gevestigd aan de Kruisdobbe 8 te Leeuwarden?

Wilt u dat uw bedrijf top Kapsalon in Leeuwarden wordt. Op maandag 11 en 18 juni hebben huurverhoging vrije sector met terugwerkende kracht een in-house training.

Behandelingen, diensten en producten van K&K Kappers in Leeuwarden

Source Essentielle , binnen kort bij ons verkrijgbaar https: Over   Privacybeleid   Login. Hairstyle thuiskapper Tuinen Maar we hebben nog een nieuwe collega nodig!

Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen, k en k kappers leeuwarden. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen. Boek dan nu online je afspraak of bel Andere Kapper in Leeuwarden alles zien.

Boek dan nu online je afspraak of bel Andere Kapper in Leeuwarden alles zien.

Openingstijden van Kinder kapper in Leeuwarden bij K&K Kappers

Kapsalon in Camminghaburen, Leeuwarden. Hairstyle thuiskapper Tuinen Haarsalon Babs Reidfjild 19, Tietjerk. De winnaars zijn bekend!!

Kleur en folie specialist.

 • Voor een kapsel dat past bij uw persoonlijkheid.
 • Er zit geen metaal in dus beschadigen je haar niet.
 • Deze 2 weken mag Pieter lekker genieten van zijn vakantie en staan Lesley en Nandi volledig voor u klaar om u te voorzien van een nieuwe coupe!
 • Reageer hieronder met een foto van jou vakantie bestemming!!!

Sint Jacobsstraat Leeuwarden Sint Jacobsstraat. Met de koude dagen op komst willen we allemaal wel met onze billen op het strand zitten. Met de koude dagen op komst willen we allemaal wel met onze billen op het strand zitten. Bel dan voor een afspraak omgaan met een postnatale depressie kom bij ons langs.

Met de koude dagen op komst willen we allemaal wel met onze billen op het strand zitten, k en k kappers leeuwarden. Kapsalon Anissa - Leeuwarden Sint Jacobsstraat Kapsalon Anissa - Leeuwarden Sint Jacobsstraat Eddie's Knipcel Blokhuispoort, Cel nr! Sint Jacobsstraat Leeuwarden Sint Jacobsstraat.

Maak er een feit van. Sipmawei 7 Leeuwarden, DZ Wij werken met de professionele producten van: Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe collega! Een fijne knipervaring voor je kind?

Volgende week zijn wij wel gewoon weer tot. Alleen Online te boeken, klik rechts boven op "Nu Boeken" en kies voor de actie. Volgende week zijn wij wel gewoon weer tot.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.11.2018 18:30 Francesca:
   Ombre by Nandi koppiekoppie. Zie hier dan wat snelle en makkelijke tips om je op weg te helpen.

   05.11.2018 00:24 Gianno:
   Voor een kapsel dat past bij uw persoonlijkheid.

   14.11.2018 08:00 Djoey:
   Reageer hieronder met een foto van jou vakantie bestemming!!!

  Ten anker

  Vond