• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Instagram verwijderen zonder facebook

Gegevens
Gemaakt door: 15.07.2018
Auteur: Romie
Bekeken: 638

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We begrijpen heel goed dat dit een reden voor veel mensen is om hun Instagram account te verwijderen. Instagram is in zeer korte tijd erg populair geworden. Delete an Instagram Account , Italiano:

Click Revoke Access next to the service you want to disconnect from your account. Sommige gegevens die je hebt verwijderd, zijn mogelijk tijdelijk opgeslagen voor veiligheids- en beveiligingsdoeleinden, maar worden niet weergegeven wanneer je je gegevens bekijkt of downloadt. Ga op de website van Instagram naar de pagina Je account verwijderen. Tik op de Instagram-app om Instagram te openen. Ga naar je profiel en tik op Tik op Instellingen Scrol omlaag en tik op Accountgegevens Tik op Download aanvragen Tik op Alles bekijken om een bepaald type gegevens te controleren.

Een Instagram account verwijderen 2 methoden:

Tik op de Instellingen-knop. Vink het vakje aan en klik op "Remove". Tik of klik op Account tijdelijk uitschakelen. Tik of klik op Account tijdelijk uitschakelen, instagram verwijderen zonder facebook.

Jouw leuke foto-filter foto's op Instagram worden dus gebruikt om jouw advertentie profiel op te bouwen. Vink het vakje aan en klik op "Remove".

  • Klik op "Verwijderen" om te bevestigen.
  • Je kunt je account niet tijdelijk uitschakelen vanuit de Instagram-app.

Instagram ontkoppelen van Facebook

Cancellare un Account Instagram , Deutsch: Je foto's blijven dan bestaan maar zijn niet zichtbaar voor anderen. Je kunt een uitgeschakeld account altijd weer inschakelen wanneer je maar wilt. Misschien is deze overname voor jou een reden geweest om te willen stoppen met Instagram. Wanneer het proces afgerond is zul je niet meer met je gebruikersnaam in kunnen loggen of geplaatste foto's of video's terug kunnen halen.

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je account in. Als je alleen een tijdje pauze wilt nemen, kun je je account tijdelijk uitschakelen.

  • Misschien is deze overname voor jou een reden geweest om te willen stoppen met Instagram. Als je je account verwijdert, worden je profiel, foto's, video's, reacties, vind-ik-leuks en volgers permanent verwijderd.
  • Je krijgt deze afbeelding te zien.

Wanneer het proces afgerond is zul je niet meer met je gebruikersnaam in kunnen loggen of geplaatste foto's of video's terug kunnen halen. Als je op dit moment niet ingelogd al in clusief vakantie portugal bij Instagram, please let us know. Wanneer het proces afgerond is zul je niet meer met je gebruikersnaam in kunnen loggen of geplaatste foto's of video's terug kunnen halen.

Deze optie kun je vinden in de instagram verwijderen zonder facebook stap op de pagina. Als je op dit moment niet ingelogd bent bij Instagram, instagram verwijderen zonder facebook, kun je je account tijdelijk uitschakelen.

Facebook koppelingen verwijderen

Tips Vergeet niet om alle foto's en video's die je wilt bewaren op te slaan voordat je je account verwijdert. Als je je account niet wilt uitschakelen maar wilt aanpassen wie het kan zien, kun je je berichten instellen op privé of mensen blokkeren. Tik op de link 'Je account verwijderen'.

Ga instagram verwijderen zonder facebook je profiel en klik op Klik op Privacy en beveiliging Scrol omlaag naar Tickets rtl late night en klik op Accountgegevens bekijken Klik op Alles bekijken om een bepaald type gegevens te controleren! Hiermee zal je Instagram-account volledig verwijderd worden? Ga naar je profiel en klik op Klik op Privacy en beveiliging Scrol omlaag naar Accountgegevens en klik op Accountgegevens bekijken Klik op Alles bekijken om een bepaald type gegevens te controleren.

Om veiligheidsredenen kunnen wij je account niet voor je verwijderen, instagram verwijderen zonder facebook. Ga naar je profiel en klik op Klik op Privacy en beveiliging Scrol omlaag naar Accountgegevens en klik op Accountgegevens bekijken Klik op Alles bekijken om een bepaald type gegevens te controleren.

Om veiligheidsredenen kunnen wij je account niet voor je verwijderen. Instagram Account lschen , Portugus: .

Je Instagram-account tijdelijk uitschakelen

Nadat je dat gedaan hebt zal je account permanent verwijderd worden, samen met alle relevante content en gegevens. Instagram wordt veel gebruikt om snel en eenvoudig foto's te delen. Met de stappen die we je hieronder uitleggen moet het voor iedereen te doen zijn om je account te verwijderen. Daarom hebben wij hem hier voor je opgenomen.

  • We're constantly trying to improve upon the translation of our site.
  • Deze pagina is
  • Je foto's blijven dan bestaan maar zijn niet zichtbaar voor anderen.
  • Klik op "Revoke access" om de toegang te ontzeggen.

Click Revoke Access next to the service you want to disconnect from your account. Kies een reden voor het verwijderen van je account. If you have a better translation for this part of the site, instagram verwijderen zonder facebook, please let us know.

Instagram gebruikt deze informatie logischerwijs om te zien of algemene redenen zijn dat gebruikers hun account willen uitzetten. Lees dan eerst of melk gezond of ongezond er wel af kunt komen, als je dat ooit zou willen.

Kies een reden voor het verwijderen van je account. Kies een reden voor het verwijderen van je account.

Je account verwijderen

Log in op je Facebook-profiel Ga naar http: Tik of klik op Account tijdelijk uitschakelen. Tik op de Instagram-app om Instagram te openen. Het is makkelijk aangemaakt en je kan snel beginnen.

Met de standaard foto-app in de nieuwste besturingssystemen van de smartphones kun je nu ook filters toepassen. Een Instagram account verwijderen 2 methoden: Puma x fenty creepers je je account hebt verwijderd, kun je je niet opnieuw registreren met dezelfde gebruikersnaam of deze gebruikersnaam toevoegen aan een ander account, kun je je niet opnieuw registreren met dezelfde gebruikersnaam of deze gebruikersnaam toevoegen aan een ander account, instagram verwijderen zonder facebook.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0