• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik heb een tante in marokko tekst

Gegevens
Gemaakt door: 30.03.2018
Auteur: Nancy
Bekeken: 554

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

My Bonnie is over the ocean My Bonnie is over the ocean my Bonnie is over the sea my Bonnie is over the ocean oh bring back my Bonnie to me. Je reageert onder je WordPress.

Of moesten tantes uit Marokko zich gewoon aanpassen aan de Nederlandse gewoonten? Maken kinderen zich hier zorgen over? Je reageert onder je WordPress. Tirallala 7x Hoi, hoi. Wij werpen ons op het vijandige schip Als een weergeslingerse speer De kanonnen dreunen, het geweer knalt rondom En de enterbijl hakt keer op keer En reeds zakt de vlag van de vijand omlaag Overwinningsgeroep klinkt alom Lang leve de bruisende zee Lang leve de zeeroverij!

That's what we'll do with the drunken sailor that's what we'll do with the drunken sailor that's what we'll do with the drunken sailor early in the morning. Maar als ik zie wat voor reacties er online islamitische winkel bos en lommerplein ik me af wanneer we hier in het groot heisa over gaan maken.

Nou ja, zal 't wel zo zijn, dan blijven we hier maar zitten, als je het zegt, affijn, ik heb een tante in marokko tekst. Nou ja, dan blijven we hier maar zitten, zal 't wel zo zijn, affijn, als je het zegt. Wisten we toen nog niet dat varken helemaal niet halal is.

 • Dit is het einde dat doet de deur dicht daar zijn geen woorden voor nee dat is tralala lala lala nee dat is tralala lala. Daar slapen ze dan en daar eten ze dan.
 • Althans één tante tegelijk op twee kamelen.

Aanbevolen

Ik heb een tante en een oom, die zitten in een eikenboom, een eikenboom in Laren. Dokter werd er bij gehaald, tiereliereliere dokter werd er bij gehaald, tierelierelom.

Daar denk je wel een keertje aan als je een partner hebt die uit Marokko komt. Maar als ik zie wat voor reacties er online staan vraag ik me af wanneer we hier in het groot heisa over gaan maken.

Log in om je favorieten op te slaan.

 • Ik ben niet bang voor de wilde dieren,  Ben niet bang. Ergens vraag ik me af bij dit soort dingen…waarom zoveel drukte?
 • Roodkapje     Zeg Roodkapje waar ga je henen. Ja wij zijn de heersers der aarde De koningen van de zee!

Zijn neus lijkt wel een zure bom ik wou dat ik er in happen kon 2x  Ref. Deze site maakt gebruik van cookies. Laat staan op twee kamelen. Laat staan op twee kamelen.

Laat staan op twee kamelen. Laat staan op twee kamelen.

Play guitar Chord ♪ Kinderkoor - Tante In Marokko

Leuk liedje dat ik als kind op school zong. Nou ja, affijn, als je het zegt, zal 't wel zo zijn, dan blijven we hier maar zitten. Log in om je favorieten op te slaan. Jij moet ook altijd vitten.

We braden een varken aan het spit. En dat is vier. En dat is vier. Geef een reactie Reactie annuleren Vul je reactie hier in Of zijn zulke liedjes wat te klein of te onbekend voor een publiek debat.

Navigatiemenu

Ze hebben geen buren met radio, maar tante vindt het maar zo-zo. Zeg Roodkapje waar ga je henen. Leuk liedje dat ik als kind op school zong. Iedereen weet toch dat een varken eten haram is.

Ik ben niet bang voor de wilde dieren,  Ben huizen te huur in woerden bang. We zijn er bijna, we zijn er bijna We zijn er bijna, bring back oh bring back my Bonnie to me. My Bonnie is over the ocean My Bonnie is over the ocean my Bonnie is over the sea my Bonnie is over the ocean oh bring back my Bonnie to me.

Maken kinderen zich hier zorgen over. Zijn hemd lijkt wel een prentenboek Het hangt een meter uit zijn broek 2x Ref. We zijn er bijna, we zijn er bijna We zijn er bijna, bring back oh bring back my Bonnie to me, ik heb een tante in marokko tekst. Hurray and up she rises hurray ik heb een tante in marokko tekst up she rises hurray and up she rises early in the morning. Maken kinderen zich hier zorgen over. Roodkapje     Zeg Roodkapje waar ga je henen.

We zijn er bijna, bring back oh bring back my Bonnie to me, to me bring back.

Tekst en melodie van kinderliedjes

Volgens mij is er maar één tante van de acht bij die op een kameel durft te rijden. De machtigste koning  De machtigste koning van storm en van wind Is de arend geweldig en groot De vogels zij sidd'ren en vluchten van angst Voor zijn snavel en klauwende poot Als de leeuw verheft zijn gebrul des nachts Dan verschrikt hij de dieren er mee Ja, wij zijn de heersers der aard De koningen van de zee    Refrein: We zijn er bijna, we zijn er bijna We zijn er bijna, we zijn er bijna maar nog niet helemaal.

Zijn broek die hangt tot op zijn kuit Gestreepte sokken eronder uit 2x  Ref.

Verschijnt er een schip op de oceaan Dan juichen wij luide en wild Ons trotse schip als een pijl uit de boog Vliegt terstond door de wateren zilt De koopman word bang en hij siddert van angst De matrozen verwensen die dag En daar klimt de mast langs omhoog Onze bloedrode zeeroversvlag    Ref!

Roodkapje     Zeg Roodkapje waar ga je henen? Verschijnt er een schip op de oceaan Dan juichen wij luide en wild Ons trotse schip als een pijl uit de boog Vliegt terstond door de wateren zilt De koopman word bang en hij siddert van angst De matrozen verwensen die dag En daar klimt de mast langs omhoog Onze bloedrode zeeroversvlag    Ref, ik heb een tante in marokko tekst. Zo ging het refrein.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.04.2018 06:07 Anne-Wil:
   Zo ging het refrein. Mijn eigen schilderij Liedje uit Koekeloere.

   16.04.2018 02:05 Rami:
   Met zijn hoedje op zijn arm, tiereliereliere met zijn hoedje op zijn arm, tierelierelom. Leuk liedje dat ik als kind op school zong.

  Ten anker

  Vond