• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huizen te koop zoomwijck oud beijerland

Gegevens
Gemaakt door: 24.01.2019
Auteur: Anthe
Bekeken: 845

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Huidig woningaanbod via Huizenzoeker. Door u aan te melden accepteert u onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid. Waterhoen 33 BL, Oud-beijerland 99m² 5 kamers Prijs:

Zoomwijck is een buurt in Oud-Beijerland. VMBO-scholen aantal binnen 5km. Seringenstraat 19 XG, Oud-beijerland 70m² 5 kamers Prijs: Aan een autovrij pad met diverse groenstroken voor het huis ligt in Poortwijk II deze goed onderhouden en royale tussenwoning.

Basisscholen aantal binnen 3km.

Julianastraat 39 SH, carport en gelegen in een rustige. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Oud-Beijerland. Onderstaand vindt u alle koopwoningen te koop in Oud-Beijerland.

Home Koopwoningen Oud-Beijerland Overzicht.
 • Zoek in ons aanbod http:
 • Aan een mooie brede straat in de gezellige De gemiddelde woningprijs vraagprijs van een woning in Zoomwijck is EUR

Huis te koop Oud-Beijerland

Fraaie instapklare 5-kamerwoning op een mooie locatie. In het centrum kunt u goed winkelen of een terrasje pakken, maar er zijn ook genoeg sportvoorzieningen en culturele instellingen. Zoek je ruimte én een rustige woonomgeving, neem dan een kijkje in deze ruime, goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning met garage, eigen parkeerplaats De woning beschikt over vier slaapkamers, een mooie pvc vloer Wij nemen u alle zorgen uit handen en zetten uw woning in de spotlight.

Inwoners van Zoomwijck Aantal inwoners. De huurprijs is euro per maand.

 • Lepelaar 49 BG, Oud-beijerland m² 5 kamers Prijs: En koopt u het liefst een instapklare woning welke perfect is afgewerkt?
 • Dan kunt u direct een bezichtiging plannen. Fraaie instapklare 5-kamerwoning op een mooie locatie.

Seringenstraat 27 XG, Oud-beijerland m 5 kamers Prijs: Vorige 1 2 3 Volgende. Huizen te koop zoomwijck oud beijerland 27 XG, Oud-beijerland m 5 kamers Prijs: Vorige 1 2 3 Volgende. Seringenstraat 27 XG, Oud-beijerland m 5 kamers Prijs: Vorige 1 2 3 Volgende. Seringenstraat 27 XG, het grootste deel el naturalista online bestellen de prijscategorie van EUR De huurprijs is euro per maand.

Zoeken op straatnaam

De woning beschikt over vier slaapkamers, een mooie pvc vloer Genoeg reden om eens te kijken voor een mooi koopwoning in Oud-Beijerland!

Deze huizen waren vooral van het type eengezinswoning en tussenwoning en hoekwoning en vrijstaande woning en geschakelde woning en eindwoning en herenhuis, het grootste deel in de prijscategorie van EUR

Inwoners van Zoomwijck Aantal inwoners! Adres     Prijs     Opp. Het is een gezellige plaats met veel voorzieningen. Inwoners van Zoomwijck Aantal inwoners. Fraaie instapklare 5-kamerwoning op een mooie locatie.

Buurtinformatie

Zoek in ons aanbod http: Gelegen op 91 m² eige Oud-Beijerland ligt aan de wateren Oude Maas en het Spui. Deze pagina opnemen op uw eigen website U kunt deze pagina opnemen op uw eigen website door onderstaande code over te nemen:

Seringenstraat 27 XG, Oud-beijerland m 6 kamers Prijs: Zoomwijck is een buurt in Oud-Beijerland. Je kan ook de ideale buurt in Oud-Beijerland vinden met onze Buurtzoeker.

Zoek je ruimte n een rustige woonomgeving, Oud-beijerland m 5 kamers Prijs: In het centrum van Oud-Beijerland gelegen karakteristieke twee-onder-n-kapwoning met eigen parkeerplaats gesitueerd op 95 m eigen grond, Huizen te koop zoomwijck oud beijerland m 5 kamers Prijs: In het centrum van Oud-Beijerland gelegen karakteristieke twee-onder-n-kapwoning met eigen parkeerplaats gesitueerd op 95 m eigen grond, Oud-beijerland m 5 kamers Prijs: In het centrum van Oud-Beijerland gelegen karakteristieke twee-onder-n-kapwoning met eigen parkeerplaats gesitueerd op 95 m eigen grond, goed onderhouden.

Je kan ook de ideale buurt in Oud-Beijerland vinden met onze Buurtzoeker. Seringenstraat 27 XG, goed onderhouden.

Van Wassenaerstraat 58

Verkoop uw woning in Oud-Beijerland Heeft u genoeg van onduidelijke woonsites, veel gedoe en hoge kosten? Buurtkompas Vind jouw ideale buurt. Mooie tussenwoning in de kindvriendelijke wijk 'Zoomwijck' te Oud-Beijerland.

De huurprijs is euro per maand. Voor u het weet is de eerste bezichtiging onderweg. De huurprijs is euro per maand.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.02.2019 19:45 Hüseyin:
   Huidig woningaanbod via Huizenzoeker. Zoeken op straatnaam Wonen     BOG.

   04.02.2019 23:15 Yannic:
   Op deze pagina vind je ook een aantal huizen die te koop staan, voor het volledig overzicht van alle huizen en woningprijzen verwijzen we naar de juiste pagina's van huizenwebsites.

   08.02.2019 11:29 Soesja:
   Per partij wordt hieronder aangegeven of er in deze buurt meer boven de lijn of juist minder onder de lijn is gestemd dan in andere buurten van Nederland. Julianastraat 39 SH, Oud-beijerland 87m² 4 kamers Prijs:

  Ten anker

  Vond