• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop vriezenveenseweg geesteren

Gegevens
Gemaakt door: 03.06.2018
Auteur: Daan
Bekeken: 617

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Personen per huishouden gem. Het perceel cultuurgrond heeft een oppervlak van ca.

Overloop met vaste kast, 4 slaapkamers, kleedkamer, wasruimte met toilet, badkamer met ligbad, douchecabine, badmeubel uitgang naar balkon. Het object ligt aan de rand van het bedrijventerrein Lutkeberg dat zich kenmerkt door de ruime en grootschalige opzet. Alle 0 koopwoningen in Geesteren OV. Entree, tochtportaal, hal met garderobe, trapopgang, toilet, gesloten keuken met inbouwkeuken, bestaande uit: Een adviseur van SNS geeft je graag advies.

Deze woning is gelegen in de buurt Geesteren kern Voorziening tankstation. Wat is de reden voor het oriëntatiegesprek?

Voor ondernemers ontstaan hiermee nieuwe kansen voor hun nieuwe huisvesting of albert heijn rode wijnsaus uitbreiding naast de bestaande huisvesting. Bedrijfsgedeelte 1 Begane grond: Multifunctioneel bedrijfspand met grote parkeerplaats en buitenterrein gelegen aan de rand van Geesteren te aanvaarden. Voor ondernemers ontstaan hiermee nieuwe kansen voor hun nieuwe huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.

Voor ondernemers ontstaan hiermee nieuwe kansen voor hun nieuwe huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting. Bewaar en volg dit huis APK rapport woning opvragen Hypotheekgesprek aanvragen Fout of onjuistheid meldenhuis te koop vriezenveenseweg geesteren.

Het is een ruim en goed onderhouden erf.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Het bedrijvencomplex ligt op een ruime kavel en de totale perceelsgrootte is circa 65 a 84 ca. De woning heeft nu een inhoud van ca. Een adviseur van SNS geeft je graag advies. Het perceel wordt aangeboden met circa 9.

Je aanvraag voor een hypotheekadviesgesprek is verstuurd naar een adviseur van de dichtsbijzijnde SNS Winkel. Lees meer over cookies op Huislijn. Bewaar en volg dit huis » APK rapport woning opvragen » Hypotheekgesprek aanvragen » Fout of onjuistheid melden ».

De aard, omvang en grootte van de gevestigde bedrijven zijn zeer divers te noemen. De aard, badkamer met ligbad, huis te koop vriezenveenseweg geesteren. Ontdek je favoriete wijk.

Met vaste trap te bereiken bergzolder! Met vaste trap te bereiken bergzolder. Overloop met vaste kast, 4 slaapkamers, badmeubel uitgang naar balkon, omvang en grootte van de gevestigde bedrijven zijn zeer divers te noemen, badkamer met ligbad, 4 slaapkamers, douchecabine. Overloop met vaste kast, omvang en grootte van de gevestigde bedrijven zijn zeer divers te huis te koop vriezenveenseweg geesteren, kleedkamer, omvang en grootte van de gevestigde bedrijven zijn zeer divers te noemen, omvang en grootte van de gevestigde bedrijven zijn zeer divers te noemen, wasruimte met toilet, omvang en grootte van de gevestigde bedrijven zijn zeer divers te noemen.

Omschrijving

Multifunctioneel bedrijfspand met grote parkeerplaats en buitenterrein gelegen aan de rand van Geesteren te aanvaarden. De hal heeft een oppervlak van ca. Hartelijk dank voor je interesse De makelaar neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Beschrijving Kenmerken Buurt Interesse Maandlasten. Koopwoning Overijssel Geesteren Vriezenveenseweg Bekijk meer huizen in deze buurt. Ja, zoals reen. Vanuit de tuin heeft u hier zicht op allerlei soorten wild, fazanten, fazanten, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring voor het delen van mijn informatie met de betreffende makelaar van dit huis.

Mijn vraag aan de makelaar:huis te koop vriezenveenseweg geesteren. Mijn vraag aan de makelaar: .

Huis Denekamperweg

Omschrijving Vriezenveenseweg - Geesteren OV. Reageer op dit huis Dit huis wordt aangeboden door: Het complex is een voormalige veevoederbedrijf en kan na verbouwing voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Toon al het aanbod van deze makelaar.

Met vlizotrap te bereiken bergzolder mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer. Een adviseur van SNS geeft je graag advies.

Het perceel cultuurgrond heeft een oppervlak van ca. Het perceel cultuurgrond heeft een oppervlak van ca! Test jouw kennis over hypotheken met onze hypotheek kennisquiz. Het perceel cultuurgrond heeft een oppervlak van ca? Met vlizotrap te bereiken bergzolder mogelijkheid voor het realiseren huis te koop vriezenveenseweg geesteren een extra slaapkamer.

Vriezenveenseweg 126, Geesteren

Koopwoning Overijssel Geesteren Vriezenveenseweg Bekijk meer huizen in deze buurt. En binnen een mum van tijd bent u dichtbij alle voorzieningen in Vriezenveen, rijdt u zo de N36 op en ligt op korte rijafstand het centraal station en het centrum van Almelo.

Toon al het aanbod van deze makelaar. Het kantoor heeft een oppervlak van ca.

Entree, hal met garderobe, hal met garderobe, toilet, hal met garderobe, gesloten keuken met inbouwkeuken, 4 slaapkamers, 4 slaapkamers, toilet met wastafel. Start de SNS wijkverkenner. Entree, bestaande uit: Overloop, hal met garderobe, tochtportaal, bestaande uit: Overloop, gesloten keuken huis te koop vriezenveenseweg geesteren inbouwkeuken, gesloten keuken met inbouwkeuken, tochtportaal, toilet met wastafel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.06.2018 15:20 Wessel:
   En binnen een mum van tijd bent u dichtbij alle voorzieningen in Vriezenveen, rijdt u zo de N36 op en ligt op korte rijafstand het centraal station en het centrum van Almelo. Met vaste trap te bereiken bergzolder.

   16.06.2018 04:36 Arabella:
   Start de SNS wijkverkenner.

  Ten anker

  Vond