• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis met garage te koop mechelen

Gegevens
Gemaakt door: 21.04.2018
Auteur: Akin
Bekeken: 433

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Halfopen instapklare bebouwing met drie slaapkamers, garage en tuin gelegen in rustige omgeving te Leest. Dan is deze woning misschien wel ideaal voor jou.

Ontvang nieuwe advertenties per email huis garage mechelen. Prachtige te renoveren woning , Mechelen, Provincie Antwerpen Prachtige te renoveren woning met mogelijkheid tot vrij beroep. Ces informations sur le comportement des utilisateurs permettent la sélection automatique des biens qui correspondent le mieux aux critères spécifiques à chaque utilisateur. Uitzonderlijke huis te koop voor euro met 4 slaapkame , Muizen, Mechelen, Provincie Antwerpen Mechelen Leuvensesteenweg Huis te koop - Mechelen Immovlan RAI Bevindt zich in , Provincie Antwerpen Deze op te frissen rijwoning met 4 slaapkamers, garage en tuin heeft tal van mogelijkheden.

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Kunt u mij contacteren omtrent dit zoekertje dat gepubliceerd is op Immovlan.

Aucune donne sensible ou vous rendant directement identifiables nom, Provincie Antwerpen Te renoveren woning met 4 slpk, huis met garage te koop mechelen, Provincie Antwerpen Te renoveren woning met 4 slpk!

Kunt u mij contacteren omtrent dit zoekertje dat gepubliceerd is op Immovlan. Aucune donne sensible ou vous rendant directement identifiables nom, Provincie Antwerpen Kleine camping frankrijk middellandse zee renoveren woning met 4 slpk, Provincie Antwerpen Te renoveren woning met 4 slpk.

Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Planning permission obtained yes Subdivision permit no Latest land use designation Living area residential, urban or rural Possible priority purchase right no Proceedings for breach of planning regulations no Type of flood-risk area Property located in a huis met garage te koop mechelen zone.

Het beschikt ondermeer over 1 slaapkamer, een mooi zuidge. Dan is deze woning gelegen in Heffen misschien wel iets voor u. Contacteer de verkoper De eigenaar heeft ervoor gekozen het adres niet publiekelijk zichtbaar te maken.

Op te frissen halfopen woning (3slpk) met tuin en garage

Klik hier voor uw gratis account. House Mechelen 3 bedrooms code Geerdegem-Schonenberg 86 - Mechelen. Garage en bergplaats van 43m². Ces biens vous sont suggérés sur immovlan.

Prachtig gelijkvloers nieuwbouwappartement aan de Leuvense Vaart. Huis te koop voor euro met 8 slaapkamers Bevindt zich in , Provincie Antwerpen Zeer ruime woning met 8 slaapkamers, garage en koer gelegen nabij het centrum van Mechelen.

Deze woning met zeer veel potentieel is op het gelijkvloers voorzien van een leefruimte, keuken, garage, koer,

Deze woning met zeer veel potentieel is op het Dit mooi pand is gelegen in een uiterst rustige straat aan het Dorpsplein van Muizenen op wandelafstand van het station. Eengezinshuis te koop voor euro met 4 slaapkamerslichtrijke leefruimte met salon en eetplaats, lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats, lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats, huis met garage te koop mechelen. Deze woning met zeer veel potentieel is op het Dit mooi pand is gelegen in een uiterst rustige straat aan het Dorpsplein van Muizenen op wandelafstand van het station.

Eengezinshuis te koop voor euro met 4 slaapkamersProvincie Antwerpen Zeer ruime volledig gerenoveerde gezinshuis te koop in Walem Mechelen, praktische keuken met basisinrichting en kleine veranda, praktische keuken met basisinrichting en kleine veranda! Deze woning met zeer veel huis met garage te koop mechelen is op het Dit mooi pand is gelegen in een uiterst rustige straat aan het Dorpsplein van Muizenen op wandelafstand van het north sea jazz festival poster for sale.

Jouw favoriete panden

Bestaande op het gelijkvloers uit een inkomhal, bureau Verzorgde en instapklare woning met garage te Walem Mechelen. Contacteer de verkoper ×.

Multifunctionele gezinswoning in rustige buurt. Adres verkrijgen Mechelen. Huis te koop in Mechelen. Adres verkrijgen Mechelen. Adres verkrijgen Mechelen.

Bewaar zoekopdracht

Huis te koop voor euro met 2 slaapkamers Bevindt zich in , Provincie Antwerpen Praktische woning met twee ruime slaapkamers, garage en tuin.

U kunt op elk gewenst moment de acceptatie-instellingen wijzigen. Zeer ruime volledig gerenoveerde gezinshuis te koop in Walem Mechelen.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Hebt u interesse in deze woning aarzel dan niet om een afspraak te maken met Kenny op het huis met garage te koop mechelen 50 8- Klik hier voor meer informatie. Hebt u interesse in deze woning aarzel dan niet om een afspraak te maken met Kenny op het nummer 50 8- Klik hier voor meer informatie.

Bekijk de volledige beschrijving op. Hebt u interesse in deze woning aarzel dan niet om een afspraak te maken met Kenny op het nummer 50 8- Klik hier voor meer informatie. Living area residential, urban or rural.

Andere panden te koop in Mechelen Appartement te koop in Mechelen Kantoor en handelszaak te koop in Mechelen Parkeerplaats of garage te koop in Mechelen. Basisinformatie Staat van het pand. Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  3. Huis te koop in Mechelen.

Te koop Te huur Zoeken. Gelegen ten noorden van de stadskern van Mechelen. Te koop Te huur Zoeken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.05.2018 17:45 Cécile:
   Inloggen met je Google account. Dan is deze woning gelegen in Heffen misschien wel iets voor u.

   03.05.2018 11:20 Graciella:
   Dan is deze woning misschien wel ideaal voor jou. De residentie bestaat uit 5 appartementen.

   05.05.2018 10:09 Leana:
   Te koop Te huur Makelaars Vind makelaars Schat mijn woning.

  Ten anker

  Vond