• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe werkt een ov kaart voor studenten

Gegevens
Gemaakt door: 07.12.2018
Auteur: Ravindra
Bekeken: 307

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Doordeweeks reis je vanaf Na het koppelen haal je het studentenreisproduct op bij een automaat.

Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Lees er meer over o p de site van het Studentenreisproduct. Die lening hoef je niet terug te betalen als je je diploma binnen 10 jaar haalt. Zoek een ophaalautomaat bij jou in de buurt en haal je studentenreisproduct op. Je kunt er ook voor kiezen om je reisproduct niet op te halen. Deze dagen vind je hier.

Je reisproduct is een voorlopige lening. Tot die tijd ontvangen je ouders nog kinderbijslag voor jou. Tot die tijd ontvangen je ouders nog kinderbijslag voor jou. Mocht het antwoord op jouw vraag hier niet tussen staan, dan kun je deze via het contactformulier aan ons te stellen. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden.

Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. De zomerperiode loopt van 16 juli
 • Je kunt reizen met je studentenreisproduct vanaf het moment dat je studiefinanciering ingaat. Hier lees je meer over de voorwaarden voor het tijdelijk stopzetten van het studenten OV.
 • De vragen en informatie over de ov-kaart voor studenten worden in de loop van de tijd aangevuld met nieuwe vragen die bij ons binnenkomen. Hoelang heb ik recht op het studentenreisproduct?

Dan kun je ook het studentenreisproduct aanvragen. Heb je al een persoonlijke OV-chipkaart? Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat.

Vraag het studentenreisproduct aan via DUO. Lening of gift Doet u mbo 1 of 2, dan is uw studentenreisproduct altijd gratis. Dit is afhankelijk van het feit of je een week of weekend studentenreisproduct hebt. Meer informatie over het stopzetten van je OV-studentenkaart vind je hier.

Je krijgt een ov-vergoeding, omdat je naar het buitenland gaat. Je persoonlijke OV-chipkaart vraag je op deze site aan. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Type reis Vertrek Aankomst. Je krijgt een ov-vergoeding, omdat je naar het buitenland gaat.

Goed om te weten....

Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een andere treinvervoerder. Tijdens de zomerperiode zit dat weer anders. Voor de meeste opleidingen is dit in totaal 5 jaar.

Dus voor hbo geldt: Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig! Wil je weten of je hier voor in aanmerking komt. Wil je weten of je hier voor in aanmerking komt. Handig om te weten. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen!

Hoofdnavigatie

Meer informatie over het stopzetten van je OV-studentenkaart vind je hier. Deze pagina is in stand gekomen met de informatie van de website van de  Dienst Uitvoering Onderwijs Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend.

De vragen en informatie over de ov-kaart voor studenten worden in de loop van de tijd aangevuld met nieuwe vragen die bij ons binnenkomen. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting.

Voor het stopzetten van je OV-studentenkaart moet je langs een ophaalautomaat. Vraag het studentenreisproduct aan via DUO. Vraag het studentenreisproduct aan via DUO. Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas in? Hoe werkt een ov kaart voor studenten het stopzetten van je OV-studentenkaart moet je langs us size to european size shoe ophaalautomaat.

Hoelang u recht hebt op het studentenreisproduct, hangt af van uw opleiding. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata. Ik heb recht op een studentenreisproduct, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er geen studentenreisproduct klaarstaat.

Contactformulier

U kunt uw reisproduct 2 weken van tevoren ophalen bij een ophaalautomaat. Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www. Dan mag u naast uw studentenreisproduct niet te veel bijverdienen. Hiermee reis je gratis of met korting met het OV.

Doet u mbo 3 of 4, f studeert u aan hbo of universiteit. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken? Doet u hoe teken je diamanten 3 of 4, f studeert u aan hbo of universiteit.

Doet u mbo 3 of 4, heb je in totaal recht op vier jaar basisbeurs en vijf jaar OV.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.12.2018 13:33 Zerrin:
   Als je geen recht meer hebt op je studentenreisproduct, moet je hem stopzetten.

  Ten anker

  Vond