• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe teken je een puppy stap voor stap

Gegevens
Gemaakt door: 11.03.2018
Auteur: Alper
Bekeken: 998

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Pak een potlood en begin met het tekenen van een vierkant met daaronder een ovaal. Alles wat je hoeft te doen is trekken twee ovalen één binnen.

Rebma ~ op 5 mei om In deze stap maak je een aantal van de lijnen wat dikker en kleur je de vormen van de ogen en neus in. Straks worden een aantal van de lijnen die je tekent weer uitgegumd.

Ik heb thuis ook een boekje gemaakt. Hee, heb het hondje al 2 keer gemaakt. Om te beginnen kan je je natuurlijk ook richten op de meest bekende of populaire rassen.

IK IK op 13 november om. IK IK op 13 november om. In vier eenvoudige stappen teken je een eigenwijs en stoer hondje. IK IK op 13 november om.

Probeer dan je kameraad in zijn eigen omgeving na te tekenen. Straks worden een aantal van de lijnen die je tekent weer uitgegumd. Dylan Kearney ~ op 24 mei om 9:

Verschillende rassen

Wat heb je nodig? Tekenen van cartoons zoals dit moet niet frustrerend, en vereist geen uren van wissen en arcering. Dit leert u stap voor stap op hoe teken je een draak cool cartoon! In het midden onder de driehoek van de neus bungelt een tong.

Teken vervolgens hoofdStap 3: Ik vind het heeeeel erg leuk en ik zou wel veel meer van die heeeele leuke dingen willen tekenen!

Stap 4 Bijna klaar. Stap 4 Bijna klaar. Er zijn namelijk wel verschillende rassen waar je uit kunt kiezen? Stap 4 Bijna klaar. Alles wat je hoeft te doen is trekken twee ovalen n binnen.

Teken je hond in zijn eigen omgeving

Hee, heb het hondje al 2 keer gemaakt. U moet een donkerder gekleurde pen, papier en een potlood. En u het wilt kleurStap

Je kunt ze natuurlijk alle een keer tekenen, maar…Tja, maar…Tja. Reden genoeg dus om deze trouwe kameraad te tekenen. Reden genoeg dus om deze trouwe kameraad te tekenen.

Reden genoeg dus om deze trouwe kameraad te tekenen. En die is tog wat makkelijker ; Xx.

Alles wat je hoeft te doen is trekken twee ovalen één binnen. Want welk ras is nou het leukste om te tekenen? Je eigen hond is namelijk meestal de leukste, schattigste, ondeugendste en liefste hond die er is!

 • In deze stap teken je verder de ogen plus de wenkbrauwen.
 • Dit zal uw basis aan uw dragon.
 • Dionne ~ op 18 april om
 • Ik vind het gemakkelijkst om eerst de basisvormen van het dier te zoeken en deze dan te tekenen.

Hij is heel goed gelukt ik heb hem al meerdere keren gemaakt echt TOP bedankt. Klik op een van onderstaande voorbeelden om te leren hoe je een hond in stappen tekent. Hij lijkt heel moielijk maar als je hem eenmaal kent is hij niet zo moeilijk. En die is tog wat makkelijker ; Xx, hoe teken je een puppy stap voor stap.

En die is tog wat makkelijker ; Xx. Hij lijkt heel moielijk maar als je hem eenmaal kent is hij niet zo moeilijk.

De stappen allemaal samen en in volgorde Zorg ervoor dat u uw appara. Dionne ~ op 18 april om Hij lijkt heel moielijk maar als je hem eenmaal kent is hij niet zo moeilijk. Straks worden een aantal van de lijnen die je tekent weer uitgegumd.

De Chihuahua is met zijn kg het kleinste hondenras die er is. De Chihuahua is met zijn kg het kleinste hondenras die er is. De Chihuahua is met zijn kg het kleinste hondenras die er is!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.03.2018 14:33 Shannen:
   Bellie14 hier met een tutorial over hoe je tot het opstellen van een schattig konijntje! Eva Roelands ~ op 2 september om

   29.03.2018 13:36 Dario:
   De Chihuahua is met zijn kg het kleinste hondenras die er is!

   04.04.2018 14:18 Leunis:
   Britt ~ op 2 november om

  Ten anker

  Vond