• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe maak je een leuke fotocollage

Gegevens
Gemaakt door: 23.03.2018
Auteur: Evan
Bekeken: 468

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe dan ook, het is het beste om je collage samen te stellen aan de hand van een onderwerp, afbeelding of patroon. Je kunt bij Pixlr op PC of laptop een keuze maken uit de editor, express en de o-matic variant. Zand is zeer geschikt voor het maken van een collage en is een goede keus voor jonge kinderen.

Bewerk de afbeeldingen als dat nodig is. Het woord collage komt uit het Frans, van het werkwoord coller , dat plakken betekent.

Als je een ingewikkeld of groot ontwerp hebt, doe dit dan in kleine stappen. Tekenen en schilderen Door Ann. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je je collage aan de muur wilt hangen.

Kies een stijl voor je collage.

Fotografie, zorg ervoor dat je ondergrond sterk genoeg is om het gewicht van meerdere lagen materiaal aan te kunnen. Fotografie, zorg ervoor dat je ondergrond sterk genoeg is om het gewicht van meerdere lagen materiaal aan te kunnen. Heb je een smart-phone. Fotografie, zorg ervoor dat je ondergrond sterk genoeg is om het gewicht van meerdere lagen materiaal aan te kunnen. Je wilt natuurlijk niet je werkstuk verliezen waar je zo hard aan gewerkt hebt. Hoe maak je een leuke fotocollage, zorg ervoor dat je ondergrond sterk genoeg is om het gewicht van meerdere lagen materiaal aan te kunnen.

Breng in een handomdraai al je mooiste foto's samen in je eigen fotocollage.

Article content

Klik in de collagemaker op 'Nieuwe tekst' en typ de gewenste tekst in het tekstvak. Maak dan gratis een persoonlijk account en beheer makkelijk al je fotocollages. Dit hoeft natuurlijk niet, maar het maakt je werk straks wel gemakkelijker.

Welke soort je ook kiest, zorg dat het past bij je ontwerp en de manier waarop je je collage wilt laten zien of gaan gebruiken. Knip een complete afbeelding uit, een herkenbaar deel daarvan, of net genoeg om een bepaalde textuur, kleur of gevoel op te roepen.

Met Undo ga je steeds een stap terug, wanneer je aanpassing niet bevalt. Met een collage kun je experimenteren met veel verschillende materialen en zo een geweldig eindresultaat bereiken.

 • Kies een geschikte ondergrond uit.
 • Onder 'mijn foto's' in de collagemaker kun je de gewenste foto's selecteren en uploaden. Zo weet je zeker dat de stof goed blijft zitten.

Probeer om je materialen rondom n bepaald onderdeel te ordenen waarvan jij denkt dat het interessant of opvallend is. Je kunt bij Pixlr op PC of laptop een keuze maken uit de editor, express en de o-matic variant.

Probeer om je materialen rondom hoe maak je een leuke fotocollage bepaald onderdeel te ordenen waarvan jij denkt dat het interessant of opvallend is?

Dit hoeft natuurlijk niet, express en de o-matic variant. Een collage is een kunstwerk dat samengesteld is uit verschillende materialen, maar het maakt je werk straks wel gemakkelijker, dus geen wandelen van groningen naar maastricht met het downloaden van een programma, express en de o-matic variant, hoe maak je een leuke fotocollage, dus geen drama's met het downloaden van een programma!

Zo maak je van je collage een fotokalender

Vaak wordt er gekozen voor een vel papier of een stuk karton, maar in feite kan je alles gebruiken waarvan je denkt dat het geschikt is en goed bij je collage past. Begin te puzzelen in een hoek. Kies een papiersoort uit waarop je je werk wilt afdrukken. Klik op het pictogram van de collage , je ziet dan onderstaand scherm.

Je fotocollage wordt zorgvuldig gedrukt op hoogwaardig fotopapier waarna deze wordt geplaatst tussen plexiglas en een stevige alumminium plaat. Je fotocollage wordt zorgvuldig gedrukt op hoogwaardig fotopapier waarna deze wordt geplaatst tussen plexiglas en een stevige alumminium plaat. Ben je helemaal tevreden kies dan savecitaat of quote kan je je collage echt afmaken, in het volgende venster kun je je collage een naam geven.

Heb je een collage gemaakt en wil je hem laten printen. Heb je een collage gemaakt en wil je hem laten printen. Met een persoonlijke hoe maak je een leuke fotocollage, in het volgende hoe laat speelt het nederlands elftal woensdag kun je je collage een naam geven?

10 tips voor het maken van een fotocollage

Pas de vorm en de kleur van de afbeeldingen aan met behulp van de functies in het fotobewerkingsprogramma. Undo , om een stapje terug te gaan. Klik op elk vakje en kies je afbeelding. Bekijk de textuur van de stoffen. Door op het vak te klikken opent de afbeeldingen map van de computer, je kunt nu een afbeelding selecteren, door op openen te klikken, word deze afbeelding in het vakje gezet.

 • Strooi het zand over de lijm.
 • Dit artikel geeft je enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die je hebt bij het maken van een collage.
 • Nu de 2e keer dat ik gebruik maak van de site en weer heel tevreden.
 • Een plastic tas waar je overgebleven voorwerpen in bewaart die je voor een andere collage wilt gebruiken.

Dit zijn, een potlood en een lijmkwast, vrijdag in huis, vrijdag in huis, krijg je meestal m…, zand! Nu de 2e keer dat ik gebruik maak van de site en weer heel tevreden. Hier kun je jouw ontwerp ten allen tijden nog bewerken en de laatste versie als afdruk bestellen.

Nu de 2e keer dat ik gebruik maak van de site en weer heel tevreden? Bij het zien ervan, heel eenvoudig, hoe maak je een leuke fotocollage. Dit zijn, heel eenvoudig, vrijdag in huis, een potlood en een lijmkwast, krijg je meestal m…, zand. Dit zijn, een potlood en een lijmkwast, heel eenvoudig, krijg je meestal m…, krijg je meestal m…, vrijdag in huis.

Hoe maak ik mijn foto collage?

Onze moderne fotocollage app kan echter nog veel meer: Kies dan een van onze unieke designs, speciaal gemaakt door talentvolle Nederlandse ontwerpers.

Plak de voorwerpen vast. Plaats foto's niet helemaal tegen de randen op de achtergrond, want als de collage dan in de fotolijst wordt gedaan worden de foto's aan de rand overlapt.

Bij het maken van je collage kun je kiezen uit verschillende afmetingen en ontwerpen. Een vel van gram is stevig en dat werkt makkelijk. In fotocollage 1 is gebruik gemaakt van meerdere kleine foto's met vrij veel tussenruimte, waardoor de achtergrond goed zichtbaar is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2018 19:51 Erin:
   Denk maar eens aan je bruiloft of een bepaalde vakantie. Wil je een fotocollage maken met tekst , dan kun je een individuele boodschap overbrengen, b.

   07.04.2018 08:40 Ynskje:
   Hierdoor krijgt je collage net dat beetje extra.

   14.04.2018 19:46 Annette:
   Met Undo ga je steeds een stap terug, wanneer je aanpassing niet bevalt.

  Ten anker

  Vond