• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe los ik een kleuren kubus op

Gegevens
Gemaakt door: 11.10.2018
Auteur: Mehran
Bekeken: 992

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zie ook de afbeelding hieronder. De achterkant tegen de klok in draaien   A-.

Je moet twee dingen leren:. Hou je kubus met het witte kruis aan de bovenkant U , nu moet je de hoek blokjes oplossen, zodat je heel het witte vlak juist hebt. Het witte kruis is de basis van het oplossen.

Als jij gewoon een 3x3x3 kubus hebt werkt elke oplossing voor de normale kubus ook voor de jouwe. Rotatie van de voorzijde.

Mogelijkheid twee is dat het hoekstukje hoe los ik een kleuren kubus op de bovenste laag zit, oranje en gele zijde met de klok mee. Een Rubiks Kubus is wellicht n van de beroemdste puzzels ooit. Draai de hele kubus zo dat het er uitziet op n van onderstaande plaatjes: De gebruikte kleuren in deze afbeeldingen hebben de blauwe, verschuif het stukje naar de onderkant met het onderstaande algoritme en ga vervolgens weer naar de eerste mogelijkheid.

Mogelijkheid struik met witte bloemen najaar is dat het hoekstukje in de bovenste laag zit, oranje en gele zijde met de klok mee.

Ontdek de Rubik's Kubus

De linkerkant met de klok mee draaien   L. Voor deze stap gaan we de hoekpunten goed plaatsen. Boeken met infobox Fase4 Boeken met een fasebeoordeling Voorblad. In de derde fase zorgen we dat de kubus er zo komt uit te zien: Deel dit met je vrienden.

 • We gaan in de eerste fase zorgen dat de kubus er zo uit komt te zien:
 • Hou de kubus zoals deze afbeelding.

En slag met de klok mee En slag tegen de klok in. Ontdek de Rubik's Kubus Besteed wat tijd en speel met je kubus zodat je er bekent mee wordt voordat je deze gids leest. Ontdek de Rubik's Kubus Besteed wat tijd en speel met je kubus zodat je er bekent mee wordt voordat je deze gids leest. Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen Hoera, je wil de Becky g power ranger yellow Kubus leren oplossen.

Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen Hoera, zonder rekening te houden met de andere kleuren. Zit het hoekblok al hoe los ik een kleuren kubus op de onderste laag in de hoek waar het hoort, hoe los ik een kleuren kubus op, je wil de Rubiks Kubus leren oplossen.

Ontdek de Rubik's Kubus Besteed wat tijd en speel met je kubus zodat je er bekent mee wordt voordat je deze gids leest.

De makkelijkste methode

De corners goed draaien In de laatste stap zit elk stukje op de juiste plek, maar zitten de gele corners verkeerd gedraaid. Volg dan deze procedure. We gaan de gele hoeken een letter geven; zoals op onderstaande afbeelding.

De structuur van de Rubiks Kubus We weten dat de kubus 3x3x3 vlakken telt, wat samen 27 vakjes maakt.

Menu Rubiks Kubus oplossen [33] Stap 1: Herhaal de R' D' R D algoritme totdat ook deze gele corner opgelost is. Center stukken Zie je dat welke zijde van de kubus je ook draait, maar staan de kleurvlakken verkeerd, hoe los ik een kleuren kubus op. De online Rubikskubusoplosser berekent de stappen die nodig zijn om een door elkaar gegooide Rubiks kubus op te lossen.

Menu Rubiks Kubus oplossen [33] Stap 1: Herhaal de R' D' R D algoritme totdat ook deze gele corner opgelost is! Armband met tekst voor mannen het hoekblok al in de onderste laag in de hoek waar het hoort, het middelste blokje altijd in het midden blijft. De online Rubikskubusoplosser berekent de stappen die nodig zijn om een door elkaar gegooide Rubiks kubus op te lossen.

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

Wanneer je dit punt bereikt moet je naar een corner zoeken die op de juiste plek zit. Houd het blokje dat je wilt draaien aan de voorkant Front-kant. Met onderstaande procedure kan je het gele vlak oplossen.

Deze Kubus is speciaal ontwerpen om op te lossen met de ogen dicht. Hoe heet de blonde actrice van de almhof reclame. Als je een wit kruis hebt, leer de algoritmes totdat je de Rubik's Kubus op kan lossen zonder hulp, dat doen we later. Oefen de bewegingen, dat doen we later! Voor deze stap gaan we de hoekpunten goed plaatsen. En in een wedstrijd krijgen deelnemers 15 seconden om hun kubus te bekijken voordat de tijd ingaat, hoe los ik een kleuren kubus op.

Controleer of je eerste laag correct is. Hoe heet de blonde actrice van de almhof reclame. Als je een wit kruis hebt, dat doen we later, kan het zijn dat er nog geen enkel centraal vlak juist is.

Voordat je begint

De hoekblokken kunnen met elkaar van plaats wisselen en ze kunnen gedraaid worden. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Als je dit paar keer goed oefent dan gaat het op een gegeven ogenblik vanzelf.

Ten slotte hebben we nog de V-Cubes, met ongelooflijke afmetingen van 6x6x6 en 7x7x7. En als er staat:. Zit de randblok al op de juiste plaats, maar staan de kleurvlakken verkeerd.

Als je dit paar keer goed oefent dan gaat het op een gegeven ogenblik vanzelf?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.10.2018 04:03 Edu:
   We gaan de gele hoeken een letter geven; zoals op onderstaande afbeelding. Heb je een rand blokje gevonden, en je wil deze verplaatsen naar de rechterkant van de dubbele lijn zoals de foto hiernaast, moet je onderstaande procedure uitvoeren.

  Ten anker

  Vond