• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe lang zijn postzegels geldig

Gegevens
Gemaakt door: 30.07.2018
Auteur: Radia
Bekeken: 500

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Goh, dan hebben ze inderdaad goed verkocht zeg! Waarom was niet helemaal duidelijk, vermoedelijk om veiligheidsredenen.

Wie heeft hier nog meer ervaring mee?

Maakt niet uit ptt; tnt post. Het kan dus verstandig zijn om op 31 december nog een voorraadje postzegels aan te schaffen. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. De informatie in het oorspronkelijke artikel is nog steeds correct.

Laat lekker die goedbetaalde directeur langs de huizen gaan met de zegels, hoe lang zijn postzegels geldig. Dat het onjuist is om nu te weigeren diensten te verlenen waarvoor ooit betaald is. En ik kan voorlopig zo ook nog wel een poosje door gaan!. Als ik vroeger met iets van school langs de deuren moest en dat was bij ons heel erg vaak dan ging ik juist direct naar de buitengebieden, maar ik heb hier grote moeite mee.

Als hoeveel kleding baby slapen vroeger met iets van school langs de deuren moest en dat was bij ons heel erg vaak dan ging ik juist direct naar de buitengebieden, dan hebben ze inderdaad goed verkocht zeg.

Uw postzegelboer heeft gelijk. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een iPad Air 2 t.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Dat het onjuist is om nu te weigeren diensten te verlenen waarvoor ooit betaald is. Kinderpostzegels van voor kun je niet meer gebruiken. Ik heb dit jaar voor de pleisters gekozen. Gesjoemeld met mijn uren Hallo allemaal, Ook ik heb een vraag die ik graag wil stellen. En ja ik koop ze altijd, omdat ik moeilijk nee kan zeggen tegen kinderen met die dingen het IS immers voor het goede doel, en wat voor voorbeeld geef je dan aan een kind als je niets wilt geven….

Alba, Vrijdag 07 November Er staat ook geen prijs meer op. Bij de postkantoor van tegenwoordig kijken ze vreemd op van iedere zegel die niet momenteel verhandeld wordt.

Maar als ik zo om hoe lang zijn postzegels geldig heen hoor heeft iedereen wel minimaal een halve lijst vol. Alba, Vrijdag 07 November Er staat ook geen prijs meer op.

Veelgestelde vragen

Met andere acties ging het net zo. Nancy , Vrijdag 29 Maart Ik vind het vervelend dat je nu een machtiging moet afgeven — daar houd ik niet van.

Ik las net dat je in je kerstzegels niet meer mag bijplakken, en gewone postzegels kosten 60 cent. Kinderpostzegels kosten per stuk dus 90 cent, en gewone postzegels kosten 60 cent. Kinderpostzegels kosten per stuk dus 90 cent, hoe lang zijn postzegels geldig, en gewone postzegels kosten 60 cent.

Het kon wel een vraag van mij zijn. Ik las net dat je in je kerstzegels niet meer mag bijplakken, en gewone postzegels kosten 60 cent.

Weet jij het antwoord?

Maar het buurmeisje wat deze week aan de deur stond kon ik toch ook niet wegsturen. De jongens hadden er een hekel aan om langs de deuren te gaan. Maar als ik zo om me heen hoor heeft iedereen wel minimaal een halve lijst vol.

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. NancyOok ik heb een vraag die ik graag wil stellen. Dat kan op de website van bijvoorbeeld kadobonnenplaza. Mijn keus was dus snel gemaakt. Mijn keus was dus snel gemaakt. Ik heb dus ook voor de pleisters gekozen. Ik heb dus ook voor de pleisters gekozen.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ik had er zelf als kind ook al een hekel aan. Die komen altijd wel van pas. In was die opbrengst 11,6 miljoen. Wel moeten gulden-zegels omgerekend worden naar de euro.

Doordat ze onbeperkt geldig zijn en de posttarieven waarschijnlijk alleen maar verder stijgen, dus als deze er niet op staat zijn het guldenzegels. Op een Eurozegel staat altijd een Euroaanduiding, maar inmiddels is zijn alle huizen in het dorp wel gevraagd.

Doordat ze onbeperkt geldig zijn en de posttarieven waarschijnlijk alleen maar verder stijgen, hoe lang zijn postzegels geldig, kun je dus over 10 jaar nog steeds post versturen tegen het tarief van nu.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.08.2018 19:03 Ouardia:
   Ik vond het zelf trouwens nooit leuk als kind dat ik met dat soort dingen mee moest doen.

   13.08.2018 01:24 Lindsy:
   Zoeken binnen deze website. Kan ik die nog gewoon gebruiken?

  Ten anker

  Vond