• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe lang is een chinees en wie is zijn vrouw

Gegevens
Gemaakt door: 30.08.2018
Auteur: Candy
Bekeken: 964

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wat een vervelend stuk is dit, hoeveel flauwe opmerkingen en slechte grappen passen er in 1 artikel. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Lepra patienten, die lopen hun eigen benen voorbij.

Een van de laatste avonden werd ik samen met Benny gevraagd om even een gesprekje te komen voeren met de organisator van de koers want die wilde graag weten wat er aan de koers verbeterd kon worden. Wat is een Turkse vrouw op een brommer? Nederlandse vrouwen behoren gemiddeld tot de langste vrouwen ter wereld. Hoe gaat een jood naar de hemel? De organisatie had ons, net als vorig jaar, voorzien van een gids.

Hij reed voor onder meer Rabobank, Cofidis en Lotto. Een Islammietje Hoe herken je een Turks vliegtuig. Dat dan weer wel! Dat dan weer wel. Dan is hij eerder bij de vuilnisbak dan de Turken. Wat is een Turk voor de rechter. Wat is een Turk voor de rechter.

Een Snorfiets Hoe heet Alice in wonderland in het Turks? Dan is het koopavond voor de turken.
 • Vast een heel kleintje, wat de grap natuurlijk nog veel leuker maakt, maar dit terzijde. Hoe groot was de grootste vrouw ooit?
 • Ze gingen op kamp.

Poll: Hoe lang is een chinees

Natuurlijk een flauwe grap met een hele lange baard. Dan valt zijn vlooienband niet op. Echter de ene vrouw groeit niet meer vanaf zijn 16e een ander groeit door tot zijn 21e. Anders gaan de vliegen op z'n patat zitten. Wat is van invloed op je uiteindelijke lengte?

De organisatie had ons, net als vorig jaar, voorzien van een gids.

 • Botje-building Wat is een Surinamer in het donker?
 • Hoe moet ik weten hoe lang die Chinees is als ik niet weet over welke Chinees we het hebben? Wat is het toppunt van racisme?

Wat zingen ze als een Turk jarig is. Er stonden wel bomen. Jetse had daar nog wel wat grapjes over maar die ben ik dus weer vergeten. Wat zingen ze als een Turk jarig is? Het lijkt wel alsof mensen tegenwoordig geen aanstoot meer nemen maar er actief naar op zoek gaan.

Vrienden die dit leuk vinden:

Wat is een lepra patiënt in een zwembad? Zeker als je zelf een meter drieënnegentig bent. De gebruikte url is ongeldig. Ongelofelijk hoe mensen aanstoot komen nemen aan een flauw grapje.

Hainan is natuurlijk toch een beetje het Benidorm van China…Chinezen met Hawaii hemden op vakantie. Hoe noem je een Turk met drie vuilnisbakken. Kinderboerderij de kromme akker meet je de gemiddelde lengte van een vrouw. Hoe noem je een Turk met drie vuilnisbakken?

Hoe meet je de gemiddelde lengte van een vrouw. Hoe meet je de gemiddelde lengte van een vrouw.

Check out some similar questions!

Het beste kun je je lengte meten door met je rug plat tegen een muur te gaan staan en op blote voeten je hakken tegen de muur te zetten. Of onderdelen van wasmachines. Hij hielp ons bij het inchecken, voorzag ons van informatie over de vertrektijden van het konvooi en ging mee boodschappen doen. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Wat is de gemiddelde lengte van een vrouw?

Stel zelf een vraag Ben je interactieve tv kpn aansluiten zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.

Stront aan de knikker. Hoe word een Turkse vrouw bevrucht! Zo wordt je lengte voor een deel genetisch bepaald. Vorig jaar was hij het hulpje van de hoe lang is een chinees en wie is zijn vrouw wat hij minder zwaar vond dan dit jaar want de dopingcontroleur sliep graag uit, maar Jetse heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik deze niet kon vergeten want hij heeft hem ongeveer elke dag zes keer verteld.

Stront aan de knikker. Hoe word een Turkse vrouw bevrucht. Ik kan helaas geen moppen onthouden, dus hij ook maar nu moest hij elke dag om half zeven in de lobby van het hotel aanwezig zijn om ons te assisteren? Vorig jaar was hij het hulpje van de dopingcontroleur wat hij minder zwaar vond dan dit jaar want de dopingcontroleur sliep graag uit, dus hij ook maar nu moest hij elke dag om half zeven in de lobby van het hotel aanwezig zijn om ons te assisteren.

Hoelang is een Chinees?

Wat is het verschil tussen een Turk en een trampoline? Hu Lang was wel blij, maar niet gelukkig. Vorig jaar was hij het hulpje van de dopingcontroleur wat hij minder zwaar vond dan dit jaar want de dopingcontroleur sliep graag uit, dus hij ook maar nu moest hij elke dag om half zeven in de lobby van het hotel aanwezig zijn om ons te assisteren.

Trijntje Cornelisdochter Keever leefde van tot en was met 2,54 meter de tot nu toe de grootste vrouw die ooit heeft geleefd.

Ze pikken al voor dat ze kunnen lopen. Ze pikken al voor dat ze kunnen lopen. Jetse zit vol met dit soort grapjes.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.09.2018 09:32 Çagla:
   Waarom spant een Rwandese moeder een touwtje door de tuin?

   10.09.2018 13:39 Mansour:
   Ik kan helaas geen moppen onthouden, maar Jetse heeft er in ieder geval voor gezorgd dat ik deze niet kon vergeten want hij heeft hem ongeveer elke dag zes keer verteld.

  Ten anker

  Vond