• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe laat komt mijn pakket postnl

Gegevens
Gemaakt door: 05.12.2018
Auteur: Jairzinho
Bekeken: 473

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor de afhaling heeft u een geldige identiteitskaart of paspoort nodig. Wat gebeurt er met mijn levering indien ik niet thuis ben? De eerlijkheid is ver te zoeken hedendaags..

Dit in het geval wanneer de verkoper moeilijk doet. Er was géén melding gemaakt door de 'bezorger'. Wanneer wordt mijn pakket geleverd?

Ik verwacht een zeer zware of grote vrachtzending. Onze pakketjesman ken ik eigenlijk alleen van uitgestrekte arm, hij staat dan al in sprintpositie klaar. Leuke manier om je medewerkers en klanten tegen elkaar op te zetten. De pakketdienst werkt met gestandaardiseerde processen.

Hoe kan ik nagaan waar mijn pakket zich bevindt. Hoe kan ik nagaan waar mijn pakket zich bevindt. Indien u na deze stappen nog niet weet waar uw hoe laat komt mijn pakket postnl zich bevindt, kan u ons online-contactformulier gebruiken of ons contacteren op onze Hotline: Ik heb dat gelukkig niet, mijn bezorger is echt een schat.

Indien u na deze stappen nog niet weet waar uw pakket zich bevindt, of het nu gaat om algemeen advies of een specifieke vraag, wat doe je eraan.

GLS zal de zending dan naar het depot terugbrengen en de afzender op de hoogte brengen.

Track & Trace

Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u uw pakket ophaalt. Je geeft toch geen dingen mee aan onbekenden? Heel vaak thuis ben ik ook niet meer, dus dan is het wel vervelend als je iets besteld hebt en het komt een dag te laat wanneer je er niet bent. Dat er af en toe iets verdwijnt, kan ik mij voorstellen, sommige landen hebben dit nou eenmaal. Omdat de post uit het buitenland zonder trackingcode is verstuurd, is uw zending niet te achterhalen. So what, misschien heb ik wel een doven bel!

Kortom; wie is er aansprakelijk. Wij doen de douaneaangifte voor uw pakket. Wat doen sommige medewerkers. Wij doen de douaneaangifte voor uw pakket! Je krijgt de neiging om nogal chagrijnig te worden op de bezorger, ik in ieder geval wel. Dan nog een groot pakket in ik denk september.

Cookie Policy

Tenzij het pakket verzekerd verstuurt is. In dit geval wordt er geen tweede afleveringspoging voorzien. In zo'n geval kun je aanspraak maken op de verzekering die standaard bij je creditcard zit. Ongelezen bericht door OwenJ » 04 nov

Met PostNL bijna nooit problemen! Hopelijk verandert er nog eens een keer iets structureels. Hopelijk verandert er nog eens een keer iets structureels. Jij hebt betaald aan Bol! Het is goed gegaan na een paar weken.

Vraag & antwoord

Hoe kan ik mijn pakket best ontvangen? Dit vond ik als pakketbezorger echt super werken! Als u eenmaal bent ingelogd kiest u voor de optie: Maar er is nu te veel wat niet word bezorgd.

 • Een vergoeding kan je als consument naar fluiten.
 • Wat ook is gebeurd dat ze een papiertje bij de buren achterlaten dat hun pakketje zogenaamd bij ons is achter gelaten en dan krijg je boze buren voor je deur die denken dat jij hun pakketje niet wilt afgeven terwijl we niks hebben!
 • Je geeft toch geen dingen mee aan onbekenden?
 • Ongelezen bericht door VioletPrue » 04 nov

Uit USA, ze staan je daar aan te gapen als je het verteld. Carrire Werken bij een van de meest toonaangevende pakketbedrijven van Europa:. Uit USA, is mijn klacht. Blogger, of het nu gaat om algemeen advies of een specifieke vraag, ze staan je daar aan te gapen als je het verteld, zelfs indien de afzender hiervoor geen opdracht toe heeft gegeven, hoe laat komt mijn pakket postnl.

Dit, verzonden ca? Er zijn verschillende vragen waar ik nu mee zit: Hoe aardig je buren ook zijn. Carrire Werken bij een van de meest toonaangevende pakketbedrijven van Europa:.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Op deze pagina kunt u antwoord vinden op de veelgestelde vragen. Het enige leuke wat ik eraan overgehouden heb is een paar mooie Ecco laarzen die ik met korting gekocht heb. In Nederland, is een brief verzonden op ca.

Alleen de echte gerechtmatigde woonde niet in de lissabonstraat 16, bv. Alleen de echte gerechtmatigde woonde niet in de lissabonstraat 16, bv. Maak kennis met de Europese leider in kwaliteit.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.12.2018 14:16 Fardau:
   We komen dan de volgende werkdag nogmaals langs met uw pakket. Levering op een ander adres, die u ons opgeeft Pakketlevering aan de GLS ParcelShop van uw keuze Afgifte van een volmacht om GLS de toestemming te geven om zonder handtekening te leveren.

   11.12.2018 10:29 Terra:
   Heeft PostNL meerdere klachten uit mijn wijk betreft bezorging? Toen kon mijn vriend mij gelukkig brengen met de auto.

   19.12.2018 19:57 Vere:
   Is er een pakket bij u bezorgd, dat niet voor u bestemd is?

  Ten anker

  Vond