• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe kun je hiv aids krijgen

Gegevens
Gemaakt door: 01.02.2019
Auteur: Aslan
Bekeken: 985

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dag Ans, de antibiotica bestrijdt ook bacteriën infecties op andere lichaamslocaties. Nu hoor ik van anderen die daten dat ze pijpen zonder condoom maar niet slikken.

Als inderdaad altijd veilig gesekst is.

Ik had dat zelf veel meer dan mensen in mijn omgeving. Daarnaast vraag ik me af wat je, in dit specifieke geval, met de uitslag zou doen. De kans is HIV wordt minuscuul geacht. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken.

Dat testen kan ook via huisarts natuurlijk. Ons advies is altijd om eerst te testen voordat je conclusies trekt. Zonder behandeling met hiv-remmers kun je uiteindelijk aids krijgen.

Ik heb een 2 weken geleden gezoend met een jongen die blijkbaar verschillende vrouwen heeft gehad op zijn vakantie… Ik wil nu weten of je een soa en dan vooral syfilis kan krijgen door te zoenen en hoe groot die kans is want het kan als hij een zweer heeft in zijn mond maar dat kan ik niet zien aan zijn lippen was niets te zien…. Kan deze overgedragen worden aan de man door middel van pijpen.

AIDS is ontdekt in Dag Ricardo, hoe kun je hiv aids krijgen, het advies is inderdaad altijd om minimaal een week te wachten na de behandeling voordat je onveilige seks hebt. Ik heb een 2 weken geleden gezoend met een jongen die blijkbaar verschillende vrouwen heeft gehad op zijn vakantie… Ik wil nu weten of afstand meten kadastrale kaart een soa en dan vooral syfilis kan krijgen door te zoenen en hoe groot die kans is want het kan als hij een zweer heeft in zijn mond maar dat kan ik niet zien aan zijn lippen was niets te zien…!

AIDS hoe kun je hiv aids krijgen ontdekt in Dag Ricardo, het advies is inderdaad altijd om minimaal een week te wachten na de behandeling voordat je onveilige seks hebt. Kan deze overgedragen worden aan de man door middel van pijpen.

Maar ik heb met mijn vingers aan mijn vagina gevreven Ben niet echt naar binnen gegaan en vervolgens heeft mijn partner mijn vocht van mijn vingers afgelikt en daarna ik zelf ook. Testen is daarom aan te raden. Echter in dit forum lees ik vaak dat jullie beweren dat de kans zéér klein is.

Bedankt voor je opmerking. Ik heb nu sinds een paar maandjes een relatie. Ik acht — gezien de tijd van het jaar — de kans groot dat het om een reguliere verkoudheid gaat.

Syfilis wordt sowieso gelukkig relatief weinig gevonden. Hoi ik had een vraag kun je als je jezelf vingert en dan als je je vingers aflikt een soa krijgen. In de 7 tot 10 jaar die hieraan vooraf gaan vermeerdert het hiv virus zich langzaam terwijl de immuuncellen die het virus aanvalt langzaam afsterven. Testen is de enige manier op zekerheid te krijgen.

In gebruikte naalden en spuiten kunnen bloedresten achterblijven. Allereerst is een orale SOA stukken zeldzamer dan een genitale. Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik niet zeggen.

Dat orale seks onder veilige seks valt wil ik anton philipszaal den haag zeggen. Ik ga er dan vanuit dat eventueel bloed je wat opgevallen. Allereerst is een orale SOA stukken zeldzamer dan een genitale.

Hoe krijg je hiv?

Mijn vriend is schoon, we hebben nog geen sex gehad maar ik heb hem wel gepijpt zonder condoom. Ik kan je simpelweg geen zekerheid geven. Als de man een SOA in zijn keel heeft bestaat er een kans dat ie dit overbrengt op jou.

Bedankt voor je reactie.

Ja, dan moet er echt sprake zijn van zweertjes en wondjes? Je kunt gratis bij de GGD terecht. Als ik jouw verhaal hoe kun je hiv aids krijgen lijkt mij het risico eigenlijk gewoon nul. In dat geval is een mogelijk orale infectie ook verholpen. Overigens loopt de dame in jouw situatie een grotere kans op een orale SOA dan jij.

Alles over HIV en AIDS symptomen

Seks met condoom, wel kort gepijpt zonder. Ik kan je onmogelijk zeggen of dit een SOA betreft. Dit kan via ons maar uiteraard ook via de huisarts.

 • Overdracht van hiv, test jezelf.
 • De kans op overdracht is veel groter bij penetratie.
 • Je kunt genitaal negatief testen en anaal positief.
 • Ben niet gepijpt alleen klaargekomen in de mond.

Een besmetting genitale wratten vindt ook een stuk sneller plaats. Want misschien maak je je ongerust om niets.

De eventuele orale infectie is dan ook weg. Wel heb ik mezelf nog een beetje getrokken. De eventuele orale infectie is dan ook weg. Hallo, Ik ben laatst oraal bevredigd door een prostitue, dit gebeurde helaas zonder condoom.

Beste anoniem, hoe kun je hiv aids krijgen, Ik ben laatst oraal bevredigd door een prostitue. Want misschien maak je je ongerust om niets.

Wat is het verschil tussen hiv en aids?

Heeft de huisarts niet verteld waar je op getest gaat worden? Is de behandeling hetzelfde voor iemand die net chlamydia heeft en iemand die al jaren ermee heeft rondgelopen? Ik heb een prostituee bezocht, condoom was nieuw en niet gescheurd.

Stel je hebt een soa in je mond, Ik ben ooit behandeld op chlamydia vaginaal maar ik ben nooit getest in mn keel. Hoi, Ik ben ooit behandeld op chlamydia vaginaal maar ik ben nooit getest in mn keel?

Je kunt genitaal negatief testen en anaal positief.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.02.2019 11:25 Mariken:
   Ook heeft iemand met een andere soa meer kans op hiv. Je krijgt hiv niet van tongzoenen, handen schudden of omhelzen.

  Ten anker

  Vond