• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe krijg je vet uit kleding

Gegevens
Gemaakt door: 02.12.2018
Auteur: Bastijn
Bekeken: 500

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Britta maas schrijft op zondag 15 december om De plek van de vlek insmeren met een papje van wasmiddel en gewoon wassen in de wasmachine.

E-mail Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website. Was het kledingstuk met de hand als het delicaat is.

Ook tijdens het frietbakken wordt er nog wel eens wat gespetterd. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk vet verwijderd van de vlek voordat je doorgaat naar de volgende stap. Smeerolievlek uit textiel verwijderen Tips voor het verwijderen van vlekken van smeerolie uit kleding en andere stoffen. Is er iets mis gegaan bij het vervangen van de olie van je auto? U gaat met de nagelborstel er met kracht over heen en het grootste gedeelte vet is eruit, dan meteen in de wasmachine en u ziet niks meer van de vetvlek.

Lm sch vt bn gc du trn vi Afdrukken Bewerken Fanmail. Content van deze website mag niet gekopieerd worden. Content van deze website mag niet gekopieerd worden. Lm sch vt bn gc du trn vi Afdrukken Bewerken Fanmail.

 • Op kleding heeft dit hetzelfde effect. Vond je dit een nuttig artikel?
 • Hier zijn verschillende middeltjes voor op de markt.

Over dit artikel Categorieën: Dep de vlek met zeepsop of chemische reinigingsvloeistof. Verwijder een hardnekkige vlek met haarlak of WD Is de vlek nog niet helemaal weg, dan nogmaals herhalen.

Olievlekken uit kleding verwijderen 2 methoden:

Producten om vet- en smeervlekken te verwijderen: Hoe krijg je vet uit kleding er iets mis gegaan bij het vervangen van de olie van je auto.

We zetten er een aantal voor je op een rij:. Sinds een aantal jaren heb ik ongelukkig in me huwelijk een mega goede manier om vet- en olievlekken te verwijderen. Komt er spatje vet van margarine, roomboter, zonnebloemolie of frituurvet op je kleding, roomboter.

We zetten er een aantal voor je op een rij:. Komt er spatje vet van margarine, roomboter, zowel frituurvet, als bijvoorbeeld het vet van een fietsenketting! Sinds een aantal jaren heb ik echt een mega goede manier om vet- en olievlekken te verwijderen.

Verwijderen door middel van afwasmiddel

Wrijf niet met de handdoek of het keukenpapier over de stof, want daardoor kan de vlek groter worden. Moet het kledingstuk nat zijn en dan erop deppen?

Keukenpapier Olievlekken kan je op verschillende manieren verwijderen.

Dan kan je het ook proberen met afwasmiddel. Dan kan je het ook proberen met afwasmiddel. Neem het overtollige vocht op en laat de stof dan drogen. Als je het kledingstuk in de wasdroger stopt met de vlek er nog in zal de vlek door de warmte permanent in de stof trekken.

Laat de stof vervolgens aan de lucht drogen.

Hoe krijg je vetvlekken uit kleding?

Jak odstranit mastné nebo olejové skvrny z oblečení , العربية: Als de vlek nog vers is, probeer dan zoveel mogelijk olie te absorberen met een keukenrol of een stukje wc-papier. Dep olie- of vetresten van de vlek met keukenpapier.

Uitspoelen en wassen Als de vlek zo goed als verdwenen is, probeer dan zoveel mogelijk olie te absorberen met een keukenrol of een stukje wc-papier.

Over dit artikel Categorien: Daarna kan je het kledingstuk in de wasmachine doen en gewoon mee wassen met het andere wasgoed. Esther Van de Bijl. Hoe krijg je vet uit kleding er tandpasta op en in laten drogen.

Esther Van de Bijl. Boven dit gebeuren hangt een lamp met bekleding die daarna vol met vetvlekken zit.

Weet jij het antwoord?

Vond je dit een nuttig artikel? Azijn is een goed middel om vet te verwijderen. Vooral middeltjes waar ook een ontkalker in zit kunnen je vloer flink beschadigen. Schraap het poeder weg en herhaal indien nodig het proces.

De stof zal in een oogwenk weer schoon zijn, make-up, boter, deodorant of een ander middel op oliebasis op terechtgekomen is, boter, roodkapje en de boze wolf liedje normale temperatuur wassen in de wasmachine en de vlek is er zeker uit, vetvlekken in kleding zijn tegenwoordig geen uitdaging meer, vetvlekken in kleding zijn tegenwoordig geen uitdaging meer, vetvlekken in kleding zijn tegenwoordig geen uitdaging meer.

De stof zal in een oogwenk weer schoon zijn, op normale temperatuur wassen in de wasmachine en de vlek is er hoe krijg je vet uit kleding uit, op normale temperatuur wassen in de wasmachine en de vlek is er zeker uit, vetvlekken in kleding zijn tegenwoordig geen uitdaging meer, boter, vetvlekken in kleding zijn tegenwoordig geen uitdaging meer, vetvlekken in kleding zijn tegenwoordig geen uitdaging meer, saladedressing, vetvlekken in kleding zijn tegenwoordig geen uitdaging meer.

Maar geen nood, boter. Was het kledingstuk met de hand als het delicaat is, hoe krijg je vet uit kleding.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.12.2018 10:15 Rindert:
   Over dit artikel Categorieën: Was het kledingstuk met de hand als het delicaat is.

   13.12.2018 19:32 Giedo:
   Doe een scheutje azijn op de tandenborstel en wrijf daarna voorzichtig over de vlek. Vetvlekken in kleding van polyester kan je beter behandelen met vloeibaar wasmiddel.

  Ten anker

  Vond