• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe krijg je rood pigment uit je haar

Gegevens
Gemaakt door: 13.12.2018
Auteur: Maico
Bekeken: 875

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Redken Brews After Shave Balm: Nu denk ik eraan om dat te gebruiken, alhoewel mn klant tot nu toe altijd tevreden is geweest met de manier en de verf die ik altijd gebruikte. Ik heb dit voorgelegd aan mijn collega's van klantenservice en hun advies luidt om naar een kapper te gaan.

Ben je bijvoorbeeld midden-blond van nature, dan kan de kleuring sterk genoeg zijn. Dan kom ik graag een eerste bezoekje aan Katwijk. Schraap daarvoor een stukje verf met je nagel van een plukje haar af.

Hallo, Ik heb mijn haar geverfd van eigen kleurvast zwart naar bruin maar is rood geworden. Zelf vind ik kleuren met oranje basis fijner werken om dat dit vaker mooi diepe kleuren geeft.

Het vergt veel verzorging en gedoe. Het vergt veel verzorging en gedoe. Hier vind je meer tips om je haar te beschermen tegen zon, zwembad en zeewater.

Het vergt veel verzorging en gedoe. Hier vind je meer tips om je haar te beschermen tegen zon, zwembad en zeewater?

Wacht ieder geval een paar dagen of een week wanneer je het zelf wilt doen.
 • Ik heb lang haar tot aan mijn achterwerk en heb mijn haren altijd zwart gekleurd.
 • Ik ben van mij zelf as blond. Bedankt voor de tip!

Wil je meer tips over haarkleuren?

Je hebt je haar blond geverfd, maar.. De kapper heeft wel goed geholpen door het asblond te verven maar in de punten blijft die warme gloed er toch doorkomen. Kleur niet meer met verf dat maakt het nu alleen maar roder. Als je je haar niet in 1 keer wil laten blonderen, dan kan je er ook voor kiezen om dit stap voor stap met highlights te doen.

Ik heb het daarna lekker laten groeien, totdat ik mijn uitgroei behoorlijk lelijk begon te vinden, dit was in november. KIs loreal, goldwell, wella, igora enz.

 • Door het jaren lange zwart kleuren is de kleur gaan  stapelen  in je haar.
 • Ik wilde namelijk van platinablond naar donkerblond en dat kan niet.

Ik heb net mijn haar hoe krijg je rood pigment uit je haar van donkerbruin? Je haar hoeft namelijk niet rood geverfd te worden, maar een kleuring waarin rood verwerkt zit kan al voldoende zijn. Ik heb net mijn haar ontkleurt van donkerbruin. Een beetje lichter maken en ook een rode gloed wegwerken is zelf niet te doen ga naar een kleurspecialist die kan een mooie kleur maken.

Het haar kan beter eerst blonderen en met een semikleur corrigeren.

Geel haar of een gele gloed, hoe kom je daar vanaf?

Is je haar lang, dan heb je niet genoeg verf. Het blond heeft niet de benodigde hoeveelheid blauwe pigmenten, kan oranje niet neutraliseren en daardoor ontstaat een oranje gloed in het blonde haar. Tot onze verbazing werd mijn haar vuurrood. Wat ik zelf zou doen in dit geval:

Probeer eerst 10 minuten. Deze tips dienen als richtlijn en zullen helaas niet voor iedereen opgaan. Daarna heel dunne folie plukjes licht asblond laten zetten. Vervolgens zet die doos er weer een kleur op met rood gloed!!. Deze tips dienen als richtlijn en zullen helaas niet voor iedereen opgaan.

Oranje haar, wat kan je doen?

Nog een tip was je haar evt head n s antie roos dan in de crème de azijn pas op je ogen en lekker laten zitten evt met een huishoud folie het hoeft niet echt warm.

Je laat het vervolgens een uurtje intrekken, terwijl je naar tosti ruikt en je kat constant met zijn neus jouw richting instaat omdat het beestje eigenlijk even wil proeven. Ik heb vaak de wens om iets lichter te gaan met mijn kleur, bv gewoon donkerbruin ipv dit zwartige bruin om minder streng te lijken maar soms denk ik ook dat het donkerbruin-zwarte mij toch het beste zal staan.

Als dat dan helemaal verkeerd gaat, heb je maar één pluk verpest en niet alles. Dit is overigens niet per se goed voor het haar.

Je haar wordt hier net stro van, mijn eigen haarkleur is donkerblond. Ik weet het even niet meer…spijt dat ik het niet bij mijn blonde lokken heb gelaten!

Je haar wordt hier net stro van, mijn eigen haarkleur is donkerblond! Je haar wordt hier net stro van, hoe krijg je rood pigment uit je haar, sorry voor late antwoord te strenge spamfilter Zoek een kleurexpert om dit op te lossen dit is te moeilijk voor normale kappers. Ik weet het even niet meer…spijt dat ik het niet bij mijn blonde lokken heb gelaten. Ik heb trouwens vanavond mijn haar ook twee keer gewassen met zilvershampoo maar helaas het mocht niet baten.

Ketchup kun je herhalen zo vaak als je wilt, sorry voor wiet meenemen naar duitsland trein antwoord te strenge spamfilter Zoek een kleurexpert om dit op te lossen dit is te moeilijk voor normale kappers, dus!

Weet jij het antwoord?

Toen het vervaagd was heb ik mn haren nog een keer geverfd. Ik ben gisteren bij de kapster geweest. Hoe krijg je de oranje gloed uit je haar?

Toch geprobeerd om er high lights in te zetten, wat natuurlijk niet pakte zoals het hoorde… 2 dgn daarna naar een andere kapper dan maar.

Kleur je haaralleen de aanzet met een tint lichter dan je eigen kleur. Er is mij verteld dat omdat ze het toch gaan ontkleuren dat dat niet uitmaakte. Vooral wanneer het haar al vrij broos of dood is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.12.2018 03:39 Aram:
   Als ik nu die asbruine 5. Lees gewoon eventjes verder, ik ga je uit leggen hoe je van je gele haar of de gele gloed af komt.

   31.12.2018 08:59 Avalon:
   Is het te zwak kan je evt 6. Als de kleur te mat doorslaat groene, grij ze of blauwe gloed corrigeren bij de kapper!

   08.01.2019 06:23 Hiu:
   Het blond heeft niet de benodigde hoeveelheid blauwe pigmenten, kan oranje niet neutraliseren en daardoor ontstaat een oranje gloed in het blonde haar. Shampoo is killing voor je haar, je haar raakt er behoorlijk uitgedroogd van.

  Ten anker

  Vond