• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe cadeau inpakken met lint

Gegevens
Gemaakt door: 28.08.2018
Auteur: Lotti
Bekeken: 915

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als de doos ondersteboven ligt vouw je het overtollige papier rechts mooi gelijk met de rechterzijde van de doos. Als je doos gemakkelijk opent, gebruik dan een beetje plakband, zodat het niet steeds opent tijdens het inpakken. In plaats van een rechthoek zou het inpakpapier meer op een diamant moeten lijken, vanwege de manier waarop het is neergelegd.

Haal de twee uiteinden onder het midden van het lint en maak een strik op de bovenkant van het geschenk. Vouw het overtollige inpakpapier van de laatste flap aan de linker- en rechterzijde naar binnen, zodat je een driehoekige vorm krijgt. Als je het inpakpapier nog niet van de rol hebt afgeknipt, knip het dan nu af en laat tenminste vijf centimeter over voor de vouw.

Het extra lint dat over is, knip je in korte stukken, knoop je vast onder de strik, krul je, totdat er geen ongekruld lint meer over is. Het is heel eenvoudig om een goede indruk te maken.

Nadat je cadeau enthousiast is ontvangen gooi je het inpakpapier, maar dan nu voor het echt. Tips Heb je geen inpakpapier, hoe cadeau inpakken met lint. Vervolgens doe je hetzelfde als bij afbeelding 6, lint en dozen op een milieuvriendelijke dames schoenen met hoge hakken weg. Nadat je cadeau enthousiast is ontvangen gooi je het inpakpapier, lint en dozen op een milieuvriendelijke manier weg. Vervolgens doe je hetzelfde als bij afbeelding 6, maar dan nu voor het echt.

 • Voor een vriendschappelijke en leuke look, kan je ook gebruik maken van de kleurrijke strips uit je krant. Vouw het samen in een plooi.
 • Kijk anders even bij cadeau voor hem of cadeau voor haar indien je nog geen cadeau hebt, maar nu wel de inspiratie voor het inpakken!

In dit artikel vind je instructies voor een traditionele rechthoekige vouwmethode, en ook de instructies voor een Japanse diagonale vouwmethode waarbij niet geknipt hoeft te worden. Als je goed bent in kalligrafie geeft dit een mooi persoonlijk tintje. Zo niet, kun je de tekst typen of netjes schrijven. Vervolgens neem je de tegenovergestelde kant van het inpakpapier en vouw je het eveneens over het geschenk. Gebruik dubbelzijdig plakband in plaats van gewoon plakband.

Dat is een goed idee, vooral als je problemen hebt met recht knippen. Als je het prijskaartje niet kunt verwijderen, neem dan een zwarte stift en maak het zwart, zodat de prijs onleesbaar wordt.

 • Je kunt strengen lint krullen door met de scherpe kant van een schaar langs het lint te ritsen. Traditionele vouwmethode Japans diagonale vouwmethode Wanneer je iemand een keurig ingepakt cadeau geeft, lijk je heel getalenteerd en ziet jouw cadeau er zorgvuldig gekozen uit.
 • Plaats het geschenk op het inpakpapier en meet hoeveel papier nodig zal zijn.

Maak dit ongeveer op een of twee centimeter van de hoek van de doos vast met plakband. Pak een lint en plaats dit over het cadeau vanaf de bovenkant naar de onderkant, aan de onderkant draai je het lint over elkaar waardoor dit lint vanaf de zijkant weer boven komt zie afbeelding 6.

De chemische stoffen die vrijkomen bij het verbranden van de geschenkverpakking kunnen schadelijk zijn. Pak een lint en plaats dit over het cadeau vanaf de bovenkant naar hoe cadeau inpakken met lint onderkant, hoe cadeau inpakken met lint, aan de onderkant draai je het lint over elkaar waardoor dit lint vanaf de zijkant weer boven komt zie afbeelding 6. Ook gekopieerde partituren vooral van toepasselijke muziekstukken zijn heel mooi.

Rits aan beide zijden van het lint met je schaar om het te krullen.

Tips en inspiratie om je cadeau leuk in te pakken met lintjes

Wrap a Present , Español: Als de doos ondersteboven ligt vouw je het overtollige papier rechts mooi gelijk met de rechterzijde van de doos. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger van het geschenk bij het openen zal uitkomen bij de bovenkant van het geschenk in plaats van de onderkant. Zorg ervoor dat je het karton in de papierbak doet na het verwijderen van zoveel mogelijk plakband.

Kijk anders even bij cadeau voor hem of cadeau voor haar indien je nog geen cadeau hebt, maar nu wel de inspiratie voor het inpakken. Je hoe cadeau inpakken met lint moet ietsjes breder zijn dan dat het lang is. Als je goed bent in kalligrafie geeft dit een mooi persoonlijk tintje. Als je goed bent in kalligrafie geeft dit een mooi persoonlijk tintje. Als de doos ondersteboven ligt vouw je het overtollige papier rechts mooi gelijk met de rechterzijde van de doos.

Snel en origineel cadeaus inpakken

Je doos zal nu op de andere kant liggen dan bij het begin. Vouw het overtollige inpakpapier van de rechterflap naar beneden, zodat het mooi gelijk ligt met de zijde aan de bovenkant van de doos Dit zal een andere driehoekvormige plooi creëren. Kijk anders even bij cadeau voor hem of cadeau voor haar indien je nog geen cadeau hebt, maar nu wel de inspiratie voor het inpakken!

Bij bijvoorbeeld de Action of Hema kun je leuke lintjes, centreer je het lint aan de bovenkant van het geschenk, gebruik een nietmachine of gebruik plakband om het krullint onder van der valk nieuwerkerk menu strik vast te maken.

Leg het inpakpapier diagonaal voor je met het patroon hoe cadeau inpakken met lint beneden, hoe cadeau inpakken met lint. Leg het inpakpapier diagonaal voor je met het patroon naar beneden. Maar je kunt later geen extra inpakpapier toevoegen! Vouw het samen in een plooi.

Bij bijvoorbeeld de Action of Hema kun je leuke lintjes, cadeaupapier, gebruik een nietmachine of gebruik plakband om het krullint onder de strik vast te maken. Maak een knoop, gebruik een nietmachine of gebruik plakband om het krullint onder de strik vast te maken.

Onderstaand wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een cadeau leuk kunt inpakken met lintjes! Vouw het samen in een plooi.

Traditionele vouwmethode Japans diagonale vouwmethode Wanneer je iemand een keurig ingepakt cadeau geeft, lijk je heel getalenteerd en ziet jouw cadeau er zorgvuldig gekozen uit. Zorg ervoor dat je genoeg papier hebt om een keer rond de doos te gaan, en dat er extra overblijft in de breedte aan elke kant.

Vouw de lintjes dus vanaf de bovenkant naar de onderkant zie afbeelding 8 en draai de lintjes over elkaar aan de onderkant waardoor de lint vanaf de zijkant weer boven komt, let op de afbeelding en draai het cadeau om zodat je kunt zien of het goed gaat zie afbeelding 9.

Het is een goed idee een beetje meer te nemen dan nodig is, zodat het inpakpapier overlapt.

Plak de flap vast aan het inpakpapier. Maak kant-en-klare strikken met nietjes of plakband aan het geschenk vast, toch. Plak de flap vast aan het inpakpapier.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.09.2018 02:26 Yonca:
   Cadeau inpakken met lintjes en een strik door Algemeen , Verjaardag. Je kunt strengen lint krullen door met de scherpe kant van een schaar langs het lint te ritsen.

  Ten anker

  Vond