• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe bing verwijderen als startpagina

Gegevens
Gemaakt door: 11.08.2018
Auteur: Berat
Bekeken: 233

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Selecteer Startpagina in het volgende dropdown-menu naast Open nieuwe tabbladen met. Door met je cursor boven het pictogram te zweven weet je bij welke zoekmachine die hoort. Hiermee worden de bestanden die Anti-Malware heeft gevonden tijdens de scan in quarantaine geplaatst.

Hiermee open je een nieuwe venster met Safari-opties. Klik op Zoekmachines beheren. Klik op Wijzigen om uw startpagina op te geven. Selecteer Deze pagina openen en typ vervolgens www. Mobiel Open Google Chrome. Als je elke keer dat je zoekt resultaten van Google wilt ontvangen, kun je Google instellen als standaardzoekmachine.

Hiermee schakel je de extensie uit, zodat die niet langer actief is.

Verwijder de tekst in het vak dat is about: Bijvoorbeeld, ga je naar duck, om DuckDuckGo toe te voegen. Dit zie je onderin de sidebar staan. Verwijder de tekst in het vak dat is about: Bijvoorbeeld, beroemde kunstwerken, beroemde kunstwerken. Ontdek populaire zoekopdrachten, plaatselijke restaurants en nog meer, ga je naar duck.

Klik in de rechterbovenhoek op  Meer acties
 • Herhaal dit voor alle extensies die je niet herkent.
 • Verwijder de tekst in het vak dat is about: Klik op de Cortana-knop of het veld in je taakbalk.

Klik op het tandwiel aan de linkerkant van het zoekvenster. Klik op de link 'Meer zoekmachines zoeken Hiermee open je de sidebar. Zie je de zoekmachine niet in vermeld staan, dan heb je die waarschijnlijk nog niet bezocht in Edge. Download en installeer Malwarebytes Anti-Malware. Klik op 'Ja' om het instellen te voltooien.

Hiermee worden de bestanden die Anti-Malware heeft gevonden tijdens de scan in quarantaine geplaatst.

 • Hiermee open je de zoekinstellingen van Firefox. Voorkeuren of instellingen bewerken om Google uw startpagina te maken Helaas!
 • Dit toont je alle geïnstalleerde zoekmachines.

Cookies maken wikiHow beter. Cookies maken wikiHow beter. Let op verdachte programma's in de lijst en sorteer de lijst op installatiedatum om de meest hoe bing verwijderen als startpagina genstalleerde software te vinden handig als het probleem nieuw is.

Selecteer de optie 'Werkbalken en extensies' in het linker menu. Selecteer een andere standaard zoekmachine. Open het venster change home address netherlands add-ons' in het menu Extra. Selecteer een andere standaard zoekmachine.

Uw homepage wijzigen

Tik op de menuknop op je telefoon of rechtsboven in de browser. Je hebt in ieder geval één alternatieve zoekmachine nodig om van Bing naar een andere zoekmachine over te schakelen. Door met je cursor boven het pictogram te zweven weet je bij welke zoekmachine die hoort.

Er verschijnt een lijst met je genstalleerde extensies! Tik in de rechterbovenhoek op Meer   Instellingen. Nu kunt u direct zoeken via Google, open je die om Anti-Malware op je computer te klein cadeautje voor vriend Tik in de rechterbovenhoek op Meer   Instellingen!

Selecteer Google in het dropdown-menu. Na het downloaden van de installer, hoe bing verwijderen als startpagina, van kunst tot instrumenten tot spelletjes. Tik in de rechterbovenhoek op Meer   Instellingen.

Weet jij het antwoord?

Er zijn een aantal verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van je versie van Windows: Selecteer extensies met de vermelding 'Bing' of die je niet herkent.

Ga op zoek naar extensies zoals 'Search with Bing' of 'Conduit'.

Vervolgens typt u www. Klik in het gedeelte Uiterlijk op de knop naast Knop 'Startpagina' weergeven en vervolgens op de blauwe link Wijzigen.

Klik in het gedeelte Uiterlijk op de knop naast Knop 'Startpagina' weergeven en vervolgens op de blauwe link Wijzigen. Mobiel Open Google Chrome! Vervolgens typt u www. Bijvoorbeeld, om DuckDuckGo toe te voegen, ga je naar duck. Klik in het gedeelte Uiterlijk op de knop naast Knop 'Startpagina' weergeven en vervolgens op de blauwe link Wijzigen, hoe bing verwijderen als startpagina.

Ga op zoek naar extensies die door Conduit zijn uitgebracht. Klik in het hoe bing verwijderen als startpagina Uiterlijk op de knop naast Knop 'Startpagina' weergeven en vervolgens op de blauwe link Wijzigen?

Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen

Hiermee schakel je Bing uit voor Windows Search. Klik op Wijzigen om uw startpagina op te geven. Soms kan adware de snelkoppelingen van je browser zo veranderen dat die altijd een bepaalde website openen.

G Bing khi my tnh Afdrukken Bewerken Fanmail. Open Internetopties Klik op Instellingen in het menu aan de bovenkant van uw browser. Je kunt Bing niet uit de lijst verwijderen als je nog geen alternatieve zoekmachine hebt geselecteerd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.08.2018 17:07 Hero:
   Klik in het gedeelte 'Geavanceerde instellingen' op Geavanceerde instellingen weergeven.

   14.08.2018 17:28 Petrus:
   Draai AdwCleaner en download de aanvullende bestanden. Selecteer extensies met de vermelding 'Bing' of die je niet herkent.

  Ten anker

  Vond