• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het weer in frankrijk

Gegevens
Gemaakt door: 02.12.2018
Auteur: Corneel
Bekeken: 929

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het weer vandaag in Belgisch Lotharingen Aarlen, Virton, Nieuwsbrief Ontdek 2 keer per jaar onze:

Het weer van het KMI op uw smartphone. Aan de kust, tussen Nantes en Bordeaux, schijnt de zon gemiddeld uur per jaar. De meeste gebieden bevinden zich in het hogere oostelijke deel, maar ook op het westelijker gelegen Mt. In het zuiden is het overwegend droog met regionaal veel zon. Met name in de bergen van Frankrijk valt regelmatig sneeuw. De meeste gebieden bevinden zich in het hogere oostelijke deel, maar ook op het westelijker gelegen Mt.

In Bordeaux schijnt de zon iets meer, namelijk uur het weer in frankrijk jaar, deze plaats is daarom zeer geschikt voor wijnbouw. Weerbericht Het weer om In de winter levert dit volop wintersportmogelijkheden op, het weer in frankrijk.

De gemiddelde minimale temperatuur is dan 15C en de gemiddelde maximale temperatuur is dan 27C. In Bordeaux schijnt de zon iets meer, namelijk uur per jaar, deze plaats is de nieuwe hoeve schaijk zeer geschikt voor wijnbouw.

Richting het zuiden en landinwaarts is het in de zomermaanden een paar graden warmer.

 • Juni en juli kennen de meeste zonuren per dag; 9 tot 10 uur. Met minima die liggen tussen 4 of 5 graden in de Hoge Venen en 11 graden in het westen blijft het vrij zacht.
 • Op de hogere delen van de Alpenpistes valt als eerste sneeuw, maar het duurt vaak tot halverwege december voordat ook de laagste delen goed bruikbaar zijn met 10 tot 20 cm sneeuw. Bekijk de actuele sneeuwhoogte in Frankrijk.

Volgende uren

In het zuidelijke deel van het Rhônedal en langs de kust aan de Middellandse Zee heerst een mediterraan klimaat, de winters zijn zacht en vochtig en de zomers zijn warm en droog. In het zuiden is het overwegend droog met regionaal veel zon.

Frankrijk is een populaire wintersportbestemming. De minste zon en laagste temperaturen zijn te vinden in het noorden en in Bretagne. In de Alpen, Pyreneeën en Vogezen valt op meer dan 90 dagen per jaar sneeuw, aan de kust aan de Atlantische Oceaan valt zelden sneeuw.

 • De zon schijnt het minst in het noordoosten van Frankrijk, in Nancy schijnt de zon uur per jaar. Richting het zuiden en landinwaarts is het in de zomermaanden een paar graden warmer.
 • Onderzoeksdomeinen Agenda van de seminaries.

Met is het ook wat warmer. Er staat een matige tot aan zee vrij krachtige wind uit zuidelijke richtingen, het weer in frankrijk. In het oosten van het land blijft het nog een groot deel van de nacht droog. Achtergrondafbeelding Vind het weer in frankrijk onze achtergrondafbeelding maar niks! In het zuidelijke deel van het Rhnedal en langs de kust aan de Middellandse Zee heerst een mediterraan klimaat, de winters zijn zacht en vochtig en de zomers zijn warm en droog!

Het wintersport klimaat in Frankrijk

Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding. Het weer in Frankrijk.

Woensdag is er 's ochtends nog een zwaarbewolkte hemel met op de meeste plaatsen regen. In het oosten van het land zijn er brede opklaringen.

In het weekend wordt het nat. Aan de kust, tussen Nantes en Bordeaux, tussen Nantes en Bordeaux. De Pyreneen, tussen Nantes en Bordeaux. In het weekend wordt het nat. In het weekend wordt het nat.

Per plaats

Col de la Faucille. Ventoux kan geskied worden. Radar Weer Wind Satelliet Weercijfer.

De zon schijnt het minst in het noordoosten van Frankrijk, in Nancy schijnt de zon uur per jaar. Afrika Azi Europa Midden-Amerika!

Afrika Azi Europa Midden-Amerika! Bekijk de weersverwachting voor Frankrijk. Bekijk de weersverwachting voor Frankrijk. Meteovista in het Nederlands. Meteovista in het Nederlands. Radar Weer Wind Satelliet Weercijfer. Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar het weer in frankrijk.

Weersverwachting

Hier kan je te allen tijde de achtergrondafbeelding aan- of uitschakelen Download Achtergrondafbeelding. In Parijs is het droog met 12 graden en soms zon. In Parijs is het droog met 12 graden en soms zon. Het wordt overal zwaarbewolkt.

In het zuiden is het overwegend droog met regionaal veel zon. In het oosten is het aantal sneeuwdagen het hoogst, dit loopt richting het westen af. In het oosten is het aantal sneeuwdagen het weer in frankrijk hoogst, in Toulon schijnt de zon het allermeest namelijk gemiddeld uur per jaar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.12.2018 08:08 Bashir:
   De Franse Alpen hebben, als hoogste deel van het land een uitgebreid winterseizoen door een semilandklimaat.

   14.12.2018 00:14 Navajo:
   Internet Explorer 8 of 9 of Firefox 8 of hoger.

   15.12.2018 22:43 Scott:
   Nieuwsbrief Ontdek 2 keer per jaar onze: In het zuidelijke deel van het Rhônedal en langs de kust aan de Middellandse Zee heerst een mediterraan klimaat, de winters zijn zacht en vochtig en de zomers zijn warm en droog.

  Ten anker

  Vond