• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het gouden huis almere

Gegevens
Gemaakt door: 19.03.2018
Auteur: Annelin
Bekeken: 172

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Laten we maar zeggen nooit meer, er zijn veel betere restaurants, dus boek ergens anders. De bediening vraagt hoe het smaakt en blijft in het oog zodat je makkelijk dingen kunt vragen.

Dan het eten, naast een beperkte keus en klef eten met een slechte smaak niets mogelijk om zaken te laten vallen en iets anders ervoor in de plaats te zetten. De teppan gerechten fantasieloos, vlees prima, groenten bestond alleen uit grof gesneden uien en een enkel schijfje champignon.

Met mijn ouders wezen eten echt veel woks was er niet aan het was erg vies en klef en er was eigenlijk niet veel oosters aan. Met de reservering ging het al fout. Lees ook onze privacyverklaring. We vonden het erg tegenvallen, er zat weinig tot geen smaak aan de sushi en de warme gerechten.

Deel op Facebook Deel op Twitter.

Je e-mailadres wordt het gouden huis almere getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Wij komen al jaren bij het Gouden Huis, eten altijd goed. Een groot restaurant met matige sushi. Veel jongeren in de bediening maar altijd vriendelijk, het doet ons pijn om te zien dat kwaliteit van a la carte steeds minder wordt en door de ondergrens zakt, het gouden huis almere, jammer.

Een groot restaurant met matige sushi. Veel jongeren in de bediening maar altijd vriendelijk, een enkele keer een foutje in de bestellingen met all you can eat maar dat is dan altijd snel opgelost, een enkele keer een foutje in de bestellingen met all you can eat maar dat is dan altijd snel opgelost!

Wij komen hier met regelmaat terug omdat we nog nergens anders zulke goede peking eend hebben gegeten. Hoe was je ervaring? Een groot restaurant met matige sushi.

GOUDEN HUIS

Ik vind het gewoon geen doen, dit tref je bij restaurants bij center parcs enzo, of pannenkoekenrestaurant kun je het ook verwachten. De muziek stond te hard. Deel op Facebook Deel op Twitter. Het restaurant ziet er niet echt stylish uit. Community Hoe was je ervaring? We zijn voor het crazy woensdag menu gegaan. Andere bediening, menu kaart soberder, meer bij betaling voor luxe producten zoals sushi.

Voor ons de eerste en laatste keer. Voor ons de eerste en laatste keer, het gouden huis almere. Mocht je van plan zijn om in Almere sushi te eten is een ander restaurant een aanrader. We moesten maar even wachten. De bedienende ober werd niet geassisteerd door collegae deze konden enkel vragen of het naar wens was maar staken geen hand uit om te helpen?

Reserveren?

Het lijkt er op dat er een nieuwe eigenaar is. Voor ons de eerste en laatste keer. We waren er afgelopen zaterdag weer en toen gingen we een keertje boven aan de plaat, maar dat was gelijk ook de laatste keer voor ons!

Hoe was je ervaring. Na enige tijd wachten op een bank kregen we een tafel ergens in een donker hoekje waar de obers met al het eten van de gasten langs liepen. Het gouden huis almere vind het gewoon geen doen, 2 a la carte klanten, dit tref je bij restaurants bij center parcs enzo. Ik vind het gewoon geen doen, dit tref je bij restaurants bij center parcs enzo, 2 a la carte klanten, het gouden huis almere.

Ik vind het gewoon geen doen, 2 a la carte klanten, dit tref je bij restaurants bij center parcs enzo. Ik vind het gewoon geen doen, 2 a la carte klanten, 2 natuurcamping de biezen aarle rixtel la carte klanten.

Bijvoorbeeld de kant en klare gefrituurde garnalen met surimi garnaal.

Travelers who viewed Gouden Huis also viewed

We zijn voor het crazy woensdag menu gegaan. Nu blijkt dat ze op woensdag "crazy wednesday" hebben ingevoerd, zodat je voor 14,95 all you can eat maar dan alleen de sushi. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Gewoon even lekker eten.

  • Bediening door één heer die het nauwelijks aan kon of niet begreep.
  • Hier kom ik zeker terug!
  • Met mijn ouders wezen eten echt veel woks was er niet aan het was erg vies en klef en er was eigenlijk niet veel oosters aan.
  • Een groot restaurant met matige sushi.

Bediening ging wel was niet al te aardig. De bedienende ober werd niet geassisteerd door collegae deze konden enkel vragen of het naar wens was maar staken geen hand uit om te helpen. Bediening door n heer die het nauwelijks aan kon of niet begreep.

Wat zorgt voor een mindere kwaliteit kahneman ons feilbare denken recensie smaak, het gouden huis almere. Wat zorgt voor een mindere kwaliteit en smaak. Het eten werd snel geserveerd. Wat zorgt voor een mindere kwaliteit en smaak.

Contactgegevens

Services van het mannelijk personeel, ronduit slecht. Het eten was lauw, zelfs de soep, peking eend was dramatich slecht, ossehaas was taai. Met de reservering ging het al fout.

Nu blijkt dat ze op woensdag "crazy wednesday" hebben ingevoerd, zodat je voor 14,95 all you can eat maar dan alleen de sushi. En tot slot kregen wij de rekening met een bedrag erop van een ander tafeltje. Nu blijkt dat ze op woensdag "crazy wednesday" hebben ingevoerd, het gouden huis almere, zodat je voor 14,95 all you can eat maar dan alleen de sushi.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0