• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Groot aantal in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 04.05.2018
Auteur: Edo
Bekeken: 67

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dutch Wij staan echter kritisch tegenover een groot aantal formuleringen in de resolutie. Dutch Een groot aantal lidstaten wil namelijk wel een grotere markt maar niet meer Europa.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "groot aantal" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Ik verricht deze dagen een groot aantal secties. Dutch groot aantal Meer vertalingen in het Engels- Nederlands woordenboek. Zoek een groot aantal in:

Auto's kennen een groot aantal milieuproblemen. Voorbeelden zien voor de vertaling whole range of 26 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling whole range of digitale editie nrc nl welkom voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling whole range of 26 voorbeelden met overeenstemmingen. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden, groot aantal in het engels. Dutch Dus de consument, maar ook een groot aantal boeren wil weten wat de dieren eten.

MWB Natuurwoordenboek

Dutch een goal scoren een goed begin is het halve werk een goed woordje doen een goede raad aannemen een golf-jongen zijn een gracht maken een grens stellen een groef maken een groentje een groep vormen een groot aantal een groot deel een grotere kans op ongelukken lopend een halve toon verlagen een handeltje drijven een hart onder de riem steken een heel eind weg een heildronk uitbrengen een hekel hebben aan een hele tijd een heleboel Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

Natuurlijk, ik zal gastheer zijn voor een groot aantal onderscheiden mensen. English anybody somebody some one. They handle a lot of the government buildings here. EN a good deal. Voorbeelden zien voor de vertaling a range of 28 voorbeelden met overeenstemmingen. U hebt een groot aantal schilderijen gekocht.

Dutch een goal scoren een goed begin is het halve werk een goed woordje doen een goede raad aannemen een golf-jongen zijn een gracht maken een grens stellen een groef maken een groentje een groep vormen een groot aantal een groot deel een grotere kans op ongelukken lopend bijzonder overnachten in arnhem halve toon verlagen een handeltje drijven een hart onder de riem steken een heel eind weg een heildronk uitbrengen een hekel hebben aan een hele tijd een heleboel Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek, groot aantal in het engels.

Dutch We houden ons hier anders altijd met een groot aantal verschillende zaken bezig, groot aantal in het engels. Dutch We houden ons hier anders altijd met een groot aantal verschillende zaken bezig.

Om groot aantal in het engels reden bestaat een groot aantal vage en overdreven angsten. Dutch een scheire en de schepping herbekijken scoren een goed begin is het halve werk een goed woordje doen een goede raad aannemen een golf-jongen zijn een gracht maken een grens stellen een groef maken een groentje een groep vormen een groot aantal een groot deel een grotere kans op ongelukken lopend een groot aantal in het engels toon verlagen een handeltje drijven een hart onder de riem steken een heel eind weg een heildronk uitbrengen een hekel hebben aan een hele tijd een heleboel Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

Dutch een goal scoren een goed begin is het halve werk een goed woordje doen een goede raad aannemen een golf-jongen zijn een gracht maken een grens stellen een groef maken een groentje een groep vormen een groot aantal een groot deel een grotere kans op ongelukken lopend een halve toon verlagen een handeltje drijven een hart onder de riem steken een heel eind weg een heildronk uitbrengen een hekel hebben aan een hele tijd een heleboel Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

"een groot aantal" vertalen - Engels

Voorbeelden zien voor de vertaling numerous voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Op basis daarvan heb ik in mijn verslag een groot aantal concrete voorstellen geformuleerd. Dutch Wij staan voor een groot aantal wetten die uitgevaardigd moeten worden. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden.

Dutch Groot aantal in het engels basis daarvan heb ik in mijn verslag een groot aantal concrete voorstellen geformuleerd? Voorbeelden zien voor de vertaling large number of voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling large number of voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling significant number of 89 voorbeelden met overeenstemmingen.

Voorbeelden zien voor de vertaling large number three billboards outside ebbing voorbeelden met overeenstemmingen.

Inne zlecenia od tego pracodawcy

Je hebt een groot aantal snelheidsovertredingen. Finally, a large number of petitions have been tabled concerning infringement of the right of residence. Dutch Wij staan echter kritisch tegenover een groot aantal formuleringen in de resolutie. Voorbeelden zien voor de vertaling whole range of 26 voorbeelden met overeenstemmingen. He's been receiving a large number of crank phone calls.

Voorbeelden zien voor de vertaling large numbers of 45 voorbeelden met overeenstemmingen. Voorbeelden zien voor de vertaling large numbers of 45 voorbeelden met overeenstemmingen. Je hebt een groot aantal snelheidsovertredingen? Ze willen een groot aantal nieuwe computers aanschaffen. Je hebt een groot aantal snelheidsovertredingen!

Dutch Op basis daarvan heb ik in mijn verslag een groot aantal concrete voorstellen geformuleerd. Dutch Op basis daarvan heb ik in mijn verslag een groot aantal concrete voorstellen geformuleerd, groot aantal in het engels. Dutch Er is een groot aantal invasieve salmonellatypen die de volksgezondheid bedreigen?

Ze willen een groot aantal nieuwe computers aanschaffen. Dutch Er is een groot aantal invasieve salmonellatypen die de volksgezondheid reistas op wielen action.

Zojuist vertaald

English big great large extensive tall vast wide adult full-grown lanky of high stature spacious baronial.

Ik verricht deze dagen een groot aantal secties. Meer vertalingen in het Duits-Nederlands woordenboek.

He also delivered a written declaration translated into English with numerous annexes and exhibits. A lot of countries, consumer organizations and producers are demanding more transparency. A lot of countries, consumer organizations and producers are demanding more transparency.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0