• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grappige huwelijksgedichten voor het bruidspaar

Gegevens
Gemaakt door: 26.09.2018
Auteur: Mathijs
Bekeken: 553

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Een kaartje om een echtpaar te feliciteren met het huwelijk bevat vaak een standaard tekst. De leukste verjaardagswensen Grappige verjaardagswensen Sweet Sixteen verjaardagswensen Verjaardagswensen 18 jaar Sarah 50 jaar wensen Abraham 50 jaar 65 jaar verjaardagswensen. Niet voor niets kun je hier de beste huwelijkswensen bekijken.

Huwelijks gedichten voor het bruidspaar Jullie hebben het geluk gevonden, zijn aan elkaar verbonden. Make your dreams come true, together Best wishes for your marriage day In guten wie in schlechten Zeiten soll stets die Liebe Euch begleiten Das Glück soll immer bei Euch sein. Ik gun het jullie van harte, heel veel geluk en succes samen! Het is een dag vol vreugde en liefde. Een losbol, een banjer en niet te vertrouwen.

Home » Huwelijkswensen en huwelijksgedichten.

We wensen jullie een geweldige huwelijksdag. Tussen de gangen door is grappige huwelijksgedichten voor het bruidspaar geschikte moment om wat te doen tegen krampen miskraam kort stil te staan bij deze prachtige dag. Tussen de gangen door is het geschikte moment om even kort stil te staan bij deze prachtige dag.

Na elkaars harten te hebben gestolen, je hoort zoveel ellende en van verdriet en pijn. We wensen jullie een geweldige huwelijksdag. We wensen jullie een geweldige huwelijksdag. Dat er op deze wereld nog zoveel vreugde kan zijn, je hoort zoveel ellende en van verdriet en pijn.

Ben jij echter ook zo iemand die bij het gastenboek staat te treuzelen omdat je niet weet wat je er in moet zetten? Vind hier de best passende wens voor de bruiloft waar jij heen gaat. Van emotionele trouwwensen tot grappige gedichten , voor ieder gelukkig koppel passende huwelijksfelicitaties.

Huwelijkswensen met humor

Nadat gister de mogelijkheid is toegevoegd om andere leden een privebericht te sturen is het vanaf vandaag ook mogelijk om maximaal 3 foto's toe te voegen bij een gedicht. Leuk de bruiloft, feestgids tekst of toespraak op met een grappige spreuk of gedicht over het huwelijk, trouw of ander gerelateerd onderwerp.

Ik moet het accepteren, jullie kozen voor elkaar. Tussen de gangen door is het geschikte moment om even kort stil te staan bij deze prachtige dag.

Wat dacht je van eentje met humor?

 • Vind hier de best passende wens voor de bruiloft waar jij heen gaat. Jarenlang heb je alle mooie vrouwen voor onze neus weggekaapt en hadden wij het nakijken.
 • Veel succes en geluk in dit geketende leven! Elk lid mag 3 gedichten inzenden, hieruit zullen door de redactie de 25 mooiste worden gek

Je hoeft enkel je naam erbij te schrijven en je bent klaar. Iedereen gaat feestelijk gekleed en viert het samenzijn van het bruidspaar! Iedereen gaat feestelijk gekleed en viert het samenzijn van het bruidspaar.

Het huwelijk, tijdens het eten of juist na het eten. Het huwelijk, de enige verbinding die voor eeuwig duurt.

Huwelijks gedichten

Het schrijven van een huwelijkskaartje gaat eenvoudiger wanneer je een aantal voorbeeld huwelijkswensen, gedichten of gelukwensen hebt gelezen. Het schot is bezegeld met jullie ja-woord.

Om je een beetje op weg te helpen om een mooie speech te te houden of om je inspiratie te geven voor een mooie trouwkaart kun je gebruik maken van deze website waar je verschillende huwelijkswensen kunt bekijken zoals de Christelijke huwelijkswensen.

Dan zijn huwelijksgedichten een goed begin. Ik wens jullie alles wat ik zelf mis in mijn leven. Het kostte hem even wat moeite, grappige huwelijksgedichten voor het bruidspaar, maar nu is het raak. Niet voor niets kun je hier de beste huwelijkswensen bekijken. Dan zijn huwelijksgedichten een goed begin.

Grappige huwelijkswensen

Niet voor niets kun je hier de beste huwelijkswensen bekijken. Vroeger kwam hij elke week met een nieuwe vrouw aangesjouwd Toen kwam hij er een tegen waar hij nog steeds van houdt Hij heeft haar maar gevraagd en ze zei volmondig "JA! Ik gun het jullie van harte, heel veel geluk en succes samen! Een van de meest blije momenten die een mens kan beleven vindt plaats op een bruiloft.

 • Met beide benen op de grond trouw jij vandaag je eigen
 • Of je nu op zoek bent naar een mooi gedichtje waarmee je eigen trouwkaarten kunt personaliseren of eigen trouwkaarten maken.
 • De boodschap komt op een leuke en originele manier over en het bruidspaar moet er ook nog eens hard om lachen.
 • Voor twee gelukkige mensen onze hartelijke wensen wij hopen dat deze stralende dag in liefde en voorspoed verder gaan mag.

De n is zeer creatief en heeft de mooiste teksten klaar en de ander moet er soms wat meer moeite voor doen. Hieronder kun je de mooiste huwelijkswensen bekijken! De n is zeer creatief en heeft de mooiste teksten klaar en de ander moet er soms wat meer moeite voor doen. Wensen en spreuken voor feestdagen Valentijn teksten Kerstwensen 12,5 jaar huwelijk 40 jaar getrouwd Sterkte wensen Nieuwjaarswensen. Hieronder kun je de mooiste huwelijkswensen bekijken. Op deze pagina vind je leuke voorbeelden voor originele huwelijkswensen en grappige huwelijksgedichten.

Met de kus wordt het startsein gegeven, maar over het algemeen wordt het grappige huwelijksgedichten voor het bruidspaar tijdens het diner gedaan, grappige huwelijksgedichten voor het bruidspaar.

Hieronder kun body en fit whey perfection afvallen de mooiste huwelijkswensen bekijken.

Op deze pagina vind je leuke voorbeelden voor originele huwelijkswensen en grappige huwelijksgedichten.

Huwelijkswensen

Laatste nieuwsberichten - Priveberichten en Foto's bij gedichten! Bekijk in het menu of gebruik de zoekbalk om voor het juiste moment de verschillende wensen en teksten te bekijken.

Sommige wensen bevatten ironie of wat sarcasme en hoewel dit goed kan vallen, is het bij wat formelere bruiloften minder passend.

Voor twee gelukkige mensen onze hartelijke wensen wij hopen dat deze stralende dag in liefde en voorspoed verder gaan mag? Voor twee gelukkige mensen onze hartelijke wensen wij hopen dat deze stralende dag in liefde en voorspoed verder gaan mag! Je kunt de creatieve huwelijkswensen op die manier eenvoudig overnemen of iets aanpassen?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.10.2018 22:55 Ella:
   Na elkaars harten te hebben gestolen, zijn jullie vandaag officieel van jullie vrijheid beroofd. Een gratis on-line felicitatieboek voor elke gelegenheid.

   02.10.2018 15:54 Rogér:
   Je hoeft enkel je naam erbij te schrijven en je bent klaar.

   08.10.2018 07:58 Leonarda:
   Wat dacht je van eentje met humor?

  Ten anker

  Vond