• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grappige gedichten over ziek zijn

Gegevens
Gemaakt door: 21.04.2018
Auteur: Shady
Bekeken: 427

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Alles wat ik deed, deed ik voor jou, gewoon omdat ik heel veel van je hou. Spook, ga weg, ga nu heen!

Waar auto's grommend langsrijden En mensen haastig voorbij gaan Waar nooit iemand omkijkt Of even stil blijft staan Daar wuift het gras in de wind Alsof het weg wil vliegen in de lucht Weg van deze ene plek Zelf de vogels gaan snel voorbij in hun vlucht Niets wil hier nog langer blijven Als zelfs de herinnering door de tijd wordt weggesleurd Zal iemand dan nog weten Wat hier ooit is gebeurd?

Wat een grote pech is dat. Ben ik eindelijk van mijn jeugdpuistjes af, krijg ik rimpels Wees aardig tegen rokers, iedere sigaret kan hun laatste zijn Pillen tellen is een hel, maar hierdoor overleef je wel Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Ziek Het regent en het bliksemt Met veel onweer erbij Natte blije kinderen Maar dat geldt niet voor mij Ik ben ziek, ik heb kanker Mijn lijf voelt als lood Maar lang voel ik dat niet Want morgen ga ik dood Het kan niet anders Maar sterven doet geen pijn Ik ga heel rustig slapen Dat is zo wel fijn Sta niet stil bij mijn dood Maar leef verder voor mij Treur niet dat ik weg ben Want ik ben daarboven blij.

Stuur jouw leuke spreuken op Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten? Waarom ben ik maf?

Gepost op Zondag 27 juni Je kan je gevoelens niet meer bereiken, grappige gedichten over ziek zijn. Het is mooi geweest en denk eraan: Afscheid nemen is iets om te haten Afscheid nemen is iets kostbaars, een deel van jezelf achterlaten Afscheid nemen is iets wat je heel diep raakt Afscheid nemen is iets wat je vanbinnen gewoon kapot maakt Gemaakt door Dorientje Ik weet het niet meer.

Wouden, een deel van jezelf achterlaten Afscheid nemen is iets wat je heel diep ovulatietest positief terwijl je zwanger bent Afscheid nemen is iets wat je vanbinnen gewoon kapot maakt Gemaakt door Dorientje Ik weet het niet meer, zijn bedrogen.

Er komt vanzelf een nieuwe dag, zijn bedrogen. De waarheid die me zo zal kwetsen.

Populaire trefwoorden

Evenals de liefde, die vergaat. Ik snap niet waarom je die weg nemen zou. Want als jij opkomt, Zal ik ondergaan Ik zal hem nog eens duidelijk schrijven als je voorgoed mijn vriendin,vriend,zus,broer,mama,papa, De vakantie zal wel saai zijn.

Gemaakt door Juudje86 Ik haat je ik haat je verdomme!!. Ik ben geen probleemdrinker; ik maak er namelijk geen probleem van, dat ik drink. Ik ben het die geholpen wil worden, maar een gedicht. Gemaakt door Juudje86 Ik haat je ik haat je verdomme!!. Gemaakt door Juudje86 Ik haat je ik haat je verdomme!!.

Gedichten over verdriet en gedichten over pijn

Dat ik het niet zou willen is het probleem niet,  en dat geeft me juist nog meer verdriet. Het raakt me echt. Meiske, even een arm om je heen

Als het dan maar roestvrijstaal is!? Steeds moe, getuige van zoveel verdriet en ruzies. Als het dan maar roestvrijstaal is!. Steeds moe, getuige van zoveel verdriet en ruzies.

Sterkte wensen zoeken:

De grijze wereld gaat komen? Er zit een clowntje op de stoep ik zie het en ik roep He clowntje,wat is er met jou waarom zit jij hier helemaal alleen in de kou Ik heb heel veel verdriet maar voor wat weet ik niet Kom eens bij mij en huil maar luid zo komen al je traantjes eruit Dat zei ik terwijl ik naar het clowntje keek ik begon het te begrijpen en weet je waarop het leek Hij zat in een diepe put helemaal onderaan Ik kan hem niet helpen dat kan niemand Maar er zou een dag komen dat hij weer helemaal boven zou zijn helemaal bovenaan Gemaakt door Lynn Hoop in het licht.

Alternatief Woordenboek Bananenhumor Fietshumor Het toppunt van Ik zal vergeten het eenvoudige bedrog de levensverandering wij nietsvermoedend u leugenachtig alles wetend verdwenen liefde opborrelende afweer door u.

 • Ja, het doet erge zeer.
 • Nou, de clown is een lieve Pipo.
 • Gemaakt door Girltears De ware ik Ik voel me zwaar verrot.
 • De Hogere Machten geloven me niet.

Ze controleren me constant. Jij bent een goede dichter. Ze controleren me constant. Vandaag de eerste vaderdag  dat je er niet meer bent. Ze controleren me constant. Ze controleren me constant. En daar vond ik ware ik, Zij bestaat al dagen. De schone schoonheid rot en vergaat.

Lollige uitspraken en teksten over de gezondheidszorgd en je eigen gezondheid

Hopelijk kan de volgende prikker beter mikken. Gemaakt door Juudje86 Ik haat je ik haat je verdomme!!! Ik zoek in het leven een klein beetje hoop, het moet niet veel zijn, een duimpje hoog.

Dus met tranen, rood van kleur. In een gedichtje kun je vaak vertellen wat je anders misschien niet zo rechtstreeks durft te zeggen. In een gedichtje kun je vaak vertellen wat je anders misschien niet zo rechtstreeks durft te zeggen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.04.2018 01:28 Morgan:
   Maar ach, ik heb diep in me gezocht.

   02.05.2018 11:20 Luc:
   Ik voel me niet fijn.

  Ten anker

  Vond