• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht voor een vriendinnetje

Gegevens
Gemaakt door: 28.10.2018
Auteur: Chenna
Bekeken: 435

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het zijn mensen op wie we kunnen vertrouwen, ons hart uitstorten en pret mee maken. Onze vriendschap staat hierboven beschreven, wij zijn vrienden voor het leven! Je staat altijd voor me klaar.

Het sturen van een kaartje met een gedicht over een beste vriend of vriendin is een goede manier om hem of haar te verrassen.

Ze staan aan je kant en je kan er zowel mee lachen als mee huilen. Het zijn mensen op wie we kunnen vertrouwen, ons hart uitstorten en pret mee maken. Vriendschapsgedichten zijn zeer persoonlijke cadeaus die laten weten hoeveel je om je vriend geeft. Iedere vriendschap is uniek, maar de vriendschap tussen jou en je beste vriend of vriendin is extra bijzonder. Onze vriendschap staat hierboven beschreven, wij zijn vrienden voor het leven!

Ook vrienden bij pijn en verdriet.

Zoek je gedicht voor een vriendinnetje een vriendschaps gedicht of wil je je eigen vriendschapstekst delen, omdat je druk aan het rijmen bent geslagen over je vriendin. Hier heb je niet drie A4? Hier heb je niet drie A4! Zoek je dus een vriendschaps gedicht of wil je je eigen vriendschapstekst delen, heel wat schrijvers postten hier al leuke gedichten om je op ideen te brengen! Het veranderd maar blijft.

Niets of niemand die ons ooit nog scheidt. Echte vriendschap gaat niet stuk. Hoe groter het aanbod, hoe meer mensen hier een geschikt gedicht vinden.

Wat de reden van je zoektocht ook is, we helpen je graag verder met rijmen over vriendschap of leuke teksten. Wij zijn geen vrienden, wij zijn vrienden voor het leven! Ook vind je hier bekende gedichten, bijvoorbeeld teksten over de vriendschap van Thé Lau. Een heel lief meisje. Vrienden zijn er altijd voor je. Bekijk oudere nieuwsberichten ».

Nadat gister de mogelijkheid is toegevoegd om andere leden een privebericht te sturen is het vanaf vandaag ook mogelijk om maximaal 3 foto's toe te voegen bij een gedicht.

 • Twee bladeren aan één tak.
 • Dan ben je bij deze pagina op de juist plek.

Wie zijn je vrienden. Samen is niet alleen. Samen is niet alleen. Schat, voel jij je even niet zo blij. Schat, voel jij je even niet zo blij.

Ingezonden door:

Toch vergeten we soms onze waardering voor ze te uiten. Wij zijn geen vrienden, wij zijn vrienden voor het leven! Twee parels in één schelp.

Mijn beste vriendin dat ben jij. Hier heb je niet drie A4. Vrienden, voor nu en altijd. Mijn beste vriendin dat ben jij.

Vriendinnetje gedichten

Gedichtjes Angst gedichtjes Baby gedichtjes Beterschap gedichtjes Dieren gedichtjes Engelse gedichtjes Familie gedichtjes Geboorte gedichten Gedachten gedichtjes Geloof gedichtjes Humor gedichtjes Kerstgedichtjes Kindergedichtjes Levens gedichtjes Liefdesgedichtjes Liefdesverdriet gedichtjes Moederdag gedichtjes Nieuwjaarsgedichtjes Overige gedichtjes Overlijdens gedichtjes Pensioen gedichtjes Sinterklaas gedichten Sms gedichtjes Sport gedichtjes Trouwgedichtjes Vaderdag gedichtjes Valentijnsgedichtjes Verdriet gedichtjes Verjaardags gedichten Vriendschap gedichten Ziekte gedichtjes.

Voor elke situatie is er wel een gedicht dat toepasselijk is. Zal er altijd voor je zijn. Mooie teksten over vriendschap weerspiegelen de gevoelens die je hebt voor je vriend of ze representeren een bepaalde mijlpaal die jullie vriendschap heeft bereikt. Ook vrienden bij pijn en verdriet.

Mijn beste vriendin dat ben jij. Twee vissen in n bokaal. Jullie zijn er altijd voor elkaar en delen alles samen. Jij bent mijn maatje, voor nu en altijd. Vriendschap is veel waard. Of misschien wil je haar simpelweg even laten weten dat je zo ontzettend blij bent met jullie vriendschap, gedicht voor een vriendinnetje. Voor altijd aan mijn zij. Jij bent mijn maatje, voor nu en altijd. Mijn beste vriendin dat ben jij.

Meest gebruike gedichten

Beste vrienden heb ik niet meer. Bekijk oudere nieuwsberichten ». Jij bent het die mijn vriendschap verdient, want je bent mijn aller, aller beste vriend ….

Dan ben je bij deze pagina op de juist plek. Dan ben je bij deze pagina op de juist plek. Jullie zijn er altijd voor elkaar en delen alles samen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.11.2018 00:26 Wassila:
   Onze vriendschap staat hierboven beschreven, wij zijn vrienden voor het leven!

  Ten anker

  Vond