• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geaard stopcontact in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 23.03.2018
Auteur: Marlieke
Bekeken: 506

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Arbeidsrecht Juridische aspecten omtrent arbeid. Bij het verwijderen van de stekker sluit de beveiliging automatisch. Check the voltage rating before you connect the equipment to an electrical outlet to ensure that the required voltage and frequency match the available power source.

Klik op de reden voor uw beoordeling: Elan 29 januari Ik raad dit product aan. Opzoeken in Linguee Als vertaling van "stopcontact" voorstellen Kopiëren. Als er een elektrisch defect ontstaat in de machine kan een deel van de machine onder spanning komen te staan. Mijn dochter is een echte ondernemer met dit product kan ze lekker haar gang gaan zonder dat ze gevaar loopt.

De meest voorkomende Nederlandse woordenboekaanvragen:

Als de lader gedurende [ Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Sluit het apparaat altijd aan op e e n geaard s t op contact, om het gevaar van brand of elektrische schokken bij kortsluiting te voorkomen? KvH1 8 geaard stopcontact in het engels Op die manier kun jij in Sri Lanka altijd en overal je apparaten opladen.

Meer weten over?

PatriciaEsmee Hellevoetsluis 30 augustus Ik raad dit product aan. Een contactdoos met aarde is duidelijk herkenbaar aan twee metalen pinnetjes. After charging the battery, first unplug the charger and then disconnect the battery see also the operating instructions for the battery charger. Digitale weergave toont het niveau van koolmonoxide dat het apparaat detecteert. PieterWSmits Leersum 10 april Ik raad dit product aan. Door de plakstrip erg makkelijk te bevestigen.

MarcusVDV Utrecht 18 februari

In de Germaanse talen Nederlands, daarbij past het mob ie l e stopcontact v o or de enkele bench. Een must om in huis te hebben, geaard stopcontact in het engels. Makkelijk in stopcontact te plaatsen en gelukkig de stekker erin steken gaat ook nog altijd gemakkelijk.

Een must om in huis te hebben. Ideaal zeker nu hij aan het kruipen is en op ontdekkingstocht gaat. Werken in elke denkbare constellatie, Engels etc.

Elektriciteit in Engeland

Ze plakken ontzettend slecht, waardoor je de beschermers er regelmatig aftrekt als je een stekker uit het stopcontact trekt. Solliciteren Tips voor succesvol solliciteren. In de Germaanse talen Nederlands, Engels etc.

Reisadapter Engeland, Brennenstuhl - Ga jij op reis naar Engeland. De Safety 1st Stopcontactbeschermers zijn niet geschikt voor Belgische stopcontacten met een pin in het midden, geaard stopcontact in het engels.

Er zijn echter ook contactdozen die aan snoeren vast zitten of aan bureaus. Reisadapter Engeland, Brennenstuhl - Ga jij op reis naar Engeland. De Safety 1st Stopcontactbeschermers zijn niet geschikt voor Belgische stopcontacten met een pin in het midden.

Alle daarvoor in aanmerking komende [ Klik op de reden voor uw beoordeling: Deze twee termen maken duidelijk waarvoor een stekker wordt gebruikt.

Benamine Antwerpen 8 juni Ik raad dit product aan. Gereedschap Beschrijving van gereedschap en de toepassing daarvan. In de installatietechniek noemt men een contactpunt in de wand ook wel een wandcontactdoos. The plug must be disconnected or power to the socket turned off while the work is carried out. The plug must be disconnected or power to the socket turned off while the work is carried out, geaard stopcontact in het engels.

DinyDevin Hoe lang zijn postzegels geldig 28 april Ik geaard stopcontact in het engels dit product aan! Plug the home charger cable into the USB connector on the back of your device and the mains power charger into the power socket.

Plug the home charger cable into the USB connector on the back of your device and the mains power charger into the power socket!

Welke stekkers en stopcontacten in Engeland?

MHak Regio Wageningen 30 november Helaas plakt niet goed me kinderen hadden het er xo afgehaald. Als aarding van de barrière nodig is, mag alleen de. Product informatie en inhoud set:

U vindt de Britse aansluiting ook in veel andere landen. De reisadapter is daarnaast geschikt om te gebruiken in de rest van Groot-Brittani, Malta, Malta, Malta. Ik kan er niets mee doen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.03.2018 20:38 Lela:
   P If the voltage shown on the label on the of your printer does not match the voltage for your area, contact your dealer immediately. Comfortabel voor mijn kind.

  Ten anker

  Vond