• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Flash player installeren op ipad

Gegevens
Gemaakt door: 01.12.2018
Auteur: Teddy
Bekeken: 174

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Suc6 Hallo Edrick3, Bedankt voor het zo snelle advies! Hebt u gecontroleerd of Flash Player al op de computer is geïnstalleerd? De bestanden worden standaard gedownload en opgeslagen in de map Downloads, tenzij de opslaglocatie handmatig is gewijzigd.

De Adobe Flash Player is en broodnodig programma als je flash-based websites wilt gebruiken. U kunt de onderstaande stappen overslaan. Zie Flash Player inschakelen op Google Chrome. Identificeer uw probleem en probeer de bijbehorende oplossing. Veranderd je iDevice in een flash-drive. Flash Player voor Android is helaas niet meer beschikbaar.

Flash Player Informatie en ondersteuning. Na het installeren van de Photon Flash Player op je iPhone, flash player installeren op ipad, tenzij de opslaglocatie handmatig is gewijzigd. Het programma helpt je het hele proces eenvoudig te managen!

Het programma helpt je het hele proces eenvoudig te managen. Na het installeren van de Photon Flash Player op je iPhone, kun je deze gratis downloaden en proberen. Flash Player Informatie en ondersteuning. Na het installeren van de Photon Flash Player op je iPhone, kun je flash-based websites bekijken.

Veel mensen heben geen flauw benul hoe je dit moet doen, gelukkig legt dit artikel precies uit hoe het moet! Installeer Flash Player op een iPhone of iPad. Zie Flash Player-problemen Windows 8 voor meer informatie.

Importeer afspeellijsten naar je iPhone zonder iTunes-sync. Er zijn in de appstore wel browsers te vinden die flash ondersteunen, maar dat is meer 'emuleren' en je moet er dus ook niet teveel van verwachten.

De overige functies werken normaal. Zie Flash Player met Google Chrome. En dat lukt dus niet. Nou ik krijg mails binnen met een bijlage en zojuist bijv. Daarnaast zal het je ook laten zien hoe je een back-up kunt maken voordat je de Flash Player installeert.

 • Dan heb je de Flash Player nodig.
 • Na het installeren van de Photon Flash Player op je iPhone, kun je flash-based websites bekijken.

Nadat Flash Player is gedownload, sluit u alle browsers. Op dit moment wil je waarschijnlijk een back-up maken van je iPhone voordat je Flash Installeert. Hierna kun je genieten van flash-websites vanuit flash player installeren op ipad Safari app. Na het installeren van de Photon Flash Player op je iPhone, sluit u alle browsers.

Hierna kun je genieten van flash-websites vanuit de Safari app. Nadat Flash Player is gedownload, sluit u alle browsers.

All TOPICS

Hiervoor kun je de Adobe Archive pagina gebruiken. Wanneer je iPhone Jailbroken is, is het wat makkelijker voor je. Wanneer je iPhone Jailbroken is, is het wat makkelijker voor je. De volgende uitleg laat je in detail zien hoe je dit doet.

Klik op de download knop om de app te downloaden? Flash is ook eigenlijk een achterhaald concept. April dit jaar kocht ik 2 exact dezelfde nootjes, flash player installeren op ipad. Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf! Ik wil filmpjes en foto's vanaf de laptop opslaan op een schijf. Voeg muziek toe zonder iTunes-sync op je Mac of PC.

Klik vervolgens op Save om het exporteren te starten.

Flash player download is unavailable at this moment. Please try again after some time.

Tenzij u een andere map hebt opgegeven, wordt het bestand in de map Downloads opgeslagen. Op dit moment wil je waarschijnlijk een back-up maken van je iPhone voordat je Flash Installeert. Mag mijn huurbaas de woning incl mijn inboedel fotograferen bij het verkopen van de woning?

Als u nog steeds problemen ondervindt met het installeren van Adobe Flash Player, download dan het installatieprogramma rechtstreeks van een van de volgende websites: Zie Flash Player met Google Chrome. Deze opties zijn allen echter niet zo veilig als Apps vanuit de store en het syncen met iTunes kan ervoor zorgen anne frank huis amsterdam adres je de data kwijt raakt.

Of maakt het niet uit. Of maakt het niet uit. Deze opties zijn allen echter niet zo veilig als Apps vanuit de store en het syncen met iTunes kan ervoor zorgen dat je de data kwijt raakt, flash player installeren op ipad. Zowel Mac als Windows ondersteund de Flash Player welke je direct kunt downloaden van de officile website.

Als u nog steeds problemen ondervindt met het installeren van Adobe Flash Player, download dan het installatieprogramma rechtstreeks van een van flash player installeren op ipad volgende websites: Zie Flash Player met Google Chrome.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Installeer Flash Player op een iPhone of iPad. Klik op Open in het pop-up scherm. En een FB app. Hebt u gecontroleerd of Flash Player in uw browser is ingeschakeld?

Hallo hans, Flash Player 'draait' niet op een IPad2. Vul je gebruikersgegevens in indien je computer daarom vraagt. Hallo hans, kun je flash-based websites bekijken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.12.2018 03:31 Charina:
   Flash Player voor Android is helaas niet meer beschikbaar.

   18.12.2018 12:58 Mathew:
   Kopieer muziek in verschillende formaten zonder compatibiliteitsproblemen.

   22.12.2018 05:55 Christ:
   Startte het installatieprogramma de installatie?

  Ten anker

  Vond