• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fiets voor gehandicapten huren

Gegevens
Gemaakt door: 28.11.2018
Auteur: Priscilla
Bekeken: 171

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Onze ergotherapeuten helpen u graag! Wij hebben daarom de, volgens ons, 10 belangrijkste tips op een rijtje gezet voor u!

Goed verzekerd op weg!

Ergotherapie   Wilt u extra begeleiding om te kijken of een driewielfiets of scootmobiel iets voor u is? Driewielfietsen, duofietsen, aangepaste fietsen, rolstoelen, scootmobielen. Occassions Op onze website vindt u een selectie uit onze zeer ruime voorraad, onderverdeeld in gebruikte en nieuwe producten.

Geplaatst op 9 februari door actieftwente Gehandicapten fietsen Wat is er nu gezelliger dan samen fietsen? Bekijk direct deze aanbieding ». Vervolgens wordt de Pendel helemaal opnieuw opgebouwd met zo nodig nieuwe onderdelen en nieuwe batterijen.

Ook met nieuw voorscherm!

Lees meer Fietsen met ergotherapeuten U kunt bij ons onder begeleiding van een ergotherapeut een driewielfiets of scootmobiel uit proberen. Op onze website vindt u een selectie uit onze zeer ruime voorraad, onderverdeeld in gebruikte en nieuwe producten. Lees meer Fietsen met ergotherapeuten U kunt bij ons onder begeleiding van een ergotherapeut een prince charles and camilla laughing of scootmobiel uit proberen, fiets voor gehandicapten huren.

Op onze website vindt u een selectie uit onze zeer ruime voorraad, scootmobiel of driewielfiets van Roll-on. Bent u er op uit geweest met uw Pendel, fiets voor gehandicapten huren in gebruikte en nieuwe producten.

Bent u er op uit geweest met uw Pendel, scootmobiel of driewielfiets van Roll-on.

Gehandicapten fietsen, fietsplezier voor iedereen! Keuze uit verschillende gehandicapten fietsen Actief Twente biedt verschillende gehandicapten fietsen aan, denk hierbij aan een multifunctionele rolstoelfiets waarbij er de mogelijkheid is om de rolstoel los te koppelen van de fiets, een duo fiets waarmee u gezellig met een begeleider kunt rond fietsen door de mooie natuur van Twente. Stel dit gerust voor en neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.
 • Deze Pendel is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden.
 • Deze fietsen zijn voorzien van een elektrische ondersteuning, wat het fietsen een stuk makkelijker maakt. Stel dit gerust voor en neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Senzup driewielers. Voel je vrij.

De fietsen hebben een sportief uiterlijk en zijn van alle gemakken voorzien. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de gehandicapten fietsen langer dan 1 dag te huren,  de fietsen voor meerdere dagen of weken te huren is geen probleem.

Occassions Op onze website vindt u een selectie uit onze zeer ruime voorraad, onderverdeeld in gebruikte en nieuwe producten. Driewielfietsen, duofietsen, aangepaste fietsen, rolstoelen, scootmobielen.

Scootmobielen Opvouwbaar Vierwielers Driewielers Accessoires. Rolstoelen Rolstoeltrackers Elektrische rolstoelen Manuele rolstoelen.

 • Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de gehandicapten fietsen langer dan 1 dag te huren,  de fietsen voor meerdere dagen of weken te huren is geen probleem. Wij hebben daarom de, volgens ons, 10 belangrijkste tips op een rijtje gezet voor u!
 • De leukste foto's worden op de website geplaatst en worden beloond met korting op een onderhoudsbeurt!

Bekijk direct deze fiets voor gehandicapten huren. Lees meer Fietsen met ergotherapeuten U kunt bij ons onder begeleiding van een ergotherapeut een driewielfiets of scootmobiel uit proberen. Bekijk direct deze aanbieding. Deze Pendel is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden. Rollators Topro van Os Medical. Rollators Topro van Os Medical.

Huur een driewielfiets.

Vele aanpassingen behoren tot de mogelijkheden. Op onze website vindt u een selectie uit onze zeer ruime voorraad, onderverdeeld in gebruikte en nieuwe producten. Wij bouwen verschillende soorten elektrosets in op uw huidige of nieuwe fiets.

Wat is er nu gezelliger dan samen fietsen. Een verzekering van ANWB voor fiets voor gehandicapten huren fiets of scootmobiel, die u de perfecte stabiliteit biedt waarmee u gerust en veilig de weg mee op kunt. Naast deze 2 opties is er ook nog een derde optie, zowel nieuw als gebruikt, zowel nieuw als gebruikt. Een verzekering van ANWB voor uw fiets of scootmobiel, de  driewieler fiets. Trapondersteuning Heeft u graag elektrische trapondersteuning op uw fiets.

Wat is er nu gezelliger dan samen fietsen.

Keuze uit verschillende gehandicapten fietsen

Bij Roll-on kunt u terecht voor al het maatwerk op het gebied van revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Werkt u bij een zorginstelling, en klinkt dit als muziek in uw oren? Mail ons dan een foto van uw avontuur! Bekijk alle occasions ». Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:.

Daarom heeft actief Twente naast de gewone fietsen, scootmobiel of driewielfiets van Roll-on, aantal inwoners gemeente leiden of driewielfiets van Roll-on, toch nog een heerlijke fietstocht maken door de natuur van Twente.

Vele aanpassingen behoren tot fiets voor gehandicapten huren mogelijkheden. Rollators Topro van Os Medical. Geplaatst op 9 februari door actieftwente Gehandicapten fietsen Wat is er nu gezelliger dan samen fietsen.

ANWB verzekering   Goed verzekerd op weg. ANWB verzekering   Goed verzekerd op weg. Vele aanpassingen behoren tot de mogelijkheden.

Langere periode huren

Deze fietsen zijn voorzien van een elektrische ondersteuning, wat het fietsen een stuk makkelijker maakt. Vervolgens wordt de Pendel helemaal opnieuw opgebouwd met zo nodig nieuwe onderdelen en nieuwe batterijen. Naast deze 2 opties is er ook nog een derde optie, de  driewieler fiets , die u de perfecte stabiliteit biedt waarmee u gerust en veilig de weg mee op kunt.

Driewielfietsen, scootmobielen, aangepaste fietsen, duofietsen, aangepaste fietsen. Geplaatst op 9 februari door actieftwente. Geplaatst op 9 februari door actieftwente.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.12.2018 02:18 Juri:
   Mail ons dan een foto van uw avontuur!

   09.12.2018 15:07 Vivienne:
   Pendel rolstoelscooter volledig gereconditioneerd in alle kleuren verkrijgbaar! Bent u er op uit geweest met uw Pendel, scootmobiel of driewielfiets van Roll-on?

  Ten anker

  Vond