• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fiets ombouwen tot e bike velden

Gegevens
Gemaakt door: 31.07.2018
Auteur: Tess
Bekeken: 415

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Niet alleen vanwege de Panasonic kwaliteit en levensduur, ook het verschil in gewicht tussen de Deluxe en andere ombouwsets is groot. Dit is een vraag die wij heel erg vaak krijgen.

Zeer makkelijk te monteren met een goed resultaat. SpeedBox2 voor Yamaha PW. Zeer eenvoudig zelf omgebouwd. De accu heeft een geïntegreerde USB aansluiting in de accu. Na wat kleine probleempjes met het plaatsen van de trapsensor en de verlichting is het, na zeer goed advies van Gerben Meijer, toch allemaal gelukt. De vraag die je als eerste moet stellen is:

Groter LCD display, of bij je thuis. Er zitten geen tandwiel overbrengingen in zoals bij alle andere middenmotoren. Groter LCD display, of bij je thuis. Groter LCD display, of bij je thuis. De montage wordt dan uitgevoerd in onze werkplaats in Velp Arnhemof bij je thuis!

 • Een genot om mee te fietsen Goede service en hulpvaardig Gazelle Medeo gaat als een speer Erg goed pakket, value for money Lees meer ervaringen. Is mijn fiets geschikt?
 • Compliment voor de prima service! Zoals alle ombouwsets van Fiets Ombouwcentrum Nederland is ook deze ombouwset met Bafang voorwielmotor super eenvoudig te monteren.

Ik kon weinig reviews vinden over de prestaties in de bergen, maar het is mij supergoed bevallen. Gashendel te bedienen met de duim. Is mijn fiets geschikt? Een greep uit onze nieuwste producten. We kunnen u vertellen dat het een feest is om in de Sport-stand berg-op te fietsen.

Lees overigens de gebruiksaanwijzing voor de batterij goed door, zeker voor langere opslag, bijv.

 • Zeer makkelijk te monteren met een goed resultaat.
 • Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Daglicht-sensor voor het automatisch inschakelen van verlichting bij weinig licht Afmeting:

Dit kan erg gemakkelijk zijn bij het opstarten of het wandelen uit bijvoorbeeld een parkeerkelder of een fietsbrug. Na 42 jaar achter mijn partner aan gefietst te hebben, heb ik voor onze fietsvakantie in Albani een pendix-motortje aangeschaft. Overig Sitemap Woordenlijst Privacy verklaring Leveringsvoorwaarden? Na 42 jaar achter mijn partner aan gefietst te hebben, heb ik voor onze fietsvakantie in Albani een pendix-motortje aangeschaft.

Eigenlijk sterke nog subliem stukje techniek. De motoronderbrekers zorgen voor extra veiligheid in veel situaties? Overig Sitemap Woordenlijst Privacy verklaring Leveringsvoorwaarden, fiets ombouwen tot e bike velden.

U bent op zoek naar een ombouwset om uw bestaande fiets elektrisch te maken of u hebt specifieke onderdelen nodig voor uw elektrische fiets.

Beschrijving

Motoronderbrekers schakelen de motor uit als de rem wordt ingeknepen. Pendix-motor helemaal top, vooral in de bergen! Bel mij om de juiste keuze te maken Clear. De montage van de motor was voor mij een feestje ik mocht erbij zijn en binnen een uurtje was deze klaar en kon ik, met trapondersteuning, terug naar huis rijden.

Joop - 5 december Pendix op een avaghon. Ombouwset BafangOmbouwset Configurator Tags:. Joop - 5 december Pendix op een avaghon. Ombouwset BafangOmbouwset Configurator Tags:.

Voordelen:

Groter LCD display, met geavanceerde instelmogelijkheden. Een krachtige Watt naafmotor. De motor is volledig stil en de prachtige bidon-accu van Watt bedient makkelijk. En dat kilometers lang.

 • De set kan geleverd worden met een accu in de bagagedrager, of met een frame-accu voor montage op de plaats van de bidonhouder.
 • Elektrische fiets De online specialist voor het realiseren van een elektrische fiets.
 • De voorwielmotor wordt compleet geleverd in een mat-zwarte aluminium 28 inch velg.
 • Verder heeft het digitale display diverse fietscomputer functies ingebouwd zoals:

Nieuwsbrief Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen. Na de vakantie is dit euvel in Arnhem bij F. En… het was een leuk fiets ombouwen tot e bike velden om zelf te doen. Ook de beugel die om het balhoofd heen moest, waar de alles in 1 kabel op gezet moet worden was te klein, zonder ondersteuning blijft u dus net zo licht fietsen als voorheen. Nieuwsbrief Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen. Nieuwsbrief Op de hoogte blijven van onze aanbiedingen.

De Bafang D-motor heeft geen weerstand als deze niet ingeschakeld is, zonder ondersteuning blijft u dus net zo licht fietsen als voorheen.

Nagedacht over elk type remsysteem?

De Pendix is echt met liefde gemaakt, met mooie snufjes zoals de uitschuifbare ring waar je fietsslot doorheen kan en het magneetje in de stekker zodat ie altijd goed in de accu steekt. Lees - Schrijf review. Dat dan weer wel. Is mijn fiets geschikt?

Kom je er fiets ombouwen tot e bike velden niet uit. De nieuwe Deluxe ombouwset is ontwikkeld met een nieuwe Panasonic accutechnologie. De set kan geleverd worden met een accu in de bagagedrager, of met een frame-accu voor montage op de plaats van de bidonhouder. De set kan geleverd worden met een accu in de bagagedrager, of met een frame-accu voor montage op de plaats van de bidonhouder.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.08.2018 19:53 Harman:
   John en Hanny Beele uit Steenbergen.

  Ten anker

  Vond