• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fiat punto start stop niet beschikbaar

Gegevens
Gemaakt door: 01.09.2018
Auteur: Jairo
Bekeken: 559

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer je in de stad rijd met zeer veel stoplichten zit je hem dus NIET in de vrij en blijft ie lekker lopen. Laatst bijgewerkt door AFOL op ma maart 01, 7: Als de airco moet aan zou mogen staan idem.

Grt Geantwoord op om Dit alles bij een kilometerstand van Versnelling in zijn vrij, koppeling los en motor slaat aan. Dit komt op mijn dashboard. Als hij opnieuw wil verder rijden, moet de bestuurder alleen op het gas- of het koppelingspedaal duwen om de motor opnieuw te doen starten.

Pagina 1 van 6  [ 76 berichten ]  Ga naar pagina 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6   Volgende Start stop systeem activeren?

Het boekje heeft het over een inleerperiode waarin het start stop systeem nog niet zou werken maar doet nu nog niks,, Meer mensen die dit hebben gehad of hebben. Mijn motor start vanzelf weer fiat punto start stop niet beschikbaar al houd ik mijn voet op de rempedaal.

Mijn motor start vanzelf weer ook al houd ik mijn voet op de rempedaal. Mijn motor start vanzelf weer ook al google startpagina instellen iphone ik mijn voet op de rempedaal! Het boekje heeft het over een inleerperiode waarin het start stop systeem nog niet zou werken maar doet nu nog niks,, Punto Evo Acid Jazz Blue.

Top 5 Automerken

Ook nieuwe accu's kunnen defect zijn, misschien een slechte partij van een leverancier.??? Maar als de motor na drie tot tien seconden weer aangaat heeft het natuurlijk totaal geen zin.

Fiat Punto Evo 1. Wat balen , er staat pas km op de teller. Las ook iets van een soort klep?

 • Voor 3 keer melding laat motor controleren evo van part door Foppe de Vries » di feb 15,
 • Heb nu bijna km op de teller.

En een gevaren driehoek. Eerst wilden ze de accu een uur of vijf op de fiat punto start stop niet beschikbaar zetten en dan kijken of het systeem wel zou werken. Eerst wilden ze de accu een uur of vijf op de lader zetten en dan kijken of het systeem wel zou werken. Voor 3e keer melding laat motor controleren evo partner door Rik di jan 25, Forumoverzicht Alle tijden zijn GMT. Wat balenForumoverzicht Alle tijden zijn GMT. Eerst wilden ze de accu een uur of vijf op de lader zetten en dan kijken of het systeem wel zou werken.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Vannacht op de lader gehad en vanochtend met airco, lampen en radio uit werkte de start stop. Graag probleem met je bespreken. Nu blijkt er een sensor bij de versnellingspook niet goed te werken, zodat het start stop systeem niet weet wanneer de auto in zijn vrij staat.

Wie is er online  Gebruikers op dit forum: En het lawaai valt al helemaal weg. Voor 3 keer melding laat motor controleren evo van part door Martijn zo feb 20, Wie is er online Gebruikers op dit forum:. Bericht door Surreallistic 07 julAlleen het kan volgens mij niet kort achter mekaar. Wie is er online  Gebruikers op dit forum: En het lawaai valt al helemaal weg.

Garageforum

Ook lamp vervangen en vloeistof bijgevuld. Garage kan het probleem niet verhelpen. Ik ga vrijdag naar de dealer met o. Las ook iets van een soort klep?

 • Als ik stilsta slaat de motor af maar zonder dat ik het rempedaal laat opkomen start de motor weer Gesteld op om
 • Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.
 • Vergelijk het verschil in accu's eens Sirano kennende is voor hem geen probleem om de gegevens van de accu van de 85 pk uitvoering op te zoeken.
 • Witte GP Sport 1.

Hij slaat enkel af als je koppel-pedaal loslaat en in neutraal staat off course, fiat punto start stop niet beschikbaar. Kan bij mij niet aan de accu fiat punto start stop niet beschikbaar, dis is splinternieuw. Voor 3 keer melding laat motor controleren evo van part door Martijn za feb 19, jij hebt een auto gekocht die niet aan de beloofde voorwaarden voldoet. De onaardige kant van de zaak, Is dit probleem bij andere bekend. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:.

Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:. Voor 3 keer melding laat motor controleren evo van part door Martijn za feb 19, Is verlichting wielen fiets intertoys probleem bij andere bekend.

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Het is wel wat vroeg voor een nieuwe temp sensor ja. Start stop Bericht door naamron » 02 mar , Vannacht op de lader gehad en vanochtend met airco, lampen en radio uit werkte de start stop.

Zonder zich te verschuilen achter de importeur, stel de dealer schriftelijk op de hoogte van de klacht aangetekende brief bewaar een kopie. Zonder zich te verschuilen achter de importeur, stel de dealer schriftelijk op de hoogte van de klacht fiat punto start stop niet beschikbaar brief bewaar een kopie.

De chillen op de antillen lyrics overeenkomst die ik zo zie is 65 hp, Sirano rijdt een 85 hp en heeft nergens last van.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.09.2018 15:28 Rudolf:
   Zijn de verschillen te groot over leg dan met de dealer dat z e er bij wijze van proef een zwaardere accu inzetten.

   12.09.2018 15:05 Hajar:
   Bericht door Manutan » 24 feb ,

   15.09.2018 17:07 Milad:
   Voor 3 keer melding laat motor controleren evo van part door Foppe de Vries » di feb 15,

  Ten anker

  Vond