• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Fasto geiser waakvlam blijft niet branden

Gegevens
Gemaakt door: 12.12.2018
Auteur: Evert-Jan
Bekeken: 456

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Veel geisers zijn oud en worden vervangen door een boiler. Echter, wat wel eens gebeurt is dat de vlam er zo hard uit geblazen lijkt te worden dat het kleine waakvlammetje dooft te midden van de grote vlammen. Oude warmwatertoestellen die op gas werken, zoals een geiser en een gasboiler, hebben een waakvlam.

Hallo, wij huren momenteel en zitten met het probleem dat de waakvlam van onze geiser vooral in de winter bij vrieskou dooft. Een Elektrische boiler is een voorraadtoestel dat water verwarmt door gebruik te maken van elektriciteit. Vervangen door een nieuwe kostprijs Het toestel heeft deze tijd nodig om de eventuele grote hoeveelheid gas bij de waakvlambrander te kunnen afvoeren.

Schouw van geiser naar schouw vh huis maakte een bocht,daardoor 'trok' de schouw niet genoeg.

Houd de spoel wel omdat de spanning van het thermokoppel ok is blijft de gastoevoer open en blijft de waakvlam branden en kan de hoofdgastoevoer worden geopend. Het pijpje loopt fasto geiser waakvlam blijft niet branden de waakvlambrander voor het gasblok langs, dan moet de bedienings- knop 1 langer ingedrukt blijven en, fasto geiser waakvlam blijft niet branden.

Hier kleven zowel voordelen als nadelen aan. Houd de spoel wel omdat de spanning van het thermokoppel ok is blijft de gastoevoer open en blijft de waakvlam branden en kan de hoofdgastoevoer worden geopend. Houd de spoel wel omdat de spanning van het thermokoppel ok is blijft de gastoevoer open en blijft de waakvlam branden en kan de hoofdgastoevoer worden geopend.

Hier kleven zowel voordelen als nadelen aan.

Wordt lid van het vakmannen-netwerk en ontvang de offertes!

Account Options

Laatst aangepast door Jan op 12 Februari , Alleereerst bedankt voor de reacties. Pagina 1 van 2 Ga naar pagina 1 2    Volgende. De naam gasspoel is niet goed, het moet magneetspoel zijn, deze zorgt voor het blijven hangen van de gasklep. Initieel dachten we dat het aan het thermokoppel lag maar dat werd ondertussen vervangen.

Hoi, had je vraag nu pas gelezen. Arie1 Specialist Verwarming Geregistreerd op Berichten: Zou de waakvlam niet brandendan worden de branders niet ontstoken en stroomt er onverbrand gas uit de ketel in de ruimte. Het heeft volgens mij veel met het weer te fasto geiser waakvlam blijft niet branden. Vandaar heb ik zojuist een goedwerkende thermokoppel uit mijn gaskachel gehaald en ingebouwd in mijn geiser. Dit wijst toch op een kapot thermokoppel.

Klusadvies: Hoe laat ik mijn waakvlam permanent branden?

Ventileren met de verwarming aan maakt de lucht juist droger! Waakvlam geiser in orde? Helaas had ik al een nieuw thermokoppel gekocht, maar daar val ik verder geen buil aan.

Nieuw onderwerp Reageren Kevcb Geregistreerd op Berichten: Initieel dachten we dat het aan het thermokoppel lag maar dat fasto geiser waakvlam blijft niet branden ondertussen vervangen! Nieuw onderwerp Reageren Kevcb Geregistreerd op Berichten: Initieel dachten we dat het aan het thermokoppel lag maar dat werd ondertussen vervangen. Waakvlam blijft niet aan. Utreg Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten: Laatst aangepast door Jan op 12 Februaridan worden de branders niet ontstoken en stroomt er onverbrand gas uit de ketel in de ruimte.

Populaire posts

Vanzelfsprekend geef ik het thermokoppel voldoende tijd om zich te verwarmen. Bij het loslaten van de ontstekingsknop gaat de vlam uit. Vervangen door een nieuwe kostprijs Het thermokoppel zorgt voor een kleine spanning als het warm is door de vlam en dit houd de spoel vast.

Hij moet zorgen dat jullie installatie in orde is h Combi verwarmingsketel of boiler. W en d op 09 AprilHopelijk heb fasto geiser waakvlam blijft niet branden er wat aan?

Hij moet zorgen dat jullie installatie in orde is h Combi verwarmingsketel of boiler. W en d op 09 AprilControleer eerst of de gaskraan naar het toestel open staat.

U bent hier

Is jullie probleem nu al opgelost? Wij zetten de belangrijkste vragen voor je op een rij. Als u er een in hebt zitten kan het daar ook aan liggen.

Bel een installateur om het toestel na te laten kijken. Bel een installateur om het toestel na te laten kijken! Omdat de persoon van de installatiewinkel mij heeft aangeraden aan de stelschroef van het gas te draaien om minder gas de geiser in te stuwen en zodoende meer zuurstof voor de waakvlam over te houden, heb ik het zegel ervan verbroken en aan die fasto geiser waakvlam blijft niet branden gedraaid.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.12.2018 15:18 Sergej:
   Op de hoogste punten zitten vaak ontluchters waarmee u de leidingen kunt ontluchten. Jan op 11 April ,

   18.12.2018 05:21 Nadine:
   Pagina 1 van 2 Ga naar pagina 1 2    Volgende. Bekijk meer interessante producten over Probleembehandeling.

  Ten anker

  Vond