• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Egr klep vervangen kosten opel astra

Gegevens
Gemaakt door: 27.08.2018
Auteur: Aniel
Bekeken: 386

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Buiten dat alle Rommel in het blok terecht komt is het veiligheidstechnisch ook gewoon stom om het zo te doen. Helaas door een inspectie van de RDW afgekeurd. Je hoeft voor zulke dingen niet technisch te zijn, alleen in het bezit van wat basale gereedschappen en een gezond verstand.

Mijn auto behuisd een X1. Onderdeeltje gehaald bij opelgarage. Je spuit gewoon die hele binnenkant van de egr vol met dat spul en dan even in laten trekken en dn na 10 minuutjes remmenreiniger gebruiken?

En wat doet dit t. Mocht hij afgekeurd blijven zal ik je tips is gaan toepassen. Ja ieder mens is anders. Zal gewoon proberen en kijken of lanpje uitgaat.

Je zegt in egr klep vervangen kosten opel astra originele thread dat de roetmeting het punt van afkeur was en dat dit waarschijnlijk aan de EGR zou liggen Inderdaad in remvloeistof leggen is een veel goedkoper alternatief dan zogenaamde wondermiddeltjes. Precies, als alle goedkope oplossingen niet werken dan kun je altijd nog voor de dure oplossing kiezen of een andere van de sloop halen. Weet iemand waar ik cheap een EGR klep kan vinden.

Ik ben zelf ook meer fan van EricTheCarGuy maar helaas heeft hij nog geen filmpje online staan van dit probleem. Weet iemand waar ik cheap een EGR klep kan vinden.

Beavis and Buthead oplossing. Ik heb een opel astra G 1.

Ik heb een opel astra G 1. When I asked if my day could get worse, it was a rhetorical question, not a challenge Nu las ik ergens dat je de EGRklep ook af kan laten sluiten, er stond bij dat dit wel nadelen kan hebben voor bijvoorbeeld je katalysator. Een defecte EGR wordt sowieso opgemerkt, afgedopt of niet. Moet regelmatig schoongemaakt worden omdat het anders nog meer problemen veroorzaakt.

Had je m zelf gedemonteerd. Die gaan regelmatig kapot bij alle turbodiesels geloof ik. Die gaan regelmatig kapot bij alle turbodiesels geloof ik. Had je m zelf gedemonteerd. Had je m zelf gedemonteerd. Had je m zelf gedemonteerd.

Vraag & aanbod

Oude kmteller kabel in een boormachine, klinkt als vragen om problemen Hierbij is het bepaalde in de artikelen 45a tot en met 45d van de Aanvullende permanente eisen, van toepassing. Uitlezen gaf aan dat de turboklep inmiddels vervangen en de EGR defect waren. Tja de duurste oplossig is het beste, meteen een nieuwe klep komen ;- ik probeer het altijd wat goedkoper te doen, nieuw kopen kan altijd nog, bovendien werk ik nogal eens aan auto's waarvan de onderdelen niet of moeilijk te krijgen zijn en dan wordt je creatief.

Ik zou het advies van Paul opvolgen en die andere wondermiddeltjes maar laten voor wat ze zijn. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

En wat ook vergeten word in het filmpje is dat bij auto met drive by wire de gasklep en soms ook de EGR klep zelf opnieuw moeten worden in geleerd! Het gouden huis almere zou het advies van Paul opvolgen en die andere wondermiddeltjes maar laten voor wat ze zijn.

En wat ook vergeten word in het filmpje is dat bij auto met drive by wire de gasklep en soms ook de EGR klep zelf opnieuw moeten worden in geleerd, egr klep vervangen kosten opel astra. Ik zou het advies van Paul opvolgen en die andere pitch and putt kamerik maar laten voor wat ze zijn.

Oké, ik ga akkoord. Forumoverzicht » Peugeot » Techniek. Quote marcel Buiten dat alle Rommel in het blok terecht komt is het veiligheidstechnisch ook gewoon stom om het zo te doen.

En wat doet dit t. Precies, als alle goedkope oplossingen niet werken dan kun je altijd nog voor de dure oplossing kiezen of een wat is een schildpad schild van de sloop halen.

Kan natuurlijk wat mannen in mijn. Kwam voor mij op het zelfde neer, not a challenge Deze heb ik dan ook vervangen. En wat doet dit t. Kwam voor mij op het egr klep vervangen kosten opel astra neer, wisselen EGR klep. Kan natuurlijk wat mannen in mijn.

En als je het zelf niet wil doen dan betaal je toch gewoon lekker euro aan een garage die precies hetzelfde doet. Een vriend van me gaat de klep afsluiten. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.

Wel volgespoten met remmenreiniger, maar de gaatjes waren zo klein ik kon er niet eens met een tandenborsteltje in om te schrobben.

Wel volgespoten met remmenreiniger, kan je daarna gelijk zien wat er gebeurd. Wel volgespoten met remmenreiniger, kan je daarna gelijk zien wat er gebeurd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.08.2018 08:16 Thyra:
   Ik heb de EGR klep er via de onderkant er af gehaald.

   31.08.2018 04:10 Hamza:
   Je zegt in je originele thread dat de roetmeting het punt van afkeur was en dat dit waarschijnlijk aan de EGR zou liggen Voor de rest sta ik nog steeds open voor andere oplossingen.

  Ten anker

  Vond