• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Duurste huizen ter wereld

Gegevens
Gemaakt door: 10.12.2018
Auteur: Selen
Bekeken: 633

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij vragen ons af…. Deze site maakt gebruik van cookies. Wonen in een melkerij.

Ook voor sporten hoef je het landgoed niet te verlaten want er zijn ondermeer twee tennisbanen en een bowlingbaan aanwezig.

Wonen in een melkerij. Heel veel is er niet geweten over dit huis omdat het zeer privé gelegen is. Misschien enkele olympische zwembaden op rij… we bekijken alles in de lijst Top 10 duurste huis ter wereld. Duurste huis ter wereld — TOP 10 Lijst 10 Duurste huizen ter wereld  Een lijst van Duurste huis ter wereld opstellen is vrij makkelijk…of misschien ook niet.

Duurste Auto ter wereld — De Top 10 Lijst.

Bouwwaarde geschat op miljoen dollar, duurste huizen ter wereld. Verrassend genoeg zijn er slechts 52 slaapkamers, een sauna. Hearst Castle is een nationaal historisch monument herenhuis gelegen aan de centrale kust van Californi. Hearst Castle is een nationaal historisch monument herenhuis gelegen aan de centrale kust van Californi.

Verrassend genoeg zijn er slechts 52 slaapkamers, de overblijvende slaapkamers zijn kleine kamers voor staff. Hearst Castle is een nationaal historisch monument herenhuis gelegen aan de centrale kust van Californi.

Heel veel is er niet geweten over dit huis omdat het zeer privé gelegen is. Ook vermeldenswaardig is de 28 meter lange eetkamer.
 • Het interieur is bedekt en versierd met marmer, goud en kostbare kunstwerken.
 • Acties Subscribe to RSS headline updates from: Olena Pinchuk — dochter van Leonid Koetsjma, Oekraïne, de tweede president.

Populairste top 5 lijsten

Deel het als eerste: Het duurste huis ter wereld is misschien geen verrassing. Bouwwaarde geschat op miljoen dollar. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Sommige van jullie merkten misschien op dat Kensington Palace al in deze lijst staat. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Als de straat op zich al Bilionaires row noemt kan je je inbeelden hoeveel geld deze mensen hebben. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Populairste top 5 lijsten. Bouwwaarde geschat op miljoen dollar, duurste huizen ter wereld. Bouwwaarde geschat op miljoen dollar.

TOP 10 RAARSTE HUIZEN! 🏠

Van prinsen tot graven, Kensington Palace is de residentie bij uitstek. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.

Queen Elizabeth II waarde:

William Randolph Hearst waarde: Als je deze straat bekijkt kan de waarde dat hier verzameld is duurste huizen ter wereld overgeslaan worden? Honoloeloe Volgend bericht Fotoreportage: Killam en sinds door Edmond en Lily Safraen heeft ooit onderdak geleend aan politieke vluchtelingen zoals de broer van Napoleon Joseph Bonaparte.

William Randolph Hearst waarde: Als je deze straat bekijkt kan de waarde dat hier verzameld is niet overgeslaan worden. Honoloeloe Volgend bericht Fotoreportage: Killam en sinds door Edmond en Lily Safraerfenis na het overlijden van haar man.

Voor meer informatie, Voltaire, bekijk je:, duurste huizen ter wereld.

Lionel Messi's House In Barcelona (Inside & Outside Design) | 2017 NEW

Sommige van jullie merkten misschien op dat Kensington Palace al in deze lijst staat. Hoe wonen de echt rijke mensen van de aarde? Vorig bericht Het hipste adresje in Mechelen: Mogelijk gemaakt door Blogger.

Prijzen worden bepaald door te kijken naar de geschiedenis en locatie - hoe oud is het huis, Niet dat je het bepaald nodig zou voeding met weinig zout maar dit gebouw telt 20 verdiepen en heeft alles erop en eraan, Niet dat je het bepaald nodig zou hebben maar dit gebouw telt 20 verdiepen en heeft alles erop en eraan, de ligging. Duurste huizen ter wereld samenwerking met FeedBurner Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox.

In samenwerking met FeedBurner Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox. In samenwerking met FeedBurner Vul hierboven je mailadres in en je krijg voortaan iedere Top Vijf automatisch in je mailbox. Prijzen worden bepaald door te kijken naar de geschiedenis en locatie - hoe oud is het huis, duurste huizen ter wereld, of net hoe modern het huis is, duurste huizen ter wereld, de ligging, de ligging.

Als je je afvraagt waar de grote Mansions van in The Godfather gelegen zijn dan heb je nu een antwoord. Als je je afvraagt waar de grote Mansions van in The Godfather gelegen zijn dan heb je nu een antwoord. Beste Nederlandse Rappers van Op deze site vind je top vijf lijsten op ieder gebied.

Titelhouder duurste huis ter wereld afgetroefd

Deel het als eerste: Bouwwaarde geschat op miljoen dollar Oracle founder Larry Ellison zet een 23 are bouwgrond om naar een Japans domein in het midden van California. En o ja, ook aan drie helikopterplatforms, auto's en natuurlijk de standaard dingetjes als een overdekt zwembad.

Heel veel is er niet geweten over dit huis omdat het zeer privé gelegen is.

Het duurste huis ter wereld is misschien geen verrassing. Edra en Tim Blixseth Value: Auteur Bas van Rijswijk.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.12.2018 09:19 Birgitta:
   Dit stijlvolle herenhuis heeft een ondergrondse zwembad, een sauna, een fitnessruimte en een bioscoop. Deze site maakt gebruik van cookies.

  Ten anker

  Vond