• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dikke knuffel voor jou

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2019
Auteur: Suraj
Bekeken: 488

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar o o o wat herken ik dat toch dat iets van ver moet komen. Henriëtte 31 januari om

Jackie 3 februari om Dankjewel voor het meedoen bij Scr p-Cards challenge blog. Prachtig zeg, heerlijk warm van kleur! Ook al kwam hij van ver Dit e-mailen Dit bloggen! Ik vind het een erg leuk model, misschien ga ik die ook eens maken want het ziet er schitterend uit bij jou. Prachtig papier en lieve poezen plaatjes.

Hopelijk heb ik over een poosje wat meer duidelijkheid. Doe lekker rustig aan en geniet van het weekend samen met je kleine vent. Strrkte met alles en nog een fijn weekend verder. Hopelijk heb ik over een poosje wat meer duidelijkheid. Neem je tijd, en houd je sterk, dikke knuffel voor jou. Hier zie je de kaart een beetje van boven zodat je kan! Hopelijk heb ik over een poosje wat meer duidelijkheid!

Hoi Erica, wat is dit een supermooie voorbeeldkaart voor EHI. Lieve Erica, Je kaart is super snoezig met je poesjes , vintage en toch vrolijk!

Wauw Erica wat heb je dit schitterend gemaakt, helemaal super vind ik hem. Mooi van kleur en lief met de poesjes. Hoi Erica, wat is dit een supermooie voorbeeldkaart voor EHI. Het hoofdje helemaal vol met van alles en nog wat Lieve grtjsss, Erica xoxox.

De kleuren zijn super. Veel moed voor de komende tijd. Prachtig zeg, heerlijk warm van kleur. Maar geniet van je klein knul,veel belangrijker. Maar geniet van je klein knul,veel belangrijker.

Veel moed voor de komende tijd. De kleuren zijn super.

Papicolor facebook pagina

Ik vind het een erg leuk model, misschien ga ik die ook eens maken want het ziet er schitterend uit bij jou. Mieke 2 februari om Hoi Erica, Las op FB dat het misschien toch goed gaat komen, ik hoop het voor jou en je zoontje, je kaartje is een schatje, ik vind de poesjes erg lief..

Kaartenkraam 4 februari om Ook al kwam hij van ver De katjes zijn prachtig! In mijn hoofd ben ik al van alles aan het maken hihi. Kaartenkraam 4 februari om Ook al kwam hij van ver De katjes zijn prachtig, dikke knuffel voor jou.

Extra informatie

Hallo Erica Wat een prachtig kaartje. Wil Frutsel 31 januari om Een geweldige kaart Erica, al moest hij van ver komen is het je toch prima gelukt, helemaal super. De kleuren zijn super. Ik heb hem nog niet, Maar ik ga hem zeker een keer kopen.

Scraptastische hobby 31 januari om Henritte 31 januari om En deze lenen zich ook super voor de valentijn. Wat een mooi kaartje!. Wat een mooi kaartje!. Scraptastische hobby 31 januari om Henritte 31 januari om En deze lenen zich ook super voor de valentijn. En veel sterkte met alles Je kaart is weer prachtig Erica Wat een dikke knuffel voor jou kaartje Erica.

Wie volgen mij?

Crea S 31 januari om GerJanne 1 februari om De hartjes, het hart, en de tekststempel zijn van Noor. Ik heb hem nog niet, Maar ik ga hem zeker een keer kopen.

Erg mooi met die katten. Erg mooi met die katten. Weer eentje voor op mijn lijstje:.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2019 04:09 Veysel:
   Dora 31 januari om Ik heb alles bekleed met papier van Joy.

   19.01.2019 22:05 Arantxa:
   Een geweldige kaart Erica, al moest hij van ver komen is het je toch prima gelukt, helemaal super.

   29.01.2019 17:51 Imani:
   Door alles wat er momenteel gaande is in mijn leven,.

  Ten anker

  Vond